Psikoloji daha fazla

İstanbul 1 adres

Uzman Klinik Psikolog Esra Çelik ; İstinye Üniversitesi psikoloji bölümünden mezun olmuştur. Nişantaşı üniversitesinde Klinik Psikoloji Yüksek Lisansını tamamlayarak mezuniyetini almıştır. Evlilik/çift terapisi, yetişkinlerde klinik batarya ve görüşme teknikleri, Kısa süreli çözüm odaklı terapi, MMPI, Travma ve yas danışmanlığı eğitimi, Bilişsel Davranışçı Terapist (BDT) eğitimi, TAT testi, SCL-90-R Belirti Tarama Testi, Beck Anksiyete Ölçeği, Lıebowıtz Sosyal Fobi Belirti Ölçeği, Sanat Terapisi Eğitimi,  Aile Danışmanlığı Eğitimi ve Şema Terapi eğitimlerini almış bulunmaktadır. Fransız Lape Hastanesinde Temmuz 2022- Ağustos 2022 tarihleri arasında stajyer psikologluk yapmıştır. Özel Moodist Hastanesinde Ocak 2023- Şubat 2023 tarihlerinde stajyer psikologluk yapmıştır. İz Psikolojide Ocak 2023- Ağustos 2023 tarihleri arasında stajyerliğini tamamlayarak gerekli mesleki deneyimlerini tamamlamıştır. Terapi sürecinde güvenirliğe önem verilmektedir. 2024 yılında Darülacezede gönüllü bir şekilde psikologluk yapmıştır. Şuan da aktif bir şekilde hem online hem yüz yüze seanslarını gerçekleştirmektedir.

• Sigortası olan hastalar

Psk. Esra Çelik

Şenlikköy Mah., Bakırköy, İstanbul 34153

• Sigortası olan hastalar

Makaleler
Röportaj

• Ö

Esra Hanıma arkadaşım sayesinde ulaştım. Öfke ve stres için başvurdum. Ben çok memnunum. Gayet sorunlarımla ilgilenen, gerçekten hastalarının yanında duran bir uzman Ben Esra Hanım'dan destek almaktan memnunum. Yakın arkadaşıma tavsiyede bulundum. Herkese de tavsiye edebilirim.

• Ş

Öfke kontrolü için başvurdum. 9 seans oldu, olumlu sonuçlar alıyorum. Mesajlarıma cevap alabiliyorum. Esra Hanım empati yapabilen, iletişimi kuvvetli, danışanına güler yüzle yaklaşan bir uzman. Şimdiye kadar tanıdığım en iyi psikolog.

Güzel geri dönüşleriniz için teşekkür ederim

Yeni bir psikolog arayışındayken sosyal medya üzerinden Esra Hanım'a denk geldim. Motivasyonumun çok düşük olduğu ve depresif bir dönemden geçiyordum. Onun desteği ile beraber okulumda daha başarılı ve daha motive bir şekilde artık gidiyorum. Çevreme tavsiye ettim, ediyorum.

Güzel geri dönüşleriniz için teşekkür ederim

Esra Çelik hocama internetten araştırarak ulaştım ve bazı öğretmenlerimin destek al sözleriyle de araştırıp Esra hocamı buldum. Özgüvensizlik, aile sorunları ve bir hayalime ulaşmak için Esra hocama yöneldim. Çok iyi, çok temiz kalpli bir insan; konuşmalarıyla bana gösterdiği yollarla kendimi çok iyi hissettim. İlk seansımızda biraz endişeli ve korkularım vardı, ama ilerleyen zamanlarda bu duruma alıştım. Onu çok sevdim, iyi ki tanımışım diyorum.

