Acil Tıp
Acil tıp, Alerji hastalıkları, Romatoloji
, Enfeksiyon hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Algoloji, Diyetisyen, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Akupunktur, Pedagoji, Dil ve konuşma terapisi, Fitoterapi, Ozon terapi, Kupa terapi (hacamat), Aile danışmanlığı, Mezoterapi, Proloterapi · Daha fazlaSinan Mahallesi 1254 Sokak No:1/101-102-103-104, Muratpaşa • Harita
Muratpaşa • Harita
Havzan, Havzan Cd. No:87 D:101, Konya • Harita
Havzan, Havzan Cd. No: 87 D:102, Meram/Konya, • Harita
Ataşehir Modern Tıp Merkezi
Acil tıp, İç hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon
, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi · Daha fazlaYeni Çamlıca Mahallesi Dursunbey Caddesi No:13/1, Ataşehir • Harita
Ataşehir Modern Tıp Merkezi
Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Acil tıp, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Halk sağlığı, Pratisyen, Psikiyatri · Daha fazlaÖzalper Mahallesi Turgut Özal Bulvarı No:4, Yeşilyurt • Harita
Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Özel Ordu Umut Hastanesi
Acil tıp, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Pratisyen · Daha fazlaŞahincili Mah. 18.Sok.No:2, Ordu • Harita
Özel Ordu Umut Hastanesi
Özel Akgün Tem Hastanesi
Acil tıp, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi · Daha fazlaMehmet Akif Mah. Kemalpaşa Cad. No:92 İkitelli, Küçükçekmece • Harita
Özel Akgün Tem Hastanesi
Özel Remedy Hospital
Acil tıp, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Pedagoji · Daha fazlaDoğu Mahallesi Papatya Sokak No:15, Pendik • Harita
Özel Remedy Hospital
Dokuz Eylül Mahallesi 343/1 Sokak No:6 Gaziemir, İzmir • Harita
Özel Akut Kalp Damar Hastanesi
Yüzüncüyıl Mh. Dumlupınar Bulvarı No: 46, Kütahya • Harita
Özel Kütahya Kent Hastanesi
Doktor muayenehanesi
Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi 01330 Balcalı, Çukurova • Harita
Adana Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi
Kıbrıs Şehitleri Cad.No:179, Osmangazi • Harita