Ben Aylin Kuyucu, Maltepe Üniversitesi Psikoloji (ingilizce) Bölümü mezunuyum ve Üsküdar Üniversitesi'nde yüksek lisans yaparak uzman psikolog unvanını aldım. 6 yıldır profesyonel olarak psikolog olarak çalışmaktayım. Aile ve Çift Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Şema Terapi, İleri Düzey EMDR Terapisi, Cinsel Terapi, Oyun Terapisi, Mindfullnes Temelli Stres Azaltma, gibi çeşitli alanlarda uzmanlaştım ve çocuklarla, yetişkinlerle ve çiftlerle çalışmaktan büyük keyif alıyorum. Kurucusu olduğum Ailes Psikoloji’de bireysel danışan seansları düzenliyor ve danışanlarımın duygusal, zihinsel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamayı hedefliyorum. Ayrıca ebeveyn danışmanlığı, Moxo Dikkat Testi ve Wisc-R Zeka Testi gibi özel hizmetler sunarak ailelerin ve bireylerin ihtiyaçlarına özel çözümler üretiyorum. Çalışmalarımda her zaman empati, anlayış ve bilimsel temelli yaklaşımlar benim için ön planda. Mesleki deneyimlerimi sürekli olarak geliştirmek ve güncel psikoloji literatürünü takip etmek için çeşitli eğitim ve seminerlere katılıyorum. İşinizi severek yapmanın önemine inanıyorum ve her yeni danışanımın hayatına pozitif bir dokunuş yapmaktan mutluluk duyuyorum. Profesyonel yolculuğum boyunca elde ettiğim bilgi ve deneyimleri paylaşmak ve daha geniş kitlelere ulaşmak amacıyla LinkedIn platformunda aktif olarak yer alıyorum. İlgi alanlarım, yetişkin psikolojisi, aile dinamikleri, çocuk psikolojisi üzerine odaklanmakta olup, bu konularda paylaşımlar yapmaktan ve profesyonel ağımı genişletmekten mutluluk duyarım. Profilimi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederim…

Ailes Psikoloji

Postane mah Adalı sk No: 16/2, Tuzla, İstanbul 34940

• Sigortası olan hastalar

Aylin Hocam’la EMDR terapisi aldım ve deneyimim gerçekten çok olumlu geçti. Fobilerim ve tiklerim uzun zamandır hayatımı etkiliyordu, seanslara başlarken çok kaygılıydım ama Aylin Hocam sayesinde kendimi hep güvende hissettim. Seanslarda uyguladığı teknikler sayesinde korkularımı ve tiklerimi adım adım fark etmeyi ve yönetmeyi öğrendim. Özellikle zorlandığım anlarda bile süreci sakin ve kontrollü bir şekilde ilerletebildik. Terapiden sonra hem günlük hayatımda hem de kendimi hissetme şeklimde belirgin bir rahatlama oldu, daha hafiflemiş ve özgür hissettim.

Psk. Aylin Kuyucu

Bu güzel mesajınız için çok teşekkür ederim. Sizinle yürümek gerçekten çok değerli.

Aylin hoca ile yollarımız iyi ki kesişti. Kendisi ile geçirmiş olduğum her seansta kendimle ilgili yeni keşifler yaşadım. İçinden çıkamadığım bir çok durumu daha ilk ay hızla halletmeye başladım. İyi ki eli bilgisi bana değdi. Kendisini her ihtiyaç duyan arkadaşıma tavsiye ediyorum. İyi ki varsınız Aylin hocam

• Ailes Psikoloji Bireysel Terapi  •

Psk. Aylin Kuyucu

Bu güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim
    Yolculuğunuzda birlikte yürümek benim için de çok değerli.
    Sizin cesaretiniz ve emeğiniz her şeyden daha kıymetli

• D

15 yıldır karanlığın ve çıkmazın içersindeydim. Kendime özgüvenim ve saygım kalmamıştı. İlaç kullandığım dönemler oldu fakat ilacı bıraktığım zaman tekrar başa dönüyordum. Beynim ve düşüncelerim beni ele geçirmişti kısır bi döngünün içerisindeydim. Aylin hanım sayesinde bu döngüyü kırdım. Hayata bakış açım değişti düşüncelerimi pozitif anlamda yönetebiliyorum.

• Ailes Psikoloji Psikoloji Randevusu  •

Yazdıklarınız için teşekkür ederim
    Sizinle yollarımızın kesişmesi ve bu sürece birlikte emek vermek benim için gerçekten çok değerli.
    Her adımınızda yanınızda olduğumu bilmenizi isterim

Çocuğumun oyun terapisi sürecinde gözle görülür bir rahatlama ve duygu ifade becerisinde artış oldu. Merkeze her gelişimizde sıcak ve profesyonel bir karşılamayla başlıyoruz. Oyun odası düzenli, hijyenik ve oyuncaklar çocukların ihtiyaçlarına göre özenle hazırlanmış. Temizlik, düzen ve güven hissi çok belirgin. Terapistin yaklaşımı sakin, ilgili ve çocuğu gerçekten anlayan bir tarzda. Çocuğum seanslara istekle giriyor ve içeride kendini rahatça ifade edebiliyor. Genel olarak ortam, oyuncak seçimi, karşılama ve profesyonellik açısından oldukça başarılı bir deneyim.

