Beyin Ve Sinir Cerrahisi
Adres: Ekinci Residence, Yenişehir, Sümbül Sk A Blok 6. Kat No: 85, Kurtköy,, İstanbul • Harita
Op.Dr.Çiğdem Mumcu, Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı
Teşvikiye Mahallesi Hakkı Yeten Caddesi Vital Fulya Plaza No: 23/27 9. Kat No:4, İstanbul • Harita
Tuncay Kaner Muayenehanesi
Darülaceze Caddesi No:25 Okmeydanı, Şişli • Harita
İstanbul Okmeydanı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Ali Paşa Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı No: 9, Kütahya • Harita
Özel Kütahya Anadolu Hastanesi
Neorama İş Merkezi Yaşam Cad. Adalet Sokağı No:13 A Blok Kat:9 Ofis No:44, Söğütözü Cd. Çankaya, Ankara • Harita
Prof. Dr. İsmail Hakkı TEKKÖK
Ankara • Harita
Hacettepe University
Kıbrıs Kolan British Hospital
Beyin ve sinir cerrahisi, Alerji hastalıkları, Nefroloji
, Ortopedi ve travmatoloji, Androloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Diyetisyen, Diş hekimi, Akupunktur · Daha fazlaAtatürk Caddesi No:13 Eski Girne Yolu, Lefkoşa • Harita
Kıbrıs Kolan British Hospital
İzmir Can Hastanesi
Beyin ve sinir cerrahisi, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk alerjisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Sertifikalı medikal estetik, Çocuk yoğun bakımı, Odyoloji (dil, konuşma ve ses bozuklukları) · Daha fazlaAtaşehir Mahallesi 8019/16. Sokak No:18, Çiğli • Harita
İzmir Can Hastanesi
Özel Melid Park Hastanesi
Beyin ve sinir cerrahisi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen · Daha fazlaŞifa Mah. Buhara Cad. No:224/A, Malatya • Harita
Özel Melid Park Hastanesi
Barbaros Mahallesi Bülten Sokak No:44, Çankaya • Harita
Özel Çankaya Hastanesi
Menderes Mahallesi Atışalanı Caddesi 307. Sokak No:2, Esenler • Harita
Esenler Özel Avicenna Hospital
Via Hospital Sancaktepe
Beyin ve sinir cerrahisi, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikoloji, Akupunktur · Daha fazlaSarıgazi Mah. Osmangazi Cd. No:34, Sancaktepe • Harita
Via Hospital Sancaktepe
Gebizli, 1116. Sk. No:4, Antalya • Harita