Danışanlarımla güven ve empati temelli bir ilişki kurarak, duygusal ve zihinsel süreçlerini anlamalarına destek oluyorum. Size yardımcı olabilmek için buradayım.
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Çocuk Değerlendirme Paketi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Psk. Aysu Pısdıl
Aysu hanıma kaygı problemim için başvurdum. 1.5 aydır birlikte çalışıyoruz ve şimdiden hayatımda olumlu etkiler görüyorum. Sürecimizi başarıyla tamamlayacağımıza inanıyorum.
• Online Danışmanlık • •
Teşekkürler
fa...h
Özgüven ve erteleme problemlerim için Aysu hanımdan danışmanlık aldım. Bu konuda ve birçok problemimde öz farkındalık oluşturmamda bana çok yardımcı oldu. İlerleme katetmeye devam ediyorum
• Online Danışmanlık • •
Teşekkürler
Aysu Pısdıl isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aysu Pısdıl, Psikoloji. Size Aysu Pısdıl tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Good Enough Zeka Testi, Porteus Labirentleri Testi, Bireysel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Kent EGY Testi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi.
Aysu Pısdıl adresi nerede?Aysu Pısdıl şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aysu Pısdıl isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Aysu Pısdıl uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Aysu Pısdıl isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aysu Pısdıl, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Aysu Pısdıl hangi dilleri konuşuyor?Aysu Pısdıl ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Aysu Pısdıl isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aysu Pısdıl tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Aysu Pısdıl hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Aysu Pısdıl hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aysu Pısdıl hangi sigortaları kabul ediyor?Aysu Pısdıl tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.