Merhaba, ben Klinik Psikolog Betül Malkoç.
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden bölüm birinciliği ile mezun oldum. Lisans eğitimim boyunca teorik bilgimi saha deneyimiyle desteklemeye önem verdim; farklı yaş grupları ve danışan profilleriyle çalışabileceğim çeşitli kurumlarda staj yaparak mesleki deneyim kazandım.
Bu süreçte anaokullarında okul öncesi dönem çocuklarıyla, otizm alanında özel gereksinimli bireylerle çalıştım. Ayrıca Pendik Toplum Ruh Sağlığı Merkezi ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesindeki Sosyal Hizmet Merkezi'nde stajyer psikolog olarak görev aldım. Uluslararası öğrenci değişim programı kapsamında Malezya Uluslararası İslam Üniversitesi'nde eğitim görerek farklı kültürlerle bir arada çalışma deneyimi kazandım ve psikolojiye kültürlerarası bir bakış açısı geliştirme fırsatı buldum.
Eğitim hayatım boyunca çeşitli sivil toplum kuruluşları, dernek ve vakıfların projelerinde gönüllü olarak yer aldım; gençlere yönelik sosyal sorumluluk projeleri ile psikoeğitim ve grup çalışmalarında görev aldım.
Lisans eğitimimin ardından Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Klinik Psikoloji yüksek lisans programını tamamladım. "Şema Terapinin Eksen I Bozukluklar Üzerindeki Etkisi" başlıklı bitirme projemi hazırladım ve bu çalışma daha sonra akademik makale olarak yayımlandı.
Meslek hayatım boyunca kurumsal alanda ve bireysel psikoterapi süreçlerinde görev aldım; psikolojik danışmanlık, psikoeğitim ve grup çalışmaları yürüttüm. Aynı zamanda psikolojik sağlamlık, iletişim, duygu düzenleme, sınırlar ve farkındalık gibi konularda eğitimler ve atölyeler planlayıp uyguladım.
Mesleki gelişimimi sürekli kılmayı önemsiyorum. Bu doğrultuda Bilişsel Davranışçı Terapi, Şema Terapi ve Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi alanlarında uygulayıcı eğitimleri aldım. Şema Terapi Temel Düzey Eğitimi'ni tamamladım ve güncel bilimsel gelişmeleri takip ederek mesleki yetkinliğimi geliştirmeye devam ediyorum.
Çalışmalarımı ağırlıklı olarak yetişkin bireylerle sürdürüyorum. Psikoterapiyi, bireyin yalnızca yaşadığı güçlükleri ele alan değil; kendisini daha yakından tanımasına, içsel kaynaklarını fark etmesine ve yaşamında daha işlevsel seçimler yapabilmesine alan açan bir süreç olarak görüyorum. Her bireyin yaşam öyküsünün kendine özgü olduğuna inanıyor; terapi sürecinde güvene dayalı, iş birliğini esas alan ve danışanlarımın kendilerini rahatlıkla ifade edebilecekleri bir ilişki kurmaya özen gösteriyorum.
- Depresyon
- Nakit
Kabul edilen sigortalar
Diğer (İade)
Görüşler
Betül hanımla hayatımının en zor döneminin geleceğinden habersiz olduğum bir zamanda mucizevi bir şekilde yollarımız kesişti.
Evliliğimle ve kendimle ilgili sorunları çözebilmek için kapısını çaldığım Betül hanım, en zor sınavlardan geçtiğim günlerde de desteğini sonuna kadar hissettim.
Pozitif ama gerçekçi yaklaşımı ile bir saniye bile konudan ve seanstan uzaklaşmadan cevapları kendinizin bulmanızı sağlıyor.
Sağlık sınavından geçtiğim en zor yolculuğumda bana eşlik ettiği için çok şanslıyım. Onun desteği ve farkındalığıyla hastalığımı yendim. Kendisini çok ama çok seviyorum.
