Uzm. Kl. Psk. Buse Köse

Psikoloji · Daha fazla

İstanbul 1 adres

Klinik Psikolog Buse Köse, 2022 yılında İstanbul Kültür Üniversitesi Psikoloji ile Moleküler Biyoloji ve Genetik bölümlerinden onur derecesiyle mezun olmuştur. Yüksek lisans eğitimini 2025 yılında İstanbul Aydın Üniversitesi Klinik Psikoloji programında tamamlamıştır.

Lisans eğitimi süresince ve sonrasında ruh sağlığı alanının farklı kurumlarında stajyer psikolog olarak görev almıştır. Bu kapsamda Mia Vesta Psikiyatri, Esenler Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi, ÇADEM Psikoloji, Beşiktaş Rehberlik ve Araştırma Merkezi ve Kendilik Psikolojisi Enstitüsü bünyesinde klinik gözlem ve uygulama süreçlerine katılmıştır.

Mesleki çalışmalarını analitik ve dinamik yönelim çerçevesinde sürdürmektedir. Alan içi eğitimlerini bu doğrultuda devam ettirmektedir.

Yetişkin
Çocuk

Online danışmanlık

• Sigortası olan hastalar

19 Mayıs Caddesi, 36A, H. Göçmen Evi, Kat:4 Daire:4, Şişli, İstanbul 34360

• Sigortası olan hastalar

• F

Sürecim boyunca kendimi güvende ve gerçekten anlaşılmış hissettim. Yargılamadan dinleyen, profesyonel ve etik yaklaşımıyla bana çok iyi gelen bir terapi süreci oldu. Kendini tanımak ve zorlandığı alanlarda destek almak isteyen herkese gönül rahatlığıyla öneririm.

• Kl. Psk. Buse Köse Bireysel Terapi  •

• N

Buse Hanım ile başladığımız terapi süreci her açıdan doğru yerde gibi hissettirdi. Çevreme ve terapi ihtiyacı hisseden herkese Buse Hanım gibi bir terapist öneririm.

• Kl. Psk. Buse Köse Psikoterapi  •