Oyun-Çocuk-Ergen-Bireysel Danışmanlık
Esma Kılıç, İstanbul Kültür Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık bölümünden mezun oldu. Şu an İstanbul Gelişim Üniversitesi Klinik Psikoloji alanında yüksek lisans yapmaktadır. Akademik eğitiminin yanı sıra bilgi ve tecrübesini arttırmak üzere birçok eğitim ve seminerlere katılan E. Kılıç, mezuniyetinin ardından Bütüncül Psikoterapi Eğitimi’ne başlamıştır. Meslek hayatı boyunca çocuk testleri, çocuk danışmanlığı, ergen danışmanlığı,oyun terapisi, hipnotik yeniden işlemlemleme (hyt) eğitimlerini almıştır. Bu alanlarda süpervizyon alarak danışanlarını görmeye devam etmektedir.
Şu an İlişkisel Psikoloji Enstitüsü ve Primer Psikolojide çocuk, ergen, aile ve oyun terapisi seanslarına devam etmektedir. Aynı zamanda Cerrahpaşa Tıp Fakültesi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları ABD- Adolesan Bilim Dalında süpervizyon destekli gönüllü psikolojik danışmanlık yapmaktadır.
Fevzi Çakmak, Ferhat Paşa Cd. No:5/7 D:Kat:1, Daire:1, Esenler, İstanbul 34220
Cattell 2a Zeka Testi
Denver Gelişim Tarama Testi
Draw A Person
Durumluk Anksiyete Ölçeği
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ebeveyn Danışmanlığı
Eğitim Danışmanlığı
Gessell Gelişim Testi
Good Enough Zeka Testi
Grup Terapisi
Kurumsal Danışmanlık
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Kaya Psikoloji
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Psikodinamik Psikoterapi
Psikodrama
Theraplay Oyun Terapisi
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
Esma hanımdan çok memnun kaldım, aile dinamikleri ile ilgili bize geri dönüşleri çok iyiydi. Çocuğumuz için hemde aile süreci için bize faydalı oldu. Tüm ebeveynlere tavsiyemdir.
• Online Danışmanlık • Aile Danışmanlığı •
2020 yılından beri Esma hanımın danisaniyim. Seanslardan memnun kaldım ve halen de kendi surecimle ilgili olumlu sonuçlarını alıyorum. Ayrıca çok anlayısli ve ongoruye sahip bir uzman. Kendisini ihtiyacı olan herkese canı gonuldenn tavsiye ederim.
• Online Danışmanlık • Psikoterapi •
Esma hanımla gayet olumlu ve memnun kaldığım bir süreç geçirdim. Kendisinden aldığım destekten dolayı son derece memkaldım. Bir çoğu sorunumu aştım. Sosyal anlamada yaşadığım ilişkilerdeki sıkıntılarım ortandan kalktı. Verdiği güven ve samimiyetinden dolayı kendisine teşekkür ederim. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.
• İlişkisel Psikoloji Enstitüsü • Online Terapi •
Geçtiğimiz aylarda Esma hanımla yüz yüze Psikolojik Danışmanlık görüşmesi gerçekleştirdik. Danışanını iyi tanıyan iyi durum analizi yapabilen bir terapist. İlişkiler üzerine kendisinden destek aldım ve çok faydasını gördüm. Bu konuda kaygılarım vardı ve azaldı. Bana faydası oldu herkese tavsiye ediyorum.
• Primer Psikoterapi ve Fizyoterapi • Bireysel Terapi •
Esma Kılıç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Esma Kılıç, Psikoloji. Size Esma Kılıç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Oyun Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Aile Danışmanlığı, Good Enough Zeka Testi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi.
Esma Kılıç adresi nerede?Esma Kılıç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fevzi Çakmak, Ferhat Paşa Cd. No:5/7 D:Kat:1, Daire:1 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Esma Kılıç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Esma Kılıç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Esma Kılıç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Esma Kılıç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Esma Kılıç hangi dilleri konuşuyor?Esma Kılıç ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Esma Kılıç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Esma Kılıç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Esma Kılıç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Esma Kılıç hangi sigortaları kabul ediyor?Esma Kılıç tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.