Merhaba, ben Uzman Psikolog Damla Belis Çağlar.
Her insan yaşamının bazı dönemlerinde kendini çıkmazda hissedebilir. Bazen yaşananları tek başına taşımak zorlayıcı olabilir. Böyle zamanlarda, yargılanmadan dinlenebileceğiniz ve kendinizi rahatça ifade edebileceğiniz güvenli bir alan sunmayı önemsiyorum.
Terapi sürecinde amacım yalnızca sorunlara odaklanmak değil; sizi, yaşam öykünüzü ve ihtiyaçlarınızı birlikte anlamaya çalışmaktır. Her bireyin farklı olduğuna inanıyor, bu nedenle süreci size uygun şekilde planlıyorum.
Bireysel danışmanlık, çift ve aile danışmanlığı alanlarında; kaygı, ilişki ve iletişim sorunları, yaşam olayları, duygusal güçlükler ve cinsel danışmanlık konularında danışanlarımla çalışıyorum.
Eğer siz de kendinizi daha iyi tanımak, yaşadığınız zorlukları anlamlandırmak ve yaşamınızda yeni bir adım atmak istiyorsanız, bu süreçte size eşlik etmekten memnuniyet duyarım.
Ufuk Üniversitesi Caddesi, Ankara 06510
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Damla Belis Çağlar adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Damla Belis Çağlar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Damla Belis Çağlar, Psikoloji. Size Damla Belis Çağlar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Aile Terapisi, Yetişkin Terapisi, Çift Terapisi, Bireysel Terapi.
Damla Belis Çağlar adresi nerede?Damla Belis Çağlar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ufuk Üniversitesi Caddesi Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Damla Belis Çağlar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Damla Belis Çağlar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Damla Belis Çağlar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Damla Belis Çağlar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Damla Belis Çağlar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Damla Belis Çağlar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Damla Belis Çağlar ile iletişime geçmenizi öneririz.