- Panik Atak
- Obsesif-Kompulsif Bozukluk
- Borderline
- İlişki Problemleri
Eksen Psikoloji
İskete Çıkmazı, bahçeşehir 1 kısım cad. iskete çıkmazı sok . no:24, Başakşehir, İstanbul 34488
Y
ya....
Feyza Hanım’a bir arkadaşımın tavsiyesi ile ulaşmıştım. Yaşadığım bazı zorluklar ve kişisel problemlerim nedeniyle destek almaya karar verdim. Terapiler sonrası zamanla değiştiğimi ve daha sağlıklı düşünebildiğimi hissediyorum. Feyza hocamın desteği sayesinde anın tadını çıkarabilen ve duygularımı daha sağlıklı yönetebilen biri oldum. Terapimizin başında paylaştığım en küçük detayları bile notlarına bakmadan hatırlaması, gerçekten dinlendiğimi hissettiriyor. İçten yaklaşımı ve profesyonelliğiyle kesinlikle tavsiye ediyorum.
• başka bir yer • Diğer •
Feyza Cebeci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Feyza Cebeci, Psikoloji. Size Feyza Cebeci tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Aile Terapisi, Yetişkin Terapisi, Çift Terapisi, Bireysel Terapi.
Feyza Cebeci adresi nerede?Feyza Cebeci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İskete Çıkmazı İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Feyza Cebeci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Feyza Cebeci online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Feyza Cebeci isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Feyza Cebeci, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Feyza Cebeci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Feyza Cebeci bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Feyza Cebeci ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Feyza Cebeci hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Feyza Cebeci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.