Atakan KAYABEL psikoloji alanında hizmet vermektedir. Lisans eğitimini TOBB Ekonomi Teknoloji Üniversitesinde 2020 yılında tamamlamıştır. Lisans Eğitimi sırasında farklı alanlarda kendini geliştirmek adına farklı staj tecrübeleri olmuştur. İlk stajında İltica ve Göç Araştırmaları Merkezi Derneğinde Sığınmacı gruplar hk. Araştırmalara katılmıştır. Devamında birçok farklı psikolojik bozukluğu yakından gözlemleyebilmek için Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde staj çalışmalarına devam etmiştir. Burada bir çok farklı alandaki tedavi ve danışan gruplarını incelemiş ve test- tedavi gözlemlerinde bulunmuştur. Devam eden süreçte Gaziler Fizik Terapi Rehabilitasyon Hastanesinde, Ampüte servisi ağırlıklı olarak çalışmalarına devam etmiş, burada TSSB, engellilik, engellilik sonrası kişilik algısı ve travma sonrası büyüme konularını çalışmıştır.
Mezuniyetinden sonra özel sektörde iş tecrübelerinde bulunmuş, sonrasında askerlik hizmetinde psikolog asteğmen olarak çalışmalarına devam etmiştir. Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisindeki görevi sırasında askeri öğrenciler, rütbeli askerler ve sivil memurlarla çalışmıştır. Stres, travma, ders başarısızlığı, depresyon, kaygı konularında çalışmalar yapmıştır.
2024 yılında yüksek lisansını tamamlayan Atakan KAYABEL, şu an kendi ofisinde çalışmalarına devam etmektedir. EMDR Europe Akredite Sertifikalı Terapist olan Atakan KAYABEL, akreditasyon boyunca Travma sonrası stres bozukluğu (TSSB), disosiyasyon ve disosyiasyonla ilişkili bozuklar alanlarında yoğun deneyim kazanmıştır. Eklektik bir yaklaşımla, EMDR ve Şema Terapi ağırlıklı olarak çalışmakta olup aynı zamanda zamanda duygu odaklı çift terapisi ve cinsel bozukluklar üzerine de yetişkin bireyler ve çiftlerle de çalışmaktadır.
- Travma
Yas Terapisi
Ön Görüşme
Şema Terapi
Psk. Atakan Kayabel
Seanslar boyunca genel olarak ilgili ve açıklayıcı bir yaklaşım sergiledi. Anlayışlı ve sabırlı bir tutumu vardı. Seanslarda bazı konularda farkındalık kazandım ve sorunlarıma farklı açılardan bakmamı sağladı.
• Psk. Atakan Kayabel • EMDR Terapi •
f....k
İlk seansımızı gerçekleştirdik. Gayet iyiydi. İlgili ve sizi gerçekten dinliyor. Anlıyor da. İlk seans için bir psikologdan beklediğim her şeyi fazlasıyla sağladı. Devam edicem kesinlikle.
• Psk. Atakan Kayabel • Psikoloji Randevusu •
Ben bir arkadaşımın tavsiyesiyle Atakan bey ile tanıştım. Yoğun anksiyete atakları yaşıyordum ve bu durum hayatımı çok kötü yönde etkilemeye başlamıştı. Atakan bey ile yaklaşık bir kaç aylık yoğun bir terapi süreci geçirdik ve ben açıkçası şuan geldiğim noktadan çok memnunum. Süreçte her zaman yanımdaydı ve oldukça destek oldu. Ayrıca bilinç altımda barındırdığım şeylerin bendeki yansımalarını profesyonel bir şekilde bana gösterdi. Her zaman durumu tanımlayıp hep çözüm odaklı yanaştı. Ben kendisiyle tanıştığım ve çalıştığım için çok mutluyum. Sayesinde hayatıma dönebildim.
• Psk. Atakan Kayabel • Psikoterapi •
K
kn...ö
Her şey gayet güzeldi süreç benim için hızlı ve faydalı ilerledi. Tüm süreç için
• Online Danışmanlık • Randevu •
Ş
ş....t
Kaygı, korku ve özgüven eksikliği için başvurdum. 9 aydır gidiyorum, büyük bir olumlu sonuçlar aldım. Atakan Bey ile konuşmak baya iyi geldi. Değişmeye başladım. Atakan Bey karşısındaki insanı dinleyen ve çözüm odaklı bir uzman. Yalnız olmadığımı hissettiriyor. İyi bir psikolog memnunum kendisinden.
