Psikoloji lisans eğitimimin ardından Klinik Psikoloji alanında yüksek lisans yaparak uzmanlığımı tamamladım. Psikoterapi çalışmalarımı ergen ve yetişkin gruplarıyla yürütmekte; süreçlerimde ağırlıklı olarak Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) ve Şema Terapi ekollerinden yararlanmaktayım. Seanslarımı online ve yüz yüze olarak gerçekleştirmekteyim.
Klinik çalışmalarımın yanı sıra kriz, travma ve yas danışmanlığı ile psikoonkoloji alanlarında çeşitli eğitimler aldım. Bununla birlikte değerlendirme ve test uygulamaları kapsamında Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri (MMPI), Moxo Dikkat Testi, Tematik Algı Testi (TAT) ve Çocuklar İçin Tematik Algı Testi (CAT) uygulama yetkisine sahibim.
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu ,
- Depresyon ,
- Obsesif-Kompulsif Bozukluk ,
- Kişilerarası İlişkilerde Bozukluklar ,
- Bağlanma Problemleri ,
Ankara, Ankara
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Esin Dağcı adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Esin Dağcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Esin Dağcı, Psikoloji.
Esin Dağcı adresi nerede?Esin Dağcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Esin Dağcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Esin Dağcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Esin Dağcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Esin Dağcı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Esin Dağcı ile iletişime geçmenizi öneririz.