Psk. Beste Gündüz

Psikoloji · Daha fazla

İstanbul 1 adres

Acıbadem Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun olarak lisans eğitimini tamamlamıştır. Lisans eğitimi sürecinde TPÖÇG Gönüllü Gelişim Serisi Etkinliği Duygu Yönetimi eğitimine katılmış, “Covid-19 Bağlamında Kural İhlali ve Yaşçılık: Yarı Deneysel Bir Çalışma” başlığı altında TUBİTAK araştırması yürütmüş, Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde gönüllü olarak staj yapmıştır. Lisans eğitiminin ardından çeşitli kurumlarda kendini geliştirmek ve deneyim kazanmak adına stajlarını tamamlamanın yanı sıra Deprem ve Psikososyal Dayanışma Ağı Projesi’ne (DEPSDA) gönüllü olarak katılım sağlamıştır.

Balat Akademi’de ve Kayra Psikoloji’de aktif olarak ergen ve yetişkin alanlarında danışan görmektedir. Bunun yanı sıra İstanbul Aydın Üniversitesi yüksek lisans programında eğitimini sürdürmekte, alanı ile ilgili gelişmeleri takip etmekte ve eğitim programlarına devam etmektedir.

Yetişkin
Çocuk

Röportaj

Ayvansaray, Ayvansaray Cd. 53/A,, Fatih, İstanbul 34087

• Sigortası olan hastalar

• Sigortası olan hastalar

Genel problemlerimden daha çok şu an yaşadığım problemlerden bahsettim, Beste Hanım bahsettiğim konularda bana farkındalık yaşattı. Bazı düşündüğüm gerçeklerimin farklı olabileceğinden bahsetti. Zaman zaman şok olduğum bir randevuydu.

• H

Kendimi daha iyi tanımak amacıyla terapiye başladım. Terapi sürecinin başında, içimde büyük bir korku ve endişe taşıyordum. Çevremdeki insanlar tarafından yargılanma fikri beni oldukça tedirgin ediyordu. Ancak, terapiye adım attıktan bir süre sonra, bu korkularımın yersiz olduğunu fark ettim. Beste Hanım'ın profesyonel ve sıcak yaklaşımı, sürecin olumlu ilerlemesini sağladı.

• M

Beste Hanımla henüz birkaç seans yapmamıza rağmen kendimi daha iyi hissediyorum. Terapiye başlamak için bir adım atmanın bile ne kadar önemli olduğunun farkına vardım. Kendisiyle sürecimiz devam ediyor ve daha iyi olmak konusunda ümitliyim.

• Online Danışmanlık  •

Beste Hanımla birkaç hafta önce seanslara başladım ve spesifik fobimle ilgili büyük bir ilerleme kaydettim. Onun profesyonel ve destekleyici yaklaşımı sayesinde kendimi iyi hissediyorum ve düşünme şeklimin pozitif yönde değiştiğini farketmeye başladım. Güvenilir ve etkili bir yardım arıyorsanız, kesinlikle tavsiye ederim.

• Online Danışmanlık  •

Terk edilme fobimle uzun zamandır mücadele ediyordum. Beste hanım bu konuda en sonunda kaynağına inmem ve üstüne gitmem konusunda beni cesaretlendirdi. Yıllardır süren mücadelenin sonunda artık kazandığımı hissediyorum.

• I

Beste Hanıma düzenli olarak terapiye geliyorum. Terapiye başladığımdan beri hayatımda olumlu yönde ilerlemeler katettim. Sürecim tamamlanana kadar Beste Hanım ile ilerlemeyi düşünüyorum. Çevremdeki herkese de tavsiye ediyorum.