Merhaba ben Anıl Turunç. Danışanlarımla güvene dayalı, etik ve bilimsel bir danışmanlık süreci yürütüyorum. Her bireyin ihtiyaçlarını merkeze alan, destekleyici bir çalışma anlayışı benimsiyorum.
- Depresyon
- Panik Atak
- Panik Bozukluğu
- Cinsel İşlev Bozukluğu
- Kişilerarası İlişkilerde Bozukluklar
Sarı Psikoloji Ataşehir
Turgut Özal Bulvarı, Gardenya Plaza 7, Kat: 10, No: 62, Ataşehir, İstanbul 34758
m....y
Seans boyunca kendimi gerçekten anlaşıldığımı ve güvende hissettim. Soruları ve yönlendirmeleri farkındalığımı oldukça artırdı, seans oldukça akıcı ilerledi benim için seans sonrasında da duygularımı ve düşüncelerimi daha net tanımlayabildiğimi fark ettim
• Sarı Psikoloji Ataşehir • Psikoterapi •
I
i̇...k
Anıl beye kaygılarımı yönetmekte zorlandığım bir dönemde geldim ve çok başarılı bir süreç yaşadım. Kendimi dinlenmiş ve daha sakin hissettim, çok faydalı oldu.
• Sarı Psikoloji Ataşehir • Bireysel Terapi •
m....
Anıl Bey Uzun süredir yaşadığım anksiyete problemimi çözmeme stresimi yönetmeme yardımcı oldu, seanslar sırasında kendimi anlaşılıyor hissettim hayatıma çok faydası dokundu
T
t.....
yaşındaki kızımız için oyun terapisi amacıyla Anıl Bey’e başvurduk. Anneden ayrılmakta ciddi zorlanmaları vardı. Süreç ilerledikçe seanslara daha rahat girmeye başladı, kendini oyunla daha iyi ifade edebildiğini ve daha güvende hissettiğini gözlemledik. Hem çocuğumuz hem biz ebeveynler için çok destekleyici bir süreç oldu. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederiz.
• Sarı Psikoloji Ataşehir • Diğer •
f.....
Danışmanlık sürecimde gerek zorlandığım noktalarda gerekse meraklandığım durumlarda en sağlıklı yollarla bana yardımcı olması iyi ki dedirten noktalardan. Dakik olması, planlı ve uyumlu çalışılması da çok yardımcı oluyor.
ha...a
Anıl Bey ile çalışmaya artan kaygılarım ve panik ataklarım için başlamıştım başlangıçta zorlansamda zamanla kendimi rahatlamış ve daha farkında bir halde buldum şimdi daha rahatım çok şükür. süreçten çok memnun kaldım. Benim gibi bu konulardan yakınan varsa tavsiye ederim kendisini. Dinlendiğinizi hissediyorsunuz gerçekten güven veren bir yaklaşımı var
• Online Danışmanlık • Diğer •
Anıl Turunç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Anıl Turunç, Psikoloji. Size Anıl Turunç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Yetişkin Terapisi, Bireysel Terapi.
Anıl Turunç adresi nerede?Anıl Turunç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Turgut Özal Bulvarı İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Anıl Turunç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Anıl Turunç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Anıl Turunç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Anıl Turunç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Anıl Turunç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Anıl Turunç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Anıl Turunç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Anıl Turunç hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Anıl Turunç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.