Merhaba, ben Psikolog Ayça Atılgan. TED Üniversitesi Psikoloji bölümü mezunuyum. Lisans eğitimim süresince ve sonrasında, bireylerin içsel süreçlerini anlamaya, psikolojik dayanıklılıklarını güçlendirmeye ve yaşamlarında daha dengeli bir yön bulmalarına destek olmaya odaklandım.
Mesleki gelişimim kapsamında; Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT), Şema Terapi, Kabul ve Kararlılık Terapisi (ACT) ve Sanat Terapisi alanlarında kapsamlı eğitimlerimi tamamladım. Bu yaklaşımlar doğrultusunda, bireylerin düşünce, duygu ve davranış örüntülerini bütüncül bir çerçevede ele alıyor; farkındalık, içgörü ve değişim süreçlerine rehberlik etmeyi amaçlıyorum.
Terapi sürecinde, danışanın kendi iç dünyasını keşfetmesine alan tanıyan, güvenli ve yargısız bir atmosfer oluşturmanın önemine inanıyorum. Her bireyin yaşam öyküsünü kendine özgü bir deneyim olarak görüyor, bu öykünün içinde saklı anlamları birlikte keşfetmeyi hedefliyorum.
Psikolojik destek sürecini; sadece semptomların azalması değil, bireyin kendini daha iyi tanıdığı, yaşam kalitesini artırdığı bir iyileşme yolculuğu olarak ele alıyorum.
- Kişilerarası İlişkilerde Bozukluklar
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
- Anksiyete
- Aile İçi İletişim Sorunları
- Obsesif-Kompulsif Bozukluk
Kızılırmak Mahallesi 1443. Caddesi No:25 D:146 Usta Plaza, Çankaya, Ankara 06530
- Sigortası olan hastalar
Çözüm Odaklı Terapi
Şefkat Odaklı Terapi
Şema Terapi
Artelis Psikoloji
Ayça hocamla yaklaşık 3 aydır kaygı ve panik atak üstüne seanslarımızı yürütüyoruz, beni gerçekten çıkılmaz olduğunu düşündüğüm bir kısırdöngüden rehberliğiyle çıkardı
• Artelis Psikoloji • Yetişkin Terapisi •
Kendisi çok tatlı biri öncelikle ve de dikkatli. İşini iyi yaptığını ve yapacağını düşünüyorum. Herhalde 4-5 seansdır beraberiz. Umarım her şey onun istediği gibi olur.
• Artelis Psikoloji • Randevu •
R
r...
Ayça Hanıma sosyal medya üzerinden ulaştım. Duygu karmaşası yaşadığım için başvurdum. Kendisi oldukça pozitif, güler yüzlü ve empati yapabilen birisi. Kendimi oldukça rahat ifade edebildim yanında. Herkese tavsiye ederim.
Ayça Atılgan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayça Atılgan, Psikoloji. Size Ayça Atılgan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bireysel Terapi, Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme, Online Terapi, Aile Danışmanlığı, Normal Randevu, Psikoloji Randevusu, Beck Depresyon Ölçeği, Çözüm Odaklı Terapi, Ergen Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi.
Ayça Atılgan adresi nerede?Ayça Atılgan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızılırmak Mahallesi 1443. Caddesi No:25 D:146 Usta Plaza Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayça Atılgan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ayça Atılgan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ayça Atılgan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayça Atılgan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ayça Atılgan hangi dilleri konuşuyor?Ayça Atılgan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ayça Atılgan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayça Atılgan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ayça Atılgan hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Ayça Atılgan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ayça Atılgan hangi sigortaları kabul ediyor?Ayça Atılgan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.