23 Temmuz 2001 doğumluyum. 2020 yılında Necmettin Erbakan Üniversitesi Psikoloji Bölümünü kazandım. Zorunlu hazırlık eğitiminin ardından dört yıl boyunca psikoloji alanında eğitim aldım ve 2025 yılında mezun oldum.

Üniversite hayatım boyunca “sadece mezun olmak” benim için hiçbir zaman yeterli olmadı. Bu süreçte aktif olarak stajlar yaptım, sahayı tanımaya çalıştım ve mesleki becerilerimi güçlendirecek eğitimlere yöneldim.

Aldığım en temel eğitimlerden biri, Prof. Dr. Hürol Fışıloğlu tarafından verilen İlişki Pusulası eğitimidir. Tüm düzeyleri ve son aşama olan süpervizyon sürecini tamamlayarak bu alandaki yetkinliğimi pekiştirdim. Ardından Biruni Üniversitesi iş birliğiyle B&S Psikoloji’den Oyun Terapisi eğitimi aldım. Bu eğitimi; BDT ile sınav kaygısı, BDT ile depresyon, kısa süreli çözüm odaklı terapi ve resim analizi eğitimleriyle destekledim.

Psikoloji benim için yalnızca bir meslek değil; insanı gerçekten anlamaya dair ciddi bir sorumluluk. Netim, disiplinliyim ve danışanlarımla çalışırken çözüm üretmeye odaklanırım.

Şuna inanıyorum: Hayatta kontrol edemediğimiz şeyler sandığımızdan çok, kontrol edebildiklerimiz ise sandığımızdan azdır. İnsanı yoran çoğu zaman yaşananlar değil; yaşananlara verdiği tepkilerdir. Değişim, koşullar düzeldiğinde değil, kişinin kendi tutumunu fark ettiği anda başlar. Benim yaklaşımım, hayatı “düzeltmeye” çalışmak değil; insanın kendi duruşunu sağlamlaştırmasına eşlik etmektir. Çünkü güçlü olmak, her şeyi kontrol etmek değil; kontrol edemediklerine rağmen sakin kalabilmektir.

Yetişkin
Çocuk

Online danışmanlık

Çankaya, Ankara, Ankara

Psk. Enes Taymaz

İnsanlık Hali Apt, Aşkan, Türkan Sk. No:8, 42090 Meram/Konya, Konya

Psk. Enes Taymaz (Konya Meram )

Psk. Enes Taymaz ( Polatlı )

Cumhuriyet mah. Güven sok. H.Galip Üstün Apt. No:1 Kat:1 Polatlı/ANKARA, Cumhuriyet mah. Güven sok. H.Galip Üstün Apt. No:1, Polatlı, Ankara 06900

Psk. Enes Taymaz

Çankaya, Ankara, Çankaya, Ankara 06510

• Sigortası olan hastalar

Psk. Enes Taymaz (Konya Meram )

İnsanlık Hali Apt, Aşkan, Türkan Sk. No:8, 42090 Meram/Konya, İnsanlık Hali Apt, Aşkan, Türkan Sk. No:8,, Meram, Konya 42090

• G

Yeni mezun olmasına rağmen oldukça donanımlı, ilgili ve özenli bir psikolog. Seanslar boyunca yargılanmadan dinlendiğimi ve gerçekten anlaşıldığımı hissettim. Güvenli bir alan yaratması, sorularıyla farkındalığımı artırması ve sakin yaklaşımı benim için çok kıymetliydi. Kendimi daha iyi tanımama ve yaşadıklarımı farklı bir perspektiften görmeme yardımcı oldu. Psikolojik destek almayı düşünen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Psk. Enes Taymaz ( Polatlı ) Randevu  •