• Ailes Psikoloji Oyun Terapisi  •

Psk. Aylin Kuyucu

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. Yazdıklarınız bana hem güç verdi hem de birlikte yürüdüğümüz sürecin ne kadar anlamlı olduğunu bir kez daha hissettirdi.

• N

Aylin hocayla görüştüğümüz ilk günden beri naif anlayışlı kişiliğiyle kendimi güvende hissettirdi. Kendimi sevmem ve değer vermem konusunda çok yardımcı oldu. Aylin hocayla tanıştığım için çok şanslı hissediyorum.

• Ailes Psikoloji Çocuk ve Ergen Terapisi  •

Psk. Aylin Kuyucu

Değerli geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim Sizin yolculuğunuza eşlik etmek benim için de çok kıymetli. Güzel dönüşleriniz bana da güç veriyor.

• I

EMDR için bir süredir araştırma yapıyordum, seanstayken kendimi çok güvende hissettim. Aylin Hanım süreci çok anlaşılır ve sakin bir şekilde anlattı, çok memnun kaldım. İlgili ve daha önemlisi bilgili birisi

Psk. Aylin Kuyucu

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Sürecinize eşlik etmek ve gelişiminize tanıklık etmek benim için çok kıymetli.

Aylin Hanım ile fobi üzerine EMDR terapisine başladık. Fobim için daha öncede danışmanlık sürecine gitmiştim ancak fobi üzerinden doğru yönlendirmeyi ( EMDR ) Aylin Hanımdan aldım. Bu destek sürecinde doğru yönlendirme çok önemli onu fark ettim. Doğru yönlendirmeyle birlikte güvenmek ve karşılıklı çaba ve iş birliği sağlandığında açıkçası tam verim alabiliyorsunuz.

Psk. Aylin Kuyucu

Öncelikle ofis ortamı çok güzel. Oyun odası ve oyuncaklar yeterli ve çocuğum için merak uyandırıcı. 5 yaşındaki çocuğumun ilgisini ve sevgisini verdiğini görüyoruz. Oyun terapisi sayesinde çocuğumuzun kaygılarında azalma gözlemledik. Terapistimiz çok anlayışlı ve çocuklarla iletişimi mükemmel. Biz ebeveynlerle iletişimi ve yönlendirmeleri çok hoşumuza gitti

• Ailes Psikoloji Oyun Terapisi  •

Psk. Aylin Kuyucu

Paylaşımınız bana da ilham oldu. Her adımda gösterdiğiniz çabanın karşılığını görmek çok kıymetli. Teşekkür ederim.

• H

Aylin Hanım ile tanışmam benim için dönüm noktası oldu. Öfke kontrolü ve ilişkilerimde yaşadığım sorunlar artık hayatımı çok zorlaştırmaya başlamıştı. İlk görüşmeden itibaren kendimi rahat, anlaşılmış ve güvende hissettim. Sadece dinlemekle kalmayıp, sorunlarımın arka planını anlamamı sağladı ve fark etmediğim birçok noktayı bana gösterdi. Seanslarda öğrendiğim yöntemlerle hem öfkemi daha sağlıklı yönetebiliyorum hem de ikili ilişkilerimde daha yapıcı bir tavır geliştirmeye başladım. Anlattıkları çok anlaşılır, yönlendirmeleri çok yapıcıydı. En önemlisi, beni asla yargılamadan, sakin bir şekilde yol gösterdi. Kendimi her görüşmede daha güçlü, daha farkında ve daha huzurlu hissettim. Profesyonelliği ve samimiyeti sayesinde içtenlikle tavsiye ediyorum.

• Ailes Psikoloji Şema Terapi  •

Psk. Aylin Kuyucu

Hayatımın en zor dönemlerinden birinde yollarımız kesişti. İlk başta konuşmakta bile zorlanırken, zamanla kendimi güvende hissettiğim bir alanda buldum.
    EMDR seanslarında gösterdiği profesyonellik, şefkatli yaklaşımı ve anlayışı sayesinde yıllardır içimde taşıdığım yükleri hafifletmeye başladım.
    Hem mesleki bilgisi hem insani yönüyle çok özel bir uzman.
    Bu yolculukta bana eşlik ettiği için minnettarım.
    Sizde bu güzel yolculuğa adım atarken ennn doğru kişinin size eşlik ettiğine emin olabilirsinn hayatıma dokundu bana ışık oldu sizede ışık olması dileğiyle..