Gönülden tavsiye ederim• başka bir yer • Diğer •
Hayatımın en zor dönemlerinde Betül Hocam benim için yalnızca bir psikolog değil, gerçek anlamda bir rehber oldu. Bazen tek kelime etmeden sadece oturduk, bazen gözlerimiz konuştu, bazen de birlikte kahkaha attık. Her seans bana kendimi güvende hissettirdi. Hayatımda yaşadığım çok zor ve sarsıcı bir süreçte de desteğini hiçbir zaman esirgemedi. O dönemi atlatabilmem ve yeniden güç bulabilmemde çok büyük katkısı oldu.
Kendisi sayesinde en önemli kazanımlarımdan biri sınır koyabilmek ve gerektiğinde “hayır” diyebilmeyi öğrenmek oldu. Kendimi tanımama, duygularımı anlamama ve hayata daha sağlıklı bakabilmeme yardımcı oldu. Ayrıca oluşturduğu psikoloji topluluğuyla bizleri bir araya getirerek çok kıymetli çalışmalar yapmamızı sağladı.
Bugün olduğum kişide emeği çok büyük. İyi ki yollarımız kesişmiş. Mesleğini büyük bir özveriyle yapan, güven veren, samimi ve gerçekten insanın hayatına dokunan harika bir uzman. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.• Psk. Betül Malkoç • Randevu •
fa...i
Panik atak rahatsızlığım için, hiç istemeden, gitmiştim ilk seansa. fakat daha ilk seansın çıkışında Betül Hanım’la görüşmenin ne kadar iyi geldiğini farkedip sonraki seans için randevu almıştım, şimdi ise bırakamaz oldum :) Aile ya da dost çevresinden değil de dışardan birinin tavsiyelerini dinleyerek/hatırlayarak bir durumun üstesinden gelinebileceğine inanmıyordum açıkçası ama şimdi Betül Hanım’a anlatacak konular biriktirmek ve tavsiyelerini almak için sabırsızlıkla bekliyorum; hani uzun süre görüş(e)meseniz de karşılaştığınızda bile içinizi ısıtan o eski arkadaşla sonunda buluşmak gibi oldu seanslarımız :)
İyi ki tanımışım diyorum!
Bu arada Betül Hanım sayesinde panik atak rahatsızlığından kurtuldum fakat yol boyunca öğrendiklerim sayesinde psikolojik desteğin ne kadar anlamlı ve önemli olduğunu öğrendiğim için başka başka konularda da destek almaya devam ediyorum. Özellikle oğlumla ilişkimize de faydalarını ailecek görüyoruz.• Psk. Betül Malkoç • Randevu •
Canım Betül Hocam… 2021 yılından geliyorum bu yorumu yapmaya İyi ki hayatıma girdiniz, iyi ki bana yol gösterdiniz. Sizinle tanıştığımız gün, o zamanki bana bugünleri yaşayacağını söyleseler sanırım asla inanmazdı.
3 yıldır aktif olarak hayalimdeki mesleği yapıyorum. O zamanlar bana imkânsız bir hayal gibi gelen mesleğim, bugün hayatımın en güzel gerçeklerinden biri oldu.
Ve yine, bir zamanlar imkânsız gibi görünen o erkek arkadaşımla şu an nişan sürecindeyim. Bu cümleyi kurabilmek bile bana hâlâ çok duygusal geliyor. Çok heyecanlıyım, umarım bu güzel süreci de en güzel şekilde yönetebilirim.
Her şeyde emeğiniz ve desteğiniz var. Bana kattıklarınız için size minnettarım. Sizi çok seviyorum.• Psk. Betül Malkoç • Randevu •
Betül Malkoç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Betül Malkoç, Psikoloji. Size Betül Malkoç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Betül Malkoç adresi nerede?Betül Malkoç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çankaya Ankara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Betül Malkoç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Betül Malkoç uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Betül Malkoç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Betül Malkoç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Betül Malkoç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Betül Malkoç tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Betül Malkoç hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Betül Malkoç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Betül Malkoç hangi sigortaları kabul ediyor?Betül Malkoç tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.