Psikoloji daha fazla

İzmir 1 adres

Bursa Anadolu Kız Lisesi’nden 2009 yılında mezun olmuş, sonrasında; İzmir Ekonomi Üniversitesi Psikoloji bölümünden üstün başarı bursu ile üniversite eğitimini tamamlamıştır. Üniversite eğitimi sırasında anaokulu ve özel rehabilitasyon merkezinde stajlarını başarıyla tamamlamıştır. Pembe Köşk Psikiyatri Hastanesi’nde stajını tamamlamıştır. Madde ve Alkol Bağımlılığı, travma ve afet psikolojisi eğitimi, psikolojide görüşme teknikleri eğitimlerini başarıyla tamamlamıştır. Aile danışmanlığı,evlilik ve çift terapisi, bilişsel davranışçı terapi ve cinsel terapi eğitimlerini başarıyla bitirmiş ve sonrasında 'Marazi İlişkiler''adlı kitabı yazmıştır.BST Psikoloji’nin kurucusudur.İleri düzeyde İngilizce, orta düzeyde İspanyolca bilmektedir. Şu anda sadece online olarak psikolojik danışmanlık hizmeti vermektedir. ÇALIŞTIĞI ALANLARI: Evlilik ve Çift Terapisi  Aldatma  Evlilikte İletişim Sorunları  Güven Problemleri  Kıskançlık Sorunları  Boşanma ve ayrılma öncesi danışmanlık  Uyum sorunları  Evlilik öncesinde ve sonrasında yaşanan kaygı ve sorunlar Bireysel Psikoterapi -Depresyon -Kaygı Bozukluğu -Sosyal Fobi -Panik bozukluk -Panik Atak- -Obsesif Kompulsif Bozukluk -Madde Bağımlılığı -Travma Sonrası Stres Bozukluğu -Yeme Bozukluğu -Kişilik Bozuklukları Cinsel Terapi  Tiksinme Bozukluğu  Vajinismus  Erken Boşalma  Erektil disfonksiyon (Sertleşme Bozukluğu)  Geç Boşalma  Kadınlarda Cinsel İsteksizlik  Erkeklerde Cinsel İsteksizlik  Kadınlarda Anorgazmi (Kadınlarda Orgazm Bozukluğu)  Disparoni ( Cinsel Birleşme Sırasında Ağrı Duyma) -Aile Danışmanlığı  Tek ebeveynli ailelerde ortaya çıkan sorunlar  İlaç ve alkol bağımlılığına bağlı olarak gelişen ailede yaşanan problemler  Aile kaynaklı çocuklarda ortaya çıkan sorunlar ,  Yaşlılara bakım verme konusunda karşılaşılan zorluklar  Öfkenin ailelere etkisi  Üvey ebeveynlik  Anne, baba ve çocuk iletişimi  Boşanma sürecinde çocuklara yaklaşım  Aile içi şiddet

Psk. Beste Kalkan

Konak, İzmir 35220

Makaleler

• R

Beste hanım ile tamda çok ihtiyacım olan bir dönemde tanıştım. Öncelikle çok iyi bir dinleyici. Sanki yıllardır tanıyormuş gibi tam yerinde analizler yapıyor. İyi ki yollarımız keşisti. Farkındalığım arttı ve kendi değerimi daha çok biliyorum artık. İyi ki varsınız

Psk. Beste Kalkan Yavuzyuğruk

Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim.

Çok harika bir doktor zor günlerimde kendisi bütün Sabri ve ozeniyle benim yanımda oldu . Dinlemesi anlamasi beni çok önemliydi bu süreçte kendimi arkdssim ile sohbet ediyor gibi hissettim herşeyden onemlisi buydu

• Online Danışmanlık Aile Danışmanlığı  •

Çok teşekkür ederim

Uzun süredir kaygı bozukluğu yaşıyordum. Her seanstan sonra kendimi daha iyi hissetmeye başladım ve ataklarım çok azaldı. Kendimi artık çok daha iyi hissediyorum. Beste Hanımın yaklaşımı çok güzel ve kendinizi seansta çok rahat hissediyor ve çok rahat kendinizi ifade edebiliyorsunuz. Sorduğu sorular çok yerindeydi. Tespitleri de bana çok iyi geldi. İyi ki Beste Hanım ile tanışmışım.

Çok teşekkür ederim.

• B

Çok zor bir dönemden geçerken tanıştım Beste Hanım ile ve iyi ki de tanışmışım. Yaşadığım depresyon hayatımı alt üst etmişti. Hiçbir zaman iyi olamayacağımı düşünüyordum fakat her seanstan sonra kendimi daha iyi anlamaya ve daha iyi hissetmeye başladım. Nokta atışı tespitleri ve kendimle ilgili keşfettiklerim ile yolum daha çok aydınlandı. Seanslarımız devam ediyor. Her seansı sabırsızlıkla bekliyorum. Beste Hanım gerçekten çok deneyimli ve başarılı bir psikolog. Herkese gönülden tavsiye ediyorum.

Psk. Beste Kalkan Yavuzyuğruk

Çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için.

