Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon
Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi
Fizyoterapi ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenterolojisi, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Çocuk kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Acil tıp, Halk sağlığı, Aile hekimliği, Ağız diş ve çene cerrahisi, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Psikoloji, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Protetik diş tedavisi, Çocuk romatolojisi, Metabolik cerrahi · Daha fazlaFevziçakmak Cad.53. Sok.No:48 Bahçelievler, Çankaya • Harita
Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi
Yahyakaptan Mahallesi Şehit Ali İhsan Çakmak Sokak No:10 İç Kapı No : 3, İzmit • Harita
Sağlıklı Yaşam Merkezi
Arap Hasan Mh.İnönü Cd. No:301 K:1 D:2, İzmir • Harita
Fzt. Mutlu Sali Miyofiz Fizyoterapi ve Klinik Egzersiz Merkezi
Medikar Hastanesi
Fizyoterapi ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Girişimsel radyoloji, Psikolojik danışma ve rehberlik · Daha fazlaÜniversite Mahallesi Şehit Ateşe Reşat Bulvarı No:7, Karabük • Harita
Medikar Hastanesi
Kayseri Özel Medical Palace Hastanesi
Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji · Daha fazlaMelikgazi Mah. Sevgi Sok. No: 3, Melikgazi • Harita
Kayseri Özel Medical Palace Hastanesi
Söğütözü Mahallesi Söğütözü Caddesi Koç Kuleleri A Blok K:8 D:27, Ankara • Harita
ORTOPEDİ ANKARA, PROF. DR. ERTUĞRUL AKŞAHİN MUAYENEHANESİ
Küçükbakkalköy Mah.Dudullu Yolu Cad.Brandium Residence R2 blok, kat:27 d:252 İstanbul, İstanbul • Harita
Fzt. Hatice Nur Akyol Fizyoterapi Danışmanlık ve Klinik Pilates Merkezi