Uzm. Kl. Psk. Esma Kılıç

Psikoloji · Daha fazla

İstanbul 1 adres

Psk.Dan. ESMA KILIÇ (Klinik Psikoloji MsC YL )

Oyun-Çocuk-Ergen-Bireysel Danışmanlık

Esma Kılıç, İstanbul Kültür Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık bölümünden mezun oldu. Şu an İstanbul Gelişim Üniversitesi Klinik Psikoloji alanında yüksek lisans yapmaktadır. Akademik eğitiminin yanı sıra bilgi ve tecrübesini arttırmak üzere birçok eğitim ve seminerlere katılan E. Kılıç, mezuniyetinin ardından Bütüncül Psikoterapi Eğitimi’ne başlamıştır. Meslek hayatı boyunca çocuk testleri, çocuk danışmanlığı, ergen danışmanlığı,oyun terapisi, hipnotik yeniden işlemlemleme (hyt) eğitimlerini almıştır. Bu alanlarda süpervizyon alarak danışanlarını görmeye devam etmektedir.
Şu an İlişkisel Psikoloji Enstitüsü ve Primer Psikolojide çocuk, ergen, aile ve oyun terapisi seanslarına devam etmektedir. Aynı zamanda Cerrahpaşa Tıp Fakültesi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları ABD- Adolesan Bilim Dalında süpervizyon destekli gönüllü psikolojik danışmanlık yapmaktadır.

Yetişkin (İlgili adreslerde)
Çocuk (İlgili adreslerde)

Fevzi Çakmak, Ferhat Paşa Cd. No:5/7 D:Kat:1, Daire:1, Esenler, İstanbul 34220

• Sigortası olan hastalar

Fevzi Çakmak, Ferhat Paşa Cd. No:5/7 D:Kat:1, Daire:1, İstanbul

Fevzi Çakmak, Ferhat Paşa Cd. No:5/7 D:Kat:1, Daire:1, İstanbul

Kaya Psikoloji

Esma hanımdan çok memnun kaldım, aile dinamikleri ile ilgili bize geri dönüşleri çok iyiydi. Çocuğumuz için hemde aile süreci için bize faydalı oldu. Tüm ebeveynlere tavsiyemdir.

• Online Danışmanlık Aile Danışmanlığı  •

• N

2020 yılından beri Esma hanımın danisaniyim. Seanslardan memnun kaldım ve halen de kendi surecimle ilgili olumlu sonuçlarını alıyorum. Ayrıca çok anlayısli ve ongoruye sahip bir uzman. Kendisini ihtiyacı olan herkese canı gonuldenn tavsiye ederim.

• Online Danışmanlık Psikoterapi  •

Esma hanımla gayet olumlu ve memnun kaldığım bir süreç geçirdim. Kendisinden aldığım destekten dolayı son derece memkaldım. Bir çoğu sorunumu aştım. Sosyal anlamada yaşadığım ilişkilerdeki sıkıntılarım ortandan kalktı. Verdiği güven ve samimiyetinden dolayı kendisine teşekkür ederim. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.

• İlişkisel Psikoloji Enstitüsü Online Terapi  •

Geçtiğimiz aylarda Esma hanımla yüz yüze Psikolojik Danışmanlık görüşmesi gerçekleştirdik. Danışanını iyi tanıyan iyi durum analizi yapabilen bir terapist. İlişkiler üzerine kendisinden destek aldım ve çok faydasını gördüm. Bu konuda kaygılarım vardı ve azaldı. Bana faydası oldu herkese tavsiye ediyorum.

• Primer Psikoterapi ve Fizyoterapi Bireysel Terapi  •