• Ö

Beste hanımla bir arkadaşımın önerisiyle yollarımız kesişti. Çok zor süreçlerden geçtim. Bi kaç ay önce de beyin kanaması geçirdim ve herşey benim için daha da zorlaşmıştı.Destek almaya karar verdim ve beste hanımla tanıştık. Daha bi kaç seans olmasına rağmen hayatımda büyük gelişmeler olmaya başladı. Kesinlikle vereceğiniz herşeye değer. Size ayna olup kendinizde görmeniz gereken herseyi tüm sıcaklık ve samimiyetiyle size göstererek sizi kazanan mükemmel bir psikolog. Bana benim yalnız olmadığımı en naif şekilde gösterdi. Ben bile kendimi tanıyamazken bana asıl beni gösterdi. Konuşurken kendinizi rahat hissedebildiğiniz,sıcakkanlı ve güven uyandıran bir insan. Yaşarken sizin için, içinden çıkılmaz olarak gördüğünüz ve çaresiz kaldığınızı hissettiğiniz her duruma verdiği tavsiyeler ve yöntemler sayesinde farklı bir bakış açısıyla yaklaşmaya başlıyorsunuz. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum

• Online Danışmanlık  •

Psk. Beste Kalkan Yavuzyuğruk

Çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için.

Doktor takvimi uygulamasından Beste hanıma randevu aldım ve soru sormak için mesaj attım. 5 dakika içinde cevap geldi. Randevu günü gelene kadar tarih ve saati belirli aralıklarla hatırlatması çok hoşuma gitti. Randevu günü kendimi çok rahat hissettim, yetişkin terapisi seansı uyguladık, yaklaşımı samimi ve profesyoneldi. Yakın arkadaşımla sohbet ediyormuşum gibi bir ortam vardı. Güven veriyor ve ilk seansta aklınızdaki sorular cevap bulmaya başlıyor. İkinci seans için sözleştik, o güne kadar, anlatmak istediğim bir şey olursa kendisine yazmamı istedi, bu şekilde hem seans zamanını daha verimli kullanacağımızı hem de yazmanın bem için faydalı olup beni rahatlatacağını söyledi. Psikolog randevusu almayı düşünüyorsanız tereddüt etmeden alın derim.

• Psk. Beste Kalkan Yetişkin Terapisi  •

Çok teşekkür ederim

Beste Hanım’dan depresyon sürecimle ilgili destek aldım. Yaklaşık 3 aydır terapiler devam ediyor. Kendisinden çok memnunum. Çok deneyimli ve profesyonel bir psikolog. İlk başta biraz gergindim ama yaklaşımıyla beni çok rahatlattı. Terapiler ilerledikçe kendimi çok daha iyi hissetmeye başladım. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.

• Psk. Beste Kalkan Psikoloji Randevusu  •

• D

Beste hanim ile terapiye baslidigimda iliskimde problemler vardı , üç ay gibi kısa bir sürede olumlu gelişmeler yaşadım. Beste hanım donanımlı ve profesyonelligi ile terapi süresinde yorulmadan duygu ve düşüncelerimi yönetmeyi öğretti. Bu kadar kolay ve hızlı değişim yaşamam beni şaşırtı, yöntemleri yumuşak ve insancıl gerçekten. Ayrıca dürüstlüğü ve profesyonelligi ile guven veren bir psikolog. Doğru sorular ve yöntemler sayesinde hayatımda ciddi problemler çözüme kavuştu. İlişkim ve hayatımda bu kadar kolay toparlnama yaşamak bana çok iyi geldi . İşinin hakkını veren bir psikolog gerçekten. Güvenilir , pozitif , donanımlı, objektif birini arayanlar için harika bir seçim olacaktır.

• Online Danışmanlık  •

Çok teşekkür ediyorum

• N

Beste Hanım insani boyutu unutmadan psikoloji biliminin hakkını veriyor.Bir kere tanışmak hem psikolojinin önemini farkettiriyor hem insanlara olan inancı yaşatıyor.Karakter olarak insanlardan rahatsız olan bir tipim ve üstüne despresyon eklenince halimi çok kişi tahmin eder.Beni canlandırdı,önce kendime sevgimi ortaya çıkardı hatırlattı.Varlığı hayatımı güzelleştirdi desem abartmam.yüzüyle,sesiyle,yaklaşımıyla o kadar sevilesi ki görüşmede zorlanacağımı bilsem de çok üzücü durum içinde olsam da onunla paylaşacağım için,onu göreceğim için koşa koşa hevesle gidiyorum yanına.Yargılamadan,bilgili ve kontrollü tarzıyla alanının hakkını verdiğini düşünüyorum.Beste Hanımdan aldığım destek hayatta kaybettiğim yolumu bulmamı sağladı. Yormadan,yıpratmadan bunu başarması ayrıca bir konfor bu arada.psikolojik destek alıyoruz diye dayak yer gibi yıpranmaya gerek yokmuş.Sınırlara takılmayan, özgür,özgüvenli tarzını seviyorum. Beste Hanım'ı seviyorum,iyi ki var ve tanıştık.

• Psk. Beste Kalkan Bireysel Terapi  •

Psk. Beste Kalkan Yavuzyuğruk

Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ediyorum.

• Beste Hanım’a depresyon için gelmiştim. Terapi sürecimde bana çok yardımcı oldu. Kendimi çok daha hissediyorum. Bilgisine ve iletişimine güvenebileceğiniz birisi. Teşekkürlerimi iletiyorum kendisine buradan

• Psk. Beste Kalkan Bireysel Terapi  •

Çok teşekkür ediyorum