0850 333 0388 Ücret öğren

Merhaba ben Psikolog Emine Cemiloğlu. Marmara Üniversitesi Psikoloji Lisans mezunuyum. Terapi sürecinde en çok önemsediğim şey, danışanlarımın kendilerini güvende ve anlaşılmış hissetmeleri. Herkesin hikâyesinin kendine özgü olduğuna inanıyorum ve bu nedenle süreci birlikte, size uygun şekilde ilerletiyoruz. Amacım; sizi yargılamadan dinleyen, anlamaya çalışan ve bu yolculukta size eşlik eden biri olmak.

Yetişkin (İlgili adreslerde)

Emine Cemiloğlu

Ankara, Keçiören, Ankara

Görüşler

• Ş

Kızımın oyun terapisti kendisi . Başladıktan sonra kızımda gözle görülür konuşma sosyalleşme ve oyun becerilerinde gelişme oldu . Kızım onu çok seviyor iyiki varsınız Emine hanım

• Psk. Emine Cemiloğlu Randevu  •

• F

Çocuğum için DEHB sürecinde destek almaya başladım. Emine hanımdan önce birçok oyun terapistiyle görüşme sağladım ancak oğluma en dikkatli ve sıcak yaklaşan hocamız kendisiydi, tedavisinde bize destek verdi. Gerek yaptığı testler gerekse oyun terapisinden sonra verdiği ev ödevleri ile şu an günlük hayatında başladığımızdan çok daha iyi bir noktadayız

• Psk. Emine Cemiloğlu Randevu  •

• N

Kendisiyle kaygı bozukluğu nedeniyle seans almaya başladım. Seansların ilerleyişi bana olan yaklaşımı gerçekten beni anladığını o kadar hissettirdi ki her seans sonrası kendimin daha fazla farkında olmaya başladım.

• Psk. Emine Cemiloğlu Online Hizmet  •

Kendisinin çok iyi bir psikolog olduğunu terapi sensında anladım.
    İşine olan sevgisi danışanına olan saygısı takdire şayandı.

• Online adres Online Hizmet  •