Acil Tıp

Hekim/Uzman aradığınız şehri seçin
  • Oxypharma Doğal Sağlık Hizmetleri

Acil tıp, Alerji hastalıkları, Romatoloji

, Enfeksiyon hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Algoloji, Diyetisyen, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Akupunktur, Pedagoji, Dil ve konuşma terapisi, Fitoterapi, Ozon terapi, Kupa terapi (hacamat), Aile danışmanlığı, Mezoterapi, Proloterapi · Daha fazla

Sinan Mahallesi 1254 Sokak No:1/101-102-103-104, Muratpaşa Harita

Muratpaşa Harita

Havzan, Havzan Cd. No:87 D:101, Konya Harita

Havzan, Havzan Cd. No: 87 D:102, Meram/Konya, Harita

• Ataşehir Modern Tıp Merkezi

Acil tıp, İç hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon

, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi · Daha fazla

Yeni Çamlıca Mahallesi Dursunbey Caddesi No:13/1, Ataşehir Harita

Ataşehir Modern Tıp Merkezi

• Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Acil tıp, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Halk sağlığı, Pratisyen, Psikiyatri · Daha fazla

Özalper Mahallesi Turgut Özal Bulvarı No:4, Yeşilyurt Harita

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi

• Özel Ordu Umut Hastanesi

Acil tıp, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Pratisyen · Daha fazla

Şahincili Mah. 18.Sok.No:2, Ordu Harita

Özel Ordu Umut Hastanesi

• Özel Akgün Tem Hastanesi

Acil tıp, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi · Daha fazla

Mehmet Akif Mah. Kemalpaşa Cad. No:92 İkitelli, Küçükçekmece Harita

Özel Akgün Tem Hastanesi

• Özel Remedy Hospital

Acil tıp, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Pedagoji · Daha fazla

Doğu Mahallesi Papatya Sokak No:15, Pendik Harita

Özel Remedy Hospital

• Dokuz Eylül Mahallesi 343/1 Sokak No:6 Gaziemir, İzmir Harita

Özel Akut Kalp Damar Hastanesi

• Yüzüncüyıl Mh. Dumlupınar Bulvarı No: 46, Kütahya Harita

Özel Kütahya Kent Hastanesi

Doktor muayenehanesi

• Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi 01330 Balcalı, Çukurova Harita

Adana Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi

• Kıbrıs Şehitleri Cad.No:179, Osmangazi Harita