- Depresyon
- Aile İçi İletişim Sorunları
- Stres
- Sosyal Fobi
- Sınav Kaygısı
Tevfik Bey Mah. Muammer Aksoy Cad. Özen Emek Sitesi No:60/2, Muammer Aksoy Cad., Küçükçekmece, İstanbul 34295
- Sigortası olan hastalar
Yas Terapisi
Çocuklarda Uyku Problemleri
İlişki Terapisi
a....a
Hayatımda kendimi en doğru şekilde ifade edebildiğim, gerçekten anlaşıldığımı hissettiğim nadir insanlardan biri. Profesyonelliği, empatisi ve yönlendirmeleri sayesinde hem kendimi tanıma hem de sorunlarımla başa çıkma konusunda büyük yol katettim. Her seans sonrası kendimi daha güçlü ve farkında hissediyorum. İyi ki yollarımız kesişmiş.
• Psikolog Adem Güneşdoğdu • Bireysel Terapi •
he...i
Adem hoca işinde oldukça disiplinli ve bilgili bir uzman. Depresyon için gittim ve aldığım seanslar ile geldiğim noktada çok büyük ilerleme kat ettim. Minnettarım.
C
c.....
Adem Bey ile ilk randevumdan itibaren gözle görülür bir değişim yaşadım. Sorunumun kökünü tespit edip tedavi sürecine başladık. Kendisi bu konunun tam anlamda uzmanı. Seanslardan çok memnun kaldım. Randevulara bitene kadar aksatmadan gitmeye devam edeceğim. Keşke sizi daha erken keşfedip hayatımı daha erken düzenleyebilseydim. Psikolog ile görüşmek istiyorsanız hiç düşünmeden kendisini tercih edebilirsiniz.
as...g
Adem Bey'le henuz 3. seansimiz bitti ve kendime dair bircok farkindalik gelistirmeme yardimci oldu. Yaklasimi samimi ve tam bir profesyonel. Terapilere uzun sure devam etmeyi dusunuyorum. Hayatima bircok konuda deger katacagina inaniyorum.
s....b
Adem bey ile görüşmeye başladığımdan beri hayata bakışım pozitif yönde çok değişti. Artık yaşadığım olumsuzluklara karşı daha güçlü ve mucadeleciyim. Bu sebeple Adem beyi herkese tavsiye ederim
ay...n
Adem hocamla henüz 3.seansımızı bitirmemize rağmen titiz ve özenli yaklaşımlarıyla bende yarattığı şahane farkındalık sayesinde gerek kendime, gerek durumlara bakış açımı değiştirmeyi başardığı için çok memnunum. Umarım daha çok yol alacağız. Kendisinin profesyonelliğinden faydalanılması gerektiğine inanıyorum.
• Online Danışmanlık • Online Terapi •
Hocamızla yeni tanıştım sürecim yeni baslamasina rağmen kendimde gelişmeler olduğunu görebiliyorum kendisini tavsiye ederim. Sürecin sonunda görüşlerimi tekrarlayacagim.
es...
Adem hocam oldukça ilgili ve profesyonel bie tedavi süreci sundu. Cinsel terapi, kariyer planlaması ve özgüven çalışmaları ile kendimi daha iyi hissediyorum. Kararlarımı kendim verebiliyorum. Bu konuda ufkum çok açıldı. Bugün son Seansımdayım ve başlangıçla şimdi arasında çok fark var. Herşeyin daha iyi olduğuna inanıyorum. Kendisini şiddetle tavsiye ediyorum.
ha...n
iyiki sizi tanımışım.hayata bakışımı güzel olumlu bakmam konusundaki tavsiyelerinden çok memnunum sıcak kanlılığı güler yüzü ve samimiyeti bana katıkları için memnuniyetlrimi iletiyorum.
Ö
ö....k
Adem Hocam işinin ehli harika bir doktor. Onunla psikoterapiyi başladıktan sonra hayatımda olumlu yönde birçok gelişmeler oldu. Sorunlarıma benim penceremden bakarak aslında o sorunları birlikte daha kolay asabileceğimizi bana gösterdi. Sağlık, iş ve sosyal hayatta birçok değişim yaşadım bunu Adem Hocam a borçluyum. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim
• Online Danışmanlık • Online Terapi •
Adem Güneşdoğdu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Adem Güneşdoğdu, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Adem Güneşdoğdu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Aile Danışmanlığı, Online Terapi, İlişki Terapisi, Çocuklarda Uyku Problemleri, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Çift Terapisi, Yetişkin Terapisi, Yas Terapisi, Sanat Terapisi.
Adem Güneşdoğdu adresi nerede?Adem Güneşdoğdu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tevfik Bey Mah. Muammer Aksoy Cad. Özen Emek Sitesi No:60/2 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Adem Güneşdoğdu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Adem Güneşdoğdu uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Adem Güneşdoğdu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Adem Güneşdoğdu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Adem Güneşdoğdu hangi dilleri konuşuyor?Adem Güneşdoğdu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Adem Güneşdoğdu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Adem Güneşdoğdu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Adem Güneşdoğdu hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Adem Güneşdoğdu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adem Güneşdoğdu hangi sigortaları kabul ediyor?Adem Güneşdoğdu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.