Dyt. Feyza Yıldırım

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Çankaya

me...

Feyza hanım sayesinde daha önce yaptığım diyetlerin sadece kilo vermekten ibaret olduğunu öğrendim. Önemli olan yaşam şeklini değiştirmek. Herkesin söylediği şeyleri normalde,benim karşıma çıkan diyetisyenler öğretmek yerine sadece yönlendirerek kilo verdirip bunları da kendi başarısı olarak paylaşırdı. Ama Feyza hanımın öyle bi kaygısı yok. O her zaman sağlıklı olan besine yönelmekten yana yaklaşıyor. Danışmanlık sürecimin En güzel yanlarından biri de herşeyi yedim. Kendimi diyet yapıyorum baskısı altında hissetmeden çok da güzel kilolar verdim,veriyorum kendisine teşekkür ederim

• Online Danışmanlık Online Diyet  •

• Ü

üm...̇

Diyetisyenimin beni en ince ayrıntılarıyla diyet konusunda bilgilendirmesi ve yönlendirmesi iyi bir başlangıç yapmamızı sağladı. Diyeti dar kalıplara sıkıştırmayıp tarif çeşitliliğini artırması ve kaçamak öğünlere tolerans gösterip bu öğünleri de diyete uygun hale getirebilmesi benim açımdan çok iyi oldu. Diyetin geçici bir beslenme düzeninin değil yaşam boyu sağlıklı bir beslenme alışkanlığının ilk adımları olduğunu bana öğretti. Bana kattığı her şey için kendisine minnettarım.

• Diğer  •