0850 333 0388 Ücret öğren

Psikolog Buse Kaya, Atılım Üniversitesi Psikoloji (%100 İngilizce) bölümünden yüksek onur derecesiyle mezun olmuştur. Lisans döneminde "Flört Şiddeti" üzerine çeşitli çalışmalar yapmış ve Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Psikiyatri Anabilim Dalı’nın kapalı erkek psikoz servisinde ağırlıklı olarak şizofreni, bipolar kişilik bozukluğu ve depresyon hastalarıyla çalışmıştır. Bunlara ek olarak Boylam Psikiyatri Hastanesi'nin hem psikiyatri hem de amatem servisinde birçok depresyon, şizofreni, borderline kişilik bozukluğu, bipolar kişilik bozukluğu, narsisistik kişilik bozukluğu, kaygı bozukluğu, madde bağımlılığı, alkol bağımlılığı, kumar bağımlılığı hastasıyla çalışmıştır. Bilişsel Davranışçı Psikoterapiler Derneği'nin Prof. Dr. Hakan Türkçapar koordinatörlüğünde yürütülen "Bilişsel Davranışçı Terapi Tanı ve Değerlendirme Programı" ve "Bilişsel Davranışçı Terapi" eğitimlerini tamamlayarak sertifikasını almıştır. Terapi eğitimlerine devam ettiği sırada "Aile Danışmanlığı" eğitimini de tamamlamıştır. Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri (MMPI) ve MOXO Dikkat Testi uygulayıcısıdır. Psikolog Buse Kaya, danışmanlık hizmeti verdiği süreçte aktif olarak Türkiye ve İngiltere merkezli olan Psychology Times Türkiye&UK adlı psikoloji dergisi kapsamında uluslararası yazarlık ağı resmi üyesi seçilmiş ve aynı dergide köşe yazarlığı yapmaktadır. Bilişsel Davranışçı Terapi (CBT) ve Kabul Kararlılık Terapisi (ACT) ekollerini benimseyen Buse Kaya, danışanlarına online ve yüz yüze danışmanlık hizmeti vermektedir.

Yetişkin

Buse Kaya

Ödeme yöntemleri

• Banka Havalesi

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Randevuya katılım

Eşimle beraber eş terapisine katıldık. Çok memnun kaldık. Nazik kibar,işinde başarılı. Devam ediyoruz.

• Psk Buse Kaya Aile Danışmanlığı  •

• U

Eşimle boşanma aşamasına gelmiştik evliliğimizi kurtardı buse hanım hem profosyonel hem de işinde cok uzman ve başarılı genç olmasına rağmen tafsiye ederim.

• Psk Buse Kaya Aile Danışmanlığı  •

• H

Onlayn desdek aldım görüşmeye devam etmeyi düşünüyorum çok memnun kaldım

• K

Psikolojik sıkıntılarım vardı destek aldım vede çok memnun kaldım tavsiye ederim

• C

Gelecekle alakalı maddi ve manevi kaygılarım olduğu için destek aldım, bu konuda çok iyi yardımcı oldular ve geleceğe bakış açım değişti. Eğer bu gibi sıkıntılarınız var ise destek almanızı öneririm. ben çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim.

• Psk Buse Kaya Stres Yönetimi  •

• I

Kafaya taktığım çok fazla sorunum vardı danıştım ve çok memnun kaldım

• Online Danışmanlık Online Terapi  •

• T

Gayet memnun kaldım çok anlayışlı ve yol gösteren bir hanımefendi buse hanımı tavsiye ederim

• Psk Buse Kaya Bireysel Terapi  •

• F

Ailesel sorunlarım vardı danıştım ve çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim

• Online Danışmanlık Online Terapi  •

• Ş

Hocamla kızımın okulundaki rehber hocasının danışmanlık desteği almasını önermesinden sonra tanıştık. Çok kapalı bir çocuk olmasına rağmen 2. seans sonrasında kızım çok rahat iletişim kurmaya başladı hocamızla. Özellikle sınav sürecinde yaşadığımız zorlukları sayesinde minimuma indirgedik.

• D

Etkisi çok iyi konuşma tarzı, tedavi süreci her şey çok iyi geçti tavsiye ederim