K
ke...n
İlk danışmanlık deneyimimdi ve gidip gitmemek konusunda kararsızdım. Aldığım seanslar sonrasında yaşadığım farkındalıklar ve bunları hayatıma uygulayabildiğimi gördükçe doğru kararı verdiğimi anladım. Herkese tavsiye edebileceğim değerli bir insan
• Psk. Atakan Kayabel • Bireysel Terapi •
as...ı
Kendim içim yaptığım en büyük iyiliklerden biriydi Atakan Bey’e gelmek. Kendimi anlatmakta ve güçlük çeken ve güven problemi olan birisiydim ama odasına girdiğim andan beri kendimi güvende hissettim.9 aylık bir süre geçti ve kendimde gördüğüm bu değişim beni çok mutlu etti ilk aylardan bile faydasını görünce beni çok şaşırttı.Tedavi sürecinde beni tedavinin içinde tutmak için elinden geleni yaptı sırf bu yüzden ona çok minnettarım çocukluktan gelen anne sorunu başarısızlık hissim babamın vefatı ve artık aklımın ucundan bile geçmeyen çoğu sorunumdan beni uzaklaştırdı sanki kirli camlarımı sildi etrafı daha parlak görmeye başladım.Ayrıca sonradan vücudumda oluşan sedef hastalığım konusunda son seansımı gerçekleştirdim bana her zaman olduğu gibi normalde denilenin aksine gerçek sebebimle yüzleştirdi üstünden bir kaç gün geçti ama normalde ilaçlarla bile fayda etmeyen hastalığım biraz daha hafifledi.Çevremdeki herkese önerdim sizlerede öneriyorum.Kendinize bir iyilik yapın ve gelin.
• Psk. Atakan Kayabel • Bireysel Terapi •
ba....
Atakan Bey fazlasıyla ilgili birisi. Terapi sürecim hala devam ediyor ve öncelikle bu süreçte yanımda olduğu için çok mutluyum. Bir süre deneyimlemek ve buraya deneyimimi öyle paylaşmak istedim. 2024 Şubat ayına girmek üzereyken başladım. Sorduğu doğru sorular, empati kabiliyeti ve birçok durumda profesyonel. Gelişmemin olduğunu düşünüyorum ve bunu çoğu alanda görebiliyorum. Sürecimin sağlıklı bir şekilde ilerleyeceğine inanmama yardımcı olduğu için mutluyum ...:)
• Psk. Atakan Kayabel • Psikoloji Randevusu •
s...
Atakan Bey'e, yeğenimin tavsiyesi ile iletişime geçtim, aşamadığım bazı ailevi sıkıntılarımdan dolayı başvurdum. Atakan Bey'le yaklaşık 5 ay oldu iletişimimiz, bu süre içerisinde her seanstan çıktığımda kendimi çok farklı hissediyorum. Daha öncesi sanki dünyanın bütün yükü benim üzerimde gibi hissediyordum. Bugün hem hayata bakışımda hem de aile arası ilişkilerimde gözle görünür çok farklılıklar oldu. Çevremde herkese tavsiye ediyorum. Her zaman tavsiye edebileceğim beyefendi bir kardeşim.
a...
Bir arkadaşım sayesinde ulaştım. Ruhsal durumumla kendim başa çıkamadığım için başvurdum.
Kendimden bahsedemeyen, kendi kendime çözmeye çalışan, belli travmalarımı atlatamayan birisiydim. Çoğu konuda fazla fazla yardımcı oldu, olmaya devam ediyor.
Tüm çevreme kendisinden bahsedip gitmesini öneriyorum.• • •
Kl.Psk. Atakan Kayabel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kl.Psk. Atakan Kayabel, Psikoloji. Size Kl.Psk. Atakan Kayabel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Psikoterapi, Çift Terapisi, Yetişkin Terapisi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri.
Kl.Psk. Atakan Kayabel adresi nerede?Kl.Psk. Atakan Kayabel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Selanik caddesi 26/3 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kl.Psk. Atakan Kayabel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Kl.Psk. Atakan Kayabel uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Kl.Psk. Atakan Kayabel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kl.Psk. Atakan Kayabel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Kl.Psk. Atakan Kayabel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kl.Psk. Atakan Kayabel tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Kl.Psk. Atakan Kayabel hakkında ne düşünüyor?Toplam 40 hasta / danışan, Kl.Psk. Atakan Kayabel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kl.Psk. Atakan Kayabel hangi sigortaları kabul ediyor?Kl.Psk. Atakan Kayabel tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.