Psikolog Beste Utku, lisans eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Psikoloji bölümünde onur derecesi ile tamamlamıştır. Aynı zamanda Dokuz Eylül Üniversitesi Dilbilim bölümünde yandal yapmıştır. Ege Üniversitesi'nde uzmanlık eğitimine devam etmektedir. Lisans eğitimi süresince özel eğitim, anaokulu, danışmanlık merkezi gibi alanlarda stajlar yapmıştır. Karşıyaka Adliyesi’nde aile ve çocuk mahkemelerinde çocuklarla görüşmeler yapıp uzman eşliğinde raporlar yazmıştır. Kanserli Çocuklara Umut Vakfı’nın Oyun Benim İlacım projesi kapsamında Ege Üniversitesi Çocuk Hastanesi Hematoloji servisinde kanser tedavisi gören çocuklara gönüllü psikososyal destek sağlamıştır. Marmara Üniversitesi’nde 450 saatlik Aile Danışmanlığı Eğitimini tamamlamıştır. İstanbul Üniversitesi’nde Oyun Terapisi eğitimini tamamlamıştır. Dr. Nevin Dölek’ten Çözüm Odaklı Terapi, Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimlerini almıştır. Prof.Dr. Durmuş Ümmet’ten Terapötik Kartlar eğitimini almıştır. Klinik Ölçme ve Değerlendirmede, Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri (MMPI), Çocuk Değerlendirme ve Dikkat Testlerini uygulamaktadır. Terapi sürecinde Bilişsel Davranışçı Terapi ve Çözüm Odaklı Terapi yaklaşımlarını kullanmaktadır. Çalışma hayatında özel okul öncesi kurumlarda çalışmış, gelişimsel oyun atölyeleri yönetmiştir. Danışmanlık süreçlerinde çeşitli alanlarda danışanlarına hizmet vermiştir. Güncel olarak özel bir okul öncesi kurumda çalışmalarını yürütmekte olup, Alsancak’ta çocuk, ergen ve yetişkin danışanlara yüz yüze-online hizmet vermektedir.
Alsancak, 1420 Sokak No:77 K:2 D:2 Mimar Sinan Mahallesi Konak, İzmir 35220
a....l
Tavsiye üzerine beste hanıma ulaştım. bilgili donanımlı ve ilgili biri. kızımın öfke problemleri sebebiyle seanslara başladık. kızımın her terapi sonrası mutlu olduğunu hissettim. anne kız ilişkimiz daha sağlıklı hale geldi. çok severek ve istekli olduğu altı ay geçirdik. kesinlikle hem kızıma hem bana iyi geldi tavsiye ediyorum
• Ofis • Psikoterapi •
b....s
Beste hanımdan beş yaşındaki kızımın özgüven problemleri için hizmet aldık. Bazı seanslara ebeveyn olarak ben ve babası da dahil oldu. Beste hanım içten ve ilgili bir uzman. Kızımdaki değişimi seanslar ilerledikçe görebildik artık daha rahat sosyalleşebiliyor. Tavsiye ediyorum.
• Ofis • Diğer •
Beste Utku isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Beste Utku, Psikoloji. Size Beste Utku tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Aile Terapisi, Yetişkin Terapisi.
Beste Utku adresi nerede?Beste Utku şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alsancak, 1420 Sokak No:77 K:2 D:2 Mimar Sinan Mahallesi Konak İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Beste Utku isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Beste Utku online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Beste Utku isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Beste Utku bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Beste Utku ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Beste Utku hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Beste Utku hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.