Psk. Ebrar Nisa Temizkök

Psikoloji · Daha fazla uzmanliklar hakkinda

Ankara 1 adres

Psikoloji lisans eğitimimi Atılım Üniversitesi’nde tamamladım. Eğitim sürecim boyunca özellikle klinik psikoloji alanına yönelerek bu alanda kendimi geliştirmeye odaklandım.

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Klinik Araştırma ve Uygulama Merkezi’nde, Prof. Dr. Mehmet Hakan Türkçapar ile yürütülen 485 saatlik klinik stajımı tamamladım. Bu süreçte klinik değerlendirme, vaka formülasyonu ve seans yapılandırma aşamalarına katıldım ve Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) temelli uygulamaları gözlemleme fırsatı buldum. Mesleki gelişimim kapsamında; depresyon, yaygın kaygı, obsesif-kompulsif bozukluk, travma sonrası stres bozukluğu, panik bozukluk ve yeme bozuklukları gibi alanlarda BDT odaklı eğitimler aldım. Ayrıca cinsel terapi alanında eğitim alarak danışanlarıma daha bütüncül bir yaklaşım sunmayı hedeflemekteyim.

Yetişkin ve ergen danışanlarla çalışmaktayım. Terapi sürecinde empati, güven ve yargısız bir alan oluşturmayı ön planda tutarak, her bireyin ihtiyacına özel ve bilimsel temelli bir yaklaşım benimsemekteyim.Amacım, danışanlarımın kendilerini daha iyi tanımalarına, zorluklarla baş etme becerilerini geliştirmelerine ve yaşam kalitelerini artırmalarına destek olmaktır.

Yetişkin

1953. Sokak, Ankara

Güneşim Psikoloji

Güneşim Psikoloji

1953. Sokak, Ümitköy, Mutlukent, 1953. Sk. No: 10, Çankaya, Ankara 06800

• Sigortasız hastalar/danışanlar

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Psk. Ebrar Nisa Temizkök adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle