Gastroenteroloji
Kahramanlar Mahallesi 1397. Sokak No:1, Konak • Harita
Medical Park İzmir Hastanesi
Uncubozköy Mahallesi Mimar Sinan Bulvarı No:189, Manisa • Harita
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi
Uncubozköy Mahallesi 5515 sokak no: 39 A4 blok kat:5 daire: 58 MANİSA MEYDAN PROJESİ, Manisa • Harita
Prof. Elmas Kasap Muayenehane
Aziziye Mahallesi Cinnah Cad. 82/2 Çankaya Ankara, Ankara • Harita
Yusuf Bayraktar Muayenehanesi
Diyarbakır Özel Bağlar Hastanesi
Gastroenteroloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nörolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Pratisyen, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazla5 Nisan Mah. Nükhet Coşkun Cad. Bağlar, Diyarbakır • Harita
Diyarbakır Özel Bağlar Hastanesi
Kocatepe Mahallesi Meşrutiyet Cad. Bayındır 2 Sokak No. 58/3 2. Kat, Ankara • Harita
Hülya Çetinkaya Muayenehanesi
Menderes Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No:676, Mezitli • Harita
VM Medical Park Mersin Hastanesi
Özel Nev Bandırma Tıp Merkezi
Gastroenteroloji, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hastalıkları ve tedavisi · Daha fazla600 Evler Mahallesi Atatürk Caddesi No:8, Bandırma • Harita
Özel Nev Bandırma Tıp Merkezi
Özel Çamlıca Erdem Hastanesi
Gastroenteroloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi, Metabolik cerrahi · Daha fazlaAlemdağ Yanyolu Cad. No:36, Ümraniye • Harita
Özel Çamlıca Erdem Hastanesi
Medical Point Batman Hastanesi
Gastroenteroloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen · Daha fazlaZiyagökalp Mahallesi Atatürk Bulvarı No: 141, Batman • Harita
Medical Point Batman Hastanesi
Bht Clinic İstanbul Tema Hastanesi
Gastroenteroloji, İç hastalıkları, Nefroloji
, Romatoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi, Dil ve konuşma terapisi, Sertifikalı medikal estetik, Oral i̇mplantoloji, Girişimsel radyoloji · Daha fazlaAtakent Mahallesi 4. Caddesi No:36, Küçükçekmece • Harita
Bht Clinic İstanbul Tema Hastanesi