Klinik Psikolog Doğa Tuğla
Akademik yolculuğuma TED Üniversitesi Psikoloji bölümünde başladım. Lisans eğitimim boyunca insan davranışının temellerini ve psikolojik süreçleri bilimsel bir süzgeçten geçirmeyi öğrendim. Mezuniyetimin ardından, klinik alandaki uzmanlığımı derinleştirmek amacıyla Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans programını tamamlayarak uzmanlığımı aldım.
Terapi Yaklaşımım ve Çalışma Alanlarım
Eğitim hayatım boyunca edindiğim teorik bilgileri, etik değerler ve empati ile harmanlayarak danışanlarımın yaşam kalitesini artırmayı hedefliyorum. Her bireyin hikayesinin eşsiz olduğuna inanıyor ve terapi sürecini bu özgünlük üzerine inşa ediyorum.
Hizmet Şekli:
Yüz Yüze Seanslar: Ankara’daki ofisimde, güvenli ve huzurlu bir ortamda görüşmelerimizi gerçekleştiriyoruz.
Online Seanslar: Coğrafi sınırları ortadan kaldırarak, dünyanın neresinde olursanız olun profesyonel desteği ekranlarınıza taşıyorum.
Sizi yargılamadan dinleyen, bilimsel kanıta dayalı yöntemlerle ilerleyen ve değişim sürecinizde size ayna tutan bir yol arkadaşı arıyorsanız, bu süreci birlikte yönetebiliriz. Zorlukların içindeki potansiyeli keşfetmek ve daha dengeli bir yaşam sürmek için buradayım.
Beştepe Mah, Söğütözü, Nergiz Sk. Via Flat İş Merkezi 7-2 Kat:3 İç Kapı No: 87,, Ankara
Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
Klinik Psk. Doğa Tuğla
Beştepe Mah, Söğütözü, Nergiz Sk. Via Flat İş Merkezi 7-2 Kat:3 İç Kapı No: 87,, Yenimahalle, Ankara 06640
Ufuk Ünv. Cd No:8/31 Kat:8,, Çankaya, Ankara 06510
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Kl. Psk. Doğa Tuğla adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Doğa Tuğla isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Doğa Tuğla, Psikoloji. Size Doğa Tuğla tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Standardize Mini Mental Test, Bilişsel Davranışçı Terapi, Gottman Çift Terapisi, Çift Terapisi, Bireysel Terapi, Kent EGY Testi, Psikanalitik Psikoterapi, Tematik Algı Testi (TAT).
Doğa Tuğla adresi nerede?Doğa Tuğla şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Beştepe Mah, Söğütözü, Nergiz Sk. Via Flat İş Merkezi 7-2 Kat:3 İç Kapı No: 87, Ankara
- Ufuk Ünv. Cd No:8/31 Kat:8, Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Doğa Tuğla isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Doğa Tuğla online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Doğa Tuğla isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Doğa Tuğla bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Doğa Tuğla ile iletişime geçmenizi öneririz.