23 Temmuz 2001 doğumluyum. 2020 yılında Necmettin Erbakan Üniversitesi Psikoloji Bölümünü kazandım. Zorunlu hazırlık eğitiminin ardından dört yıl boyunca psikoloji alanında eğitim aldım ve 2025 yılında mezun oldum.
Üniversite hayatım boyunca “sadece mezun olmak” benim için hiçbir zaman yeterli olmadı. Bu süreçte aktif olarak stajlar yaptım, sahayı tanımaya çalıştım ve mesleki becerilerimi güçlendirecek eğitimlere yöneldim.
Aldığım en temel eğitimlerden biri, Prof. Dr. Hürol Fışıloğlu tarafından verilen İlişki Pusulası eğitimidir. Tüm düzeyleri ve son aşama olan süpervizyon sürecini tamamlayarak bu alandaki yetkinliğimi pekiştirdim. Ardından Biruni Üniversitesi iş birliğiyle B&S Psikoloji’den Oyun Terapisi eğitimi aldım. Bu eğitimi; BDT ile sınav kaygısı, BDT ile depresyon, kısa süreli çözüm odaklı terapi ve resim analizi eğitimleriyle destekledim.
Psikoloji benim için yalnızca bir meslek değil; insanı gerçekten anlamaya dair ciddi bir sorumluluk. Netim, disiplinliyim ve danışanlarımla çalışırken çözüm üretmeye odaklanırım.
Şuna inanıyorum: Hayatta kontrol edemediğimiz şeyler sandığımızdan çok, kontrol edebildiklerimiz ise sandığımızdan azdır. İnsanı yoran çoğu zaman yaşananlar değil; yaşananlara verdiği tepkilerdir. Değişim, koşullar düzeldiğinde değil, kişinin kendi tutumunu fark ettiği anda başlar. Benim yaklaşımım, hayatı “düzeltmeye” çalışmak değil; insanın kendi duruşunu sağlamlaştırmasına eşlik etmektir. Çünkü güçlü olmak, her şeyi kontrol etmek değil; kontrol edemediklerine rağmen sakin kalabilmektir.
Çankaya, Ankara, Ankara
Psk. Enes Taymaz
İnsanlık Hali Apt, Aşkan, Türkan Sk. No:8, 42090 Meram/Konya, Konya
Psk. Enes Taymaz (Konya Meram )
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Davranış Bozuklukları
Evlilik Terapisi
Fobilerden Kurtulmak
Kum Terapisi
Çankaya, Ankara, Ankara
Psk. Enes Taymaz
İnsanlık Hali Apt, Aşkan, Türkan Sk. No:8, 42090 Meram/Konya, Konya
Psk. Enes Taymaz (Konya Meram )
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuklarda Yeme Problemleri
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
Psk. Enes Taymaz ( Polatlı )
Cumhuriyet mah. Güven sok. H.Galip Üstün Apt. No:1 Kat:1 Polatlı/ANKARA, Cumhuriyet mah. Güven sok. H.Galip Üstün Apt. No:1, Polatlı, Ankara 06900
- Sigortası olan hastalar
Çankaya, Ankara, Çankaya, Ankara 06510
- Sigortası olan hastalar
İnsanlık Hali Apt, Aşkan, Türkan Sk. No:8, 42090 Meram/Konya, İnsanlık Hali Apt, Aşkan, Türkan Sk. No:8,, Meram, Konya 42090
gü...z
Yeni mezun olmasına rağmen oldukça donanımlı, ilgili ve özenli bir psikolog. Seanslar boyunca yargılanmadan dinlendiğimi ve gerçekten anlaşıldığımı hissettim. Güvenli bir alan yaratması, sorularıyla farkındalığımı artırması ve sakin yaklaşımı benim için çok kıymetliydi. Kendimi daha iyi tanımama ve yaşadıklarımı farklı bir perspektiften görmeme yardımcı oldu. Psikolojik destek almayı düşünen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
• Psk. Enes Taymaz ( Polatlı ) • Randevu •
Enes Taymaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Enes Taymaz, Psikoloji. Size Enes Taymaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çift Terapisi, Psikoterapi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Evlilik Terapisi.
Enes Taymaz adresi nerede?Enes Taymaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet mah. Güven sok. H.Galip Üstün Apt. No:1 Kat:1 Polatlı/ANKARA Ankara
- Çankaya, Ankara Ankara
- İnsanlık Hali Apt, Aşkan, Türkan Sk. No:8, 42090 Meram/Konya Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Enes Taymaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Enes Taymaz uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Enes Taymaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Enes Taymaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Enes Taymaz hangi dilleri konuşuyor?Enes Taymaz ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Enes Taymaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Enes Taymaz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Enes Taymaz hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Enes Taymaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Enes Taymaz hangi sigortaları kabul ediyor?Enes Taymaz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.