0850… Ücret öğren

Psikolog Buse Kaya, Atılım Üniversitesi Psikoloji (%100 İngilizce) bölümünden yüksek onur derecesiyle mezun olmuştur. Lisans döneminde "Flört Şiddeti" üzerine çeşitli çalışmalar yapmış ve Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Psikiyatri Anabilim Dalı’nın kapalı erkek psikoz servisinde ağırlıklı olarak şizofreni, bipolar kişilik bozukluğu ve depresyon hastalarıyla çalışmıştır. Bunlara ek olarak Boylam Psikiyatri Hastanesi'nin hem psikiyatri hem de amatem servisinde birçok depresyon, şizofreni, borderline kişilik bozukluğu, bipolar kişilik bozukluğu, narsisistik kişilik bozukluğu, kaygı bozukluğu, madde bağımlılığı, alkol bağımlılığı, kumar bağımlılığı hastasıyla çalışmıştır. Bilişsel Davranışçı Psikoterapiler Derneği'nin Prof. Dr. Hakan Türkçapar koordinatörlüğünde yürütülen "Bilişsel Davranışçı Terapi Tanı ve Değerlendirme Programı" ve "Bilişsel Davranışçı Terapi" eğitimlerini tamamlayarak sertifikasını almıştır. Terapi eğitimlerine devam ettiği sırada "Aile Danışmanlığı" eğitimini de tamamlamıştır. Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri (MMPI) ve MOXO Dikkat Testi uygulayıcısıdır. Psikolog Buse Kaya, danışmanlık hizmeti verdiği süreçte aktif olarak Türkiye ve İngiltere merkezli olan Psychology Times Türkiye&UK adlı psikoloji dergisi kapsamında uluslararası yazarlık ağı resmi üyesi seçilmiş ve aynı dergide köşe yazarlığı yapmaktadır. Bilişsel Davranışçı Terapi (CBT) ve Kabul Kararlılık Terapisi (ACT) ekollerini benimseyen Buse Kaya, danışanlarına online ve yüz yüze danışmanlık hizmeti vermektedir.

Yetişkin

• Sigortasız hastalar/danışanlar
  • Sigortası olan hastalar

• Sigortasız hastalar/danışanlar
  • Sigortası olan hastalar

Hastalar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Dakiklik

Hocamla ilişkimde yaşadığım problemlerde kendimde olan sorunları çözebilmek için çalışıyoruz. Seans içi yaptırdığı tekniklerle çoğu zaman duygu boşalmaları yaşamak beni zorlasa da görüşmeye başladığımız zamandan beri birçok çarpık düşüncemi fark etmemi sağladı. Görüşmeye devam ediyorum ve çok çok memnunum geçirdiğim süreçten.

Değerli görüşünüz için teşekkür ederim.

Buse hanımı Psychology times dergisini okurken gördüm. Hem yazar aynı zamanda psikolog oluşu beni çok etkiledi. İlk seansımı bugün yaptım. Yapıcı tavsiyeleri, etkili konuşma tarzı benim dünyaya bakış tarzımı değiştirmemde faydalı olacağını düşünüyorum. Çok memnun kaldım.

• Online Danışmanlık Psikoloji Randevusu  •

• R

Değerli görüşünüz için teşekkür ederim.

Piskolojik sorunlarım vardı buse hanım sayesinde bi sorunum kalmadı

• O

Gormeler çok güzel geçti çok yardımcı oldu buse hanım umarım tekrar görüşürüz

• Online Danışmanlık Psikoloji Randevusu  •

• F

Kaygı problemleri yaşıyordum. Tavsiye üzerine buse hocadan desdek almak istedim. Samimi, profesyonel yaklaşımı, verdiği ödevler neticesinde kaygılarımı nasıl yönetebileceğimi, sorunlarımla nasıl başedeceğimi öğrendim.

• Psk Buse Kaya Psikoloji Randevusu  •

Değerli görüşünüz için teşekkür ederim.

Buse hanımla yollarımız iyi ki tanıştıkKızımın kaygı sorunu vardı,hala seanslarımız devam ediyor ama ben değişimini bariz fark ediyorum

• Psk Buse Kaya Online Terapi  •

Değerli görüşünüz için teşekkür ederim.

Buse Hanımla 2 aydan fazladır seans yapıyoruz. Zor bir dönemden geçerken kendisinin çok büyük katkısı oldu. Her zaman doğru şekilde yönlendirdi bana iyi gelen bir tedavi uyguluyor. Kendisinden çok memnunum tavsiye de ederim.

• Psk Buse Kaya Psikoloji Randevusu  •

Değerli görüşünüz için teşekkür ederim.

Buse Hanım’la terapi sürecine evliliğimde yaşadığım sorunlar sebebiyle yoğun bir çökkünlük hali içinde başladım. Güler yüzü, samimiyeti ve aynı zamanda profesyonel duruşu sayesinde süreç içinde kendimi rahatça ifade edebildim.
    Görüşmeler ilerledikçe olaylara bakış açımın değiştiğini fark ettim. Eskiden içinden çıkamadığımı düşündüğüm sorunlara artık daha akılcı yaklaşabiliyor, daha sağlıklı çözümler üretebiliyorum. İçinde bulunduğum olumsuz ruh hali de gözle görülür şekilde hafifledi. Buse Hanım'ın özellikle sıcak ama dengeli tavrı, terapiye devam etmemi ve bu süreçten gerçek anlamda fayda görmemi sağladı. İyi ki yollarımız kesişmiş.

• Psk Buse Kaya Bilişsel Davranışçı Terapi  •

Değerli görüşünüz için teşekkür ederim.

Depresyon ve anksiyete problemleriyle geldiğim terapilerde her zaman anlayışı bakış açısı zengin birisi oldu Buse hocam. defalarca terapist değiştirmiş biri olarak.. gerçekten ilerlediğimi hissediyorum.gençlerin özellikle depresyon tanısıyla geleceklere garanti verebilirim

• Psk Buse Kaya Bilişsel Davranışçı Terapi  •