Merhaba, ben Psikolog Doğa Emiralioğlu. Bilkent Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun oldum.
Çocuk, ergen ve yetişkin danışanlarımla yürüttüğüm çalışmalarda ağırlıklı olarak Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) ve Deneyimsel Oyun Terapisi yaklaşımlarından faydalanıyorum. Amacım, karşılaştığınız zorlukları birlikte anlamlandırmak ve günlük hayatınızda kullanabileceğiniz işlevsel baş etme becerileri geliştirmenize eşlik etmektir. Terapi sürecini, kişinin kendini daha iyi tanıdığı ve içsel kaynaklarını fark ettiği kıymetli bir keşif yolculuğu olarak görüyorum.
Seanslarımı Yenimahalle’deki ofisimde yüz yüze gerçekleştiriyor, aynı zamanda Türkçe ve İngilizce dillerinde online terapi hizmeti de sunuyorum. Bu yolculukta size eşlik etmekten mutluluk duyarım.
- Depresyon
- Sınav Kaygısı
- İlişki Problemleri
- Kaygı Bozuklukları
- Anksiyete
Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, 325. Sokak, Dosima Plaza, No:3/133, Ankara
Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, 325. Sokak, Dosima Plaza, No:3/133, Yenimahalle, Ankara 06210
s....g
Kendisinden aldığım danışmanlık süreci, olaylara bakış açımı ciddi anlamda değiştirdi. Farkındalık kazandırma konusunda çok başarılı. Doğa Hanım’ın sakinleştirici enerjisi ve çözüm odaklı yaklaşımı bana çok iyi geldi. Sürece olan hakimiyeti ve profesyonelliği size doğru yerde olduğunuzu hissettiriyor.
• Online Danışmanlık • Diğer •
Doğa Emiralioğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Doğa Emiralioğlu, Psikoloji. Size Doğa Emiralioğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Yetişkin Terapisi, Bireysel Terapi.
Doğa Emiralioğlu adresi nerede?Doğa Emiralioğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, 325. Sokak, Dosima Plaza, No:3/133 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Doğa Emiralioğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Doğa Emiralioğlu uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Doğa Emiralioğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Doğa Emiralioğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Doğa Emiralioğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Doğa Emiralioğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Doğa Emiralioğlu hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Doğa Emiralioğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.