Klinik Psikolog Buse Kaya Erdemir
İstanbul Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden yüksek onur derecesiyle mezun olduktan sonra Klinik Psikoloji yüksek lisansımı tamamladım. Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT), Şema Terapi, Duygu Odaklı Terapi (EFT), Çift Terapisi, Cinsel Terapi, Beden Psikoterapisi ve Somatik Deneyimleme alanlarında eğitimler aldım.
Lisans dönemimden itibaren hastaneler, psikiyatri klinikleri ve eğitim kurumlarında çalışma fırsatı buldum ve birçok bireysel ve grup çalışması yürüttüm. Bugün yetişkin bireyler, çiftler ve ailelerle çalışıyor; özellikle travma, ilişkiler, kaygı, duygusal zorluklar ve yaşamın getirdiği değişimlerle ilgili süreçlere eşlik ediyorum.
Travma bilgisine dayalı, bilimsel temelli ve bütüncül bir yaklaşım benimsiyorum. İnsanların yaşadıkları zorlukları yalnızca düşünceler üzerinden değil; duygular, ilişkiler ve beden deneyimleriyle birlikte ele almanın önemli olduğuna inanıyorum.
Aile İçi İletişim Sorunları
Boşanma Danışmanlığı
Cinsel Terapi Danışmanlığı
Davranış Bozuklukları
Psk. Buse Kaya Erdemir
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Duygu Odaklı Çift Terapisi
- Banka Havalesi
Görüşler
K
k.....
Anne olmak tarifsiz bir mutluluk ama aynı zamanda insanın kendini yeniden tanımaya çalıştığı, zaman zaman zorlandığı çok hassas bir dönem. Lohusalık sürecimde yaşadığım duygu karmaşasını anlamlandırmama yardımcı olan en önemli kişilerden biri Buse Hanım oldu.
Bebeğimle güvenli bir bağ kurarken aynı zamanda kendimi ve eşimle olan ilişkimi de ihmal etmemem gerektiğini fark etmemi sağladı. Anne olduktan sonra hayatın tamamen bebekten ibaret olmadığını, mutlu bir annenin ve güçlü bir eş ilişkisinin bebeğe de en güzel hediye olduğunu bana sabırla anlattı. Bu bakış açısı sayesinde hem anneliğimin tadını daha çok çıkarmaya başladım hem de aile olarak bu yeni düzene çok daha sağlıklı uyum sağladık.
Sürecimi yakından takip etmesi, ihtiyaç duyduğum zamanlarda yol göstermesi ve her zaman yanımda olduğunu hissettirmesi benim için çok kıymetliydi. Kendimi gerçekten anlaşılmış, desteklenmiş ve güvende hissettim.İyi ki yollarımız kesişmiş!• Psk. Buse Kaya Erdemir • Psikoloji Randevusu •
Y
y.....
Buse Hanımla yaklaşık dört ay terapi sürecim oldu. duygularımı regüle edebilmemi, kendi ışığımı fark etmemi, sorunlar karşısında kendimi korumamı ve en önemlisi ilişki içerisindeki problemlerimize gösterdiğimiz tepkileri çalıştık. sayesinde kendimin ve partnerimin en iyi versiyonu ile tanıştım.
• Psk. Buse Kaya Erdemir • İlişki Terapisi •
g.....
İlk başta terapiye başlamaya çok çekiniyordum, tavsiye üzerine gittim ve daha ilk görüşmeden itibaren kendimi çok rahat hissettim. Kaygı ve sürekli her şeyi fazla düşünme problemi yaşıyordum. Görüşmeler sayesinde olaylara bakış açım değişti. Buse hocam kendimi tanımamda ve duygularımı yönetmemde çok yardımcı oldu. İyi ki yollarımız kesişmiş
• Online Danışmanlık • Psikoloji Randevusu •
Buse Kaya Erdemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Buse Kaya Erdemir, Psikoloji. Size Buse Kaya Erdemir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Sanat Terapisi, Duygu Odaklı Terapi (EFT), Fobilerden Kurtulmak, Çocuk ve Ergen Psikolojisi.
Buse Kaya Erdemir adresi nerede?Buse Kaya Erdemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeşilyurt İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Buse Kaya Erdemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Buse Kaya Erdemir uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Buse Kaya Erdemir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Buse Kaya Erdemir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Buse Kaya Erdemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Buse Kaya Erdemir tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Buse Kaya Erdemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Buse Kaya Erdemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Buse Kaya Erdemir hangi sigortaları kabul ediyor?Buse Kaya Erdemir tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.