Atılım Üniversitesi Psikoloji lisans eğitimimi 2017 yılında tamamladım. Lisans eğitimim süresince travma ile baş edebilme, pozitif psikoterapi, kayıp ve yas ile ilgili seminerlere katıldım ve Ankara Adliyesi Aile Mahkemesinde gönüllü olarak stajımı tamamladım.
Mezuniyetimin ardından özel bir kolejde çocuk ve ergenlerle okul psikoloğu olarak görev aldım. Bu süreç de öğrencilere, ailelere ve öğretmenlere akran zorbalığı, özgül öğrenme güçlüğü, güvenli internet kullanımı, ihmal ve istismar, mahremiyet ve sınav kaygısı gibi bir çok seminer gerçekleştirdim.
Kariyerime özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde özel gereksinimli bireylerle devam ettim. Burada özgül öğrenme güçlüğü, otizm, dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu gibi alanlarda çalışma fırsatı buldum.

Siz değerli danışanlarım ile seanslarıma Alternatif Plaza da olan ofisimde yüz yüze olarak devam etmekteyim.

Yetkinlik Alanlarım,
▪️Kent E-G-Y
▪️D2 Dikkat Testi
▪️Goodenough Harris- Bir İnsan Çiz Testi
▪️Peabody - Resim Kelime Testi
▪️Ankara Gelişim Tarama Envanteri (AGTE)
▪️Okula Hazırlık Testi (OKHT)
▪️GESELL - Gelişim Figürleri Testi
▪️Metropolitan - Okul Olgunluğu Testi
▪️Bender Gestalt - Görsel Motor Algılama Testi
▪️Frostig - Gelişimsel Görsel Algı Testi
Çocuk Merkezli ve Bilişsel Davranışçı Oyun Terapisi
WISC - IV ( Wechsler Çocuklar için Zeka Ölçeği - IV) (Türk Psikologlar Derneği)

Can Psikolojik Danışmanlık

Ufuk üniversitesi cad. No:8/31 Kat:8 Farilya İş Merkezi, Çankaya, Ankara

• Sigortası olan hastalar

Makaleler
Röportaj

• Ö

Burçe hocanın güler yüzü sayesinde çocuğumun gelişimini gözle görünür bir şekilde farkettik evladımın bu süreçte gelişimini görmek sevindirdi.

• Online Danışmanlık Psikoloji Randevusu  •

• G

Zor bir dönemde olduğum süreçte kendisinden destek aldım. Çok memnun ayrıldım. Yardımları için minnettarım

• P

Burçe Hanım ile tanışmadan önce kaygılarım hayatımı oldukça zorlaştırıyordu. Seanslarda bana sadece dinleyen biri olmadı, aynı zamanda doğru sorularla düşünmemi ve kendimi keşfetmemi sağladı. İlk başta fark etmesem de süreç içinde küçük adımlarla çok büyük ilerlemeler kaydettiğimi gördüm. Özellikle güvenli bir ortam yaratması, rahatlıkla duygularımı ifade edebilmemi sağladı. Kendimi daha güçlü, daha dengeli ve daha huzurlu hissediyorum.

• Y

Burçe hocama oğlumun yaşadığı küsme kaçma ağlama gibi duygu kontrolündeki yaşadığı zorluklar için başvurduk. Uygulamış olduğu oyun terapisiyle daha ilk seanslarda olumlu değişimler gördük. Oğluma çok iyi geldi kesinlikle. Sürecimizi 4-5 ay gibi bir sürede memnun kalarak sonlandırdık. Oğlum gerçekten duygusal anlamda daha sağlıklı bir çocuk oldu sayesinde.

• R

Yaklaşık 8-9aydır danışmanlik alıyorum boşanmış bir çiftin çocuğuyum ve bu süreçten kaymaklı psikolojim olumsuz etkilenmisti. Hayata karşı umutsuz, aşırı stresli,deprasif, kaygılı ve sürekli olumsuz şeylere odaklanan birisiyimdir ama Burçe hanimla bunlar üstünde çalışmalar yaparak kendimi daha pozitif,sağlıklı hissetmeye başladım kendisinden danışmanlık almak kendim için yaptığım en iyi şeylerden birisiydi

• C

Burçe hanımla kızımın sınav kaygısı ve yeni ortama alışma durumundan dolayı online olarak destek aldık.
    Çok memnun kaldık. Çocuk ve ergen yaklaşımını çok iyi bilen bir uzman.
    Güler yüzlü ve randevularına sadık. Veliye geri bildirimleri yapıyor.

• Online Danışmanlık  •

• B

Oğlum için başvurdum. Okulla ilgili problemleri vardı, depresyona ve bunalıma girdi. 2-3 aydır gidiyoruz, olumlu sonuçlar alıyoruz. Oğlumda müthiş bir değişim gördüm. Hiç iletişim kuramaz hale gelmiştik, artık kurabiliyoruz. Kişilik kargaşası yaşıyordu, çözmeye başladık. Seansların bu kadar etkili olabileceğini beklemiyordum. Burçe Hanım müthiş bir uzman. Bizi çözüme ulaştırdı, seansları bırakmayı düşünmüyoruz. İşinde başarılı, memnunuz kendisinden.

•  •

• Y

Çocuğum için başvurduk. Tuvalet eğitimi için destek almak istedik. 10 seans gittik, olumlu sonuçlar aldık. Şu anda dikkat eksikliği üzerinde çalışıyorlar. Burçe Hanım çok sıcakkanlı bir uzman. Çocukla çocuk olabiliyor ve sevgisini kazanıyor. Bizimle ve oğlumla çok ilgilendi, güzel yaklaştı, güvenini kazandı. Biz kendisini çok seviyoruz ve memnunuz.

•  •

• M

Burçe hocamızla bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıştım. Boşanma sürecimde çocuğum için psikolog arayışındaydım, bu süreçte Burçe hocamızla tanışmak ikimiz için de büyük şanstı. Oyun terapisi hakkında da bir bilgim yoktu, seanslar tahmin ettiğimden daha iyi geçiyor, oğlum seanslara hevesle geliyor. Burçe hocamızın işine olan değeri olsun danışanlarıyla olan iletişimi olsun kendi adıma bir psikologda aradığım bütün özelliklere sahip.

• Trio Plus Çocuk ve Ergen Psikolojisi  •

• N

5.5 yaşındaki kızımın stres kaynağı tespiti için oyun terapisi hizmeti alıyoruz. Gayet memnunuz tavsiye ederim.

• Trio Plus Oyun Terapisi  •