Aile Hekimliği
Karaköy Meydanı Voyvoda Cd No:111 Kataltı, İstanbul • Harita
Yapı Kredı Karaköy Saglık Merkezı
Özel Mimaroba Tıp Merkezi
Aile hekimliği, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon · Daha fazlaBatıköy Mahallesi E-5 Karayolu Üzeri No: 204/A, İstanbul • Harita
Özel Mimaroba Tıp Merkezi
Bağlarbaşı Mah. Barış Sok., Bursa • Harita
Osmangazi 23 Nolu Bağlarbaşı Aile Sağlığı Merkezi
Panayır Mahallesi 1050 Konutlar Havuz Sokak No:1, Bursa • Harita
Osmangazi 20 Nolu Akpınar Aile Sağlığı Merkezi
Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Aile hekimliği, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Acil tıp, Adli tıp, Fizyoloji, Embriyoloji ve histoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji, Çocuk genetik hastalıkları · Daha fazlaFevzi Çakmak Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:10, Pendik • Harita
Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Durağan Kasabası, Sinop • Harita
Durağan Merkez Aile Sağlığı Merkezi
Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi
Aile hekimliği, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk onkolojisi, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Spor hekimliği, Acil tıp, Pratisyen, Psikiyatri · Daha fazlaŞemsidenizer Cad.E-5 Karayolu Kartal, İstanbul • Harita
Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi
Yenikent Mah. Kaleci Sinan Cad. Dahili 29, Eskişehir • Harita