Başkent Üniversitesi Psikoloji Bölümünden mezun oldum. Eğitim süresince bir çok alt alana ait araştırma önerileri yazdım, seminer ve sempozyumlara katıldım. Eğitim dönemi ve mezuniyet sonrasında klinik alanda 1.5 yıl staj yaptım. Terapi ekolleri eğitimlerimi almaya devam ederken, Ankara Üniversitesinde Aile Danışmanlığı alanında da yüksek lisansımı tamamladım. 2023'den bu yana birey, çift, aile ve kurumlara yüz yüze ve online danışmanlık ve psikoeğitim hizmetleri sağlamaktayım.
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu ,
- Kaygı Bozuklukları ,
- Anksiyete ,
- Stres ,
- Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu) ,
Öğretmenler Caddesi, Cubes Ankara Ofis Bloğu, B1 Blok No: 220, Çankaya, Ankara 06510
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çözüm Odaklı Terapi
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Feyza Yıldırım adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Feyza Yıldırım isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Feyza Yıldırım, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Feyza Yıldırım tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Bireysel Terapi, Ergen Terapisi, Psikoterapi, Yetişkin Terapisi, Psikoloji Randevusu, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Randevu, Çözüm Odaklı Terapi, Çocuk ve Ergen Terapisi.
Feyza Yıldırım adresi nerede?Feyza Yıldırım şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Öğretmenler Caddesi Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Feyza Yıldırım isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Feyza Yıldırım online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Feyza Yıldırım isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Feyza Yıldırım, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Feyza Yıldırım hangi dilleri konuşuyor?Feyza Yıldırım ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Feyza Yıldırım isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Feyza Yıldırım bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Feyza Yıldırım ile iletişime geçmenizi öneririz.