Güzel geri dönüşleriniz için teşekkür ederim

Esra Hanım'a sosyal medya kanalıyla ulaştım. Önce kendisine hiperaktivite ve DEHB tanısı olan ve ergen olan 2 oğlum için başvuruda bulundum.
    15 yaşındaki küçük oğlumun öfke patlamaları, okul ile ilgili sorunları, ailesel ve çevresi ile ilgili sorunları olduğunu anlamıştım ve bu beni ve babayı çok üzüyordu ve bir anne olarak da yorulmuştum. İlk önce çocuklarımızla ilgili destek almaya başladık. 17 yaşındaki büyük oğlumun da yaşadığı bir travma sonrası destek alması gerektiğini hissettiğimde onunla ilgili de destek almaya başladık.
    Esra Hanım ergen ve yetişkin konusunda işinde oldukça uzman. Kendisi o kadar rahatlatıyor ki danışanlarını, fark edemediğimiz birçok şeyin farkına varmamızı sağladı. Yaklaşık 1.5 yıldır seanslarımız devam ediyor. Kendisini yakın çevreme tavsiye ediyorum.
    Ayrıca eşim ve ben de kendisinden çift terapisti konusunda yardım almaya başladık.
    Esra Hanım gerçekten işini çok severek yaptığını o kadar güzel hissettiriyor ki o seanslar hiç bitmese keşke diyorsunuz.

Güzel geri dönüşleriniz için teşekkür ederim

Esra Hanım'a sosyal medya profili üzerinden ulaştım. Kendimi çok yargıladığım ve umarsızca eleştirdiğim için artık kendimden çok yorulduğum bir dönemdeydim. Esra Hanım beni ön görüşmede dahi çok dikkatli dinledi. Ben ayrıca 6 Şubat depremlerinde de Hatay'da bulunuyordum, bu konu üzerinde de çok dikkatli ve hassas olduğunu belirtmek isterim. Henüz yeni başlamış sayılırız fakat kendisiyle konuşmak beni hem rahatlatıyor hem başka pencereler açıyor. İlk seanslardan itibaren öz şefkatimi yeniden şekillendirmeye başladık ve hala devam ediyoruz. Kendisiyle tanıştığım için mutluyum. Bence herkesin kendisi için böyle bir adım atmaya ihtiyacı var.

Güzel geri dönüşleriniz için teşekkür ederim

Esra Hanıma sosyal medyada rastladım. Kendimi daha iyi tanımak, daha iyi ifade etmek, geçmişte yaşadığım ve etkisi devam eden aile tutumlarını geride bırakmak için başvurdum. 6-7 seans kadar devam ettim. Aldığım hizmetten memnun kaldım, anlaşılmış hissettim ve sorunlarıma dair farklı bir bakış açısı geliştirmeye başladım.

• I

Mükemmel bir psikolog herşeyi hak eden bir psikolog aslında beni kendimi tanımama yardımcı oldu kendimle vakit geçiyorum böyle mükemmel yani öyle işte neyse hadi by terapi çok güzel içiniz rahat olsun Alabilirsiniz

• Online Danışmanlık  •

Güzel geri dönüşleriniz için teşekkür ederim

Esra hanıma çocuğum ile ilgili başvuruda bulundum.13 yaşında DEHB tanısı olan çocuğuma ergenlik,öfke ve DEHB konusunda yardımcı olabilicek terapist arayışımda ESRA ÇELİK hanımla karşılaştım. Her şey çok iyi gidiyor.Süreci gayet güzel yönetiyor.Randevu konusunda çok dakik güleryüzlü. Seanslarımız devam ediyor gayet güzel gidiyor.Esra hanımla iyi sonuçlar alıcağıma eminim.

• Online Danışmanlık  •

• F

Esra Hanım ile bir ayrılık sonrası psikolojik sorunlarım olmasından dolayı tanıştım. Sosyal medya üzerinden kendisini gördüm ve seanslara başladık. Farkındalığım artmasına ve hayata bakış açımın değişmesine yardımcı oldu. Kendisi seanslarımız hala devam ediyor. Oldukça memnun oldum, mutlaka çevreme de tavsiye edeceğim.