Ben Uzman Klinik Psikolog Büşra AYDIN. İstanbul Ticaret Üniversitesi ‘Psikoloji’, Üsküdar Üniversitesi ‘Klinik Psikoloji’ alanında lisans ve yüksek lisans eğitimlerimi tamamladım. Bilişsel Davranışçı Terapi ve Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi yöntemlerini kullanarak, terapi süreçlerimi yönetmekteyim.
Çocuk, ergen ve yetişkinlere yönelik hizmetler vermekteyim. Görüşmelerimi online ve yüz yüze olarak danışanlarımızın tercih ve ihtiyaçlarına yönelik gerçekleştirmekteyim. Çocuklara yönelik oyun terapisi ve belirli gelişimsel testler, bunun yanı sıra dikkat testleri gibi pek çok alanda çalışmalar yapmaktayım. Metropolitan okul olgunluğu testi, Louissa Duss Psikanalitik Hikayeler Testi, Moxxo Dikkat Testi, Terapotik Kartlar, Tematik Algı Testi, D2 Dikkat Testi, Peabody Resim-Kelime Testi, Burdon Dikkat Testi uygulayıcısıyım. Özellikle sınav dönemi öğrencilerine yönelik öğrenci koçluğu da hizmet alanım içerisinde yer almaktadır.
- Depresyon
- Stres
- Aile İçi İletişim Sorunları
- Sosyal Fobi
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Altunizade Mah. Erdem Sokak. No:4/1 Sabuncuoğlu Sitesi. C Blok Daire:3, Üsküdar, İstanbul 34662
- Sigortası olan hastalar
- Sigortası olan hastalar
Altunizade Mah. Erdem Sokak. No:4/1 Sabuncuoğlu Sitesi. C Blok Daire:3, İstanbul
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Doğum Psikoloğu
Doğum Terapisi
Durumluk Anksiyete Ölçeği
Uzm. Psk. Büşra Aydın
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ebeveyn Danışmanlığı
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Nefes Terapisi
Uzm. Psk. Büşra Aydın
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Stres Yönetimi
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
Z
ze...t
Büşra Hanımın sıcak kanlı ve cok candan oluşu
Mesleğine artı katıyor. Kızım dan dolayı tanıştım ve iyiki tanıdım, hayatıma farklı bakış açısı kattı.• Online Danışmanlık • Diğer •
be...
2. Seansımı tamamladım ve şimdiden etkisini görmeye başladım diyebilirim :) daha detaylı ve spesifik yorumumu ilerleyen seanslarda yazacağım.
fi....
Büşra hanım stres ve kaygı yönetimi konusunda bana çok yardımcı oldu. Kendimi rahatlıkla ifade edebildiğim, samimi ama aynı zamanda profesyonel bir ortam sundu. Seanslarda hem anlaşıldığımı hissettim hem de güven içinde oldum. Kendisini sadece bir uzman olarak değil, aynı zamanda yanımda olan bir arkadaş gibi hissettim. Bu süreçte bana eşlik ettiği için minnettarım.”
• Online Danışmanlık • Randevu •
se...ş
Büşra Hanım’a yoğun anksiyete ve öfke sorunlarım nedeniyle başvurdum. 8 aydır süren seanslarımızda, sıcak kanlı, canayakın ve anlayışlı yaklaşımıyla beni yargılamadan dinlemesi çok rahatlatıcıydı. Seanslarda uyguladığı yöntemler, yönlendirdiği nefes egzersizleri ve verdiği ödevler sayesinde kaygılarımı ve öfkemi kısa sürede daha iyi yönetmeye başladım. Bana gösterdiği destek ve sabır için minnettarım, Büşra Hanım sayesinde kendimi daha iyi ve dengeli hissediyorum. Kesinlikle tavsiye ediyorum
• Uzm. Psk. Büşra Aydın • Bireysel Terapi •
Büşra Hanım ile 4 ay önce terapi sürecime başladım. Uzun zamandır yaşadığım okb ve panik bozukluğu nedeniyle psikolog araştırma sürecimde Büşra Hanım’ın en iyi seçenek olacağını düşündüm ve sayesinde çok yol kat ettim. Seanslarda rahat ve güvenilir ortam sağlamasıyla kendimi çok rahat ifade edebiliyorum. Bir problem yaşadığımda hemen ulaşabileceğimi bilmek tedavi sürecimde bana çok büyük katkı sağlıyor. Kendisi alanındaki uzmanlığıyla şüphesiz tavsiye edebileceğim bir psikolog.
m....n
Büşra Hanıma özgüven ve kaygı bozukluğu nedeni ile başvurdum. Terapi sürecindeki özverisi ve çözüm odaklı yaklaşımları hayatımı çok kontrol edilebilir bir seviyeye getirdi. Artık kaygımı daha iyi kontrol edebiliyor ve yönetebiliyorum.
• Uzm. Psk. Büşra Aydın • Randevu •
Dikkat eksikliğiyle ilgili yaşadığım zorlukları anlamamda çok yardımcı oldu. Kendisi tüm içtenliğiyle bana yol gösterdi.
• Uzm. Psk. Büşra Aydın • ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi •
b....g
Kaygı, depresyon ve stresle başa çıkmamda bana inanılmaz destek oldu. Kendimi güvende hissettiğim, anlayış dolu bir ortamda sorunlarımı paylaşmak bana çok iyi geldi. Psikolojik destek almak isteyen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
T
tu...a
Gerçekten bir psikolog'dan fazlası diyebilirim bana herşeyi en başından öğretip benimle herşeyi bütün sorunlarımı ince ayrıntısına kadar çözdü yeme bozukluğu sebebiyle hastanede yatmış olduğum 3 ay boyunca bana gerçekten çok iyi yoldaş oldu
• Online Danışmanlık • •
Yaşadığım aldatılma sürecinden sonra çekinerek başladığım terapi sürecime Büşra Hanım’ın profesyonel, güven verici ve ilgili tavırları ile kısa sürede olumlu yönde ilerlemeler gösterdim. Kendisi bana çok yönlü olarak katkı sağlamakta olup hayatımın her alanına daha sağlıklı açıdan bakabilmeme yardımcı oldu. Güleryüzü ve samimiyeti ile her seansa keyifle gittiğim terapi çıkışında kendimi her daim iyi hissettiğim bir yer.
• Uzm. Psk. Büşra Aydın • Psikoterapi •
Büşra Aydın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Büşra Aydın, Psikoloji. Size Büşra Aydın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Yetişkin Terapisi, Oyun Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Bireysel Terapi.
Büşra Aydın adresi nerede?Büşra Aydın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Altunizade Mah. Erdem Sokak. No:4/1 Sabuncuoğlu Sitesi. C Blok Daire:3 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Büşra Aydın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Büşra Aydın uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Büşra Aydın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Büşra Aydın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Büşra Aydın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Büşra Aydın tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Büşra Aydın hakkında ne düşünüyor?Toplam 22 hasta / danışan, Büşra Aydın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Büşra Aydın hangi sigortaları kabul ediyor?Büşra Aydın tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.