Genel Cerrahi, Kumlu, Hatay
Elvan mahallesi 1934. sokak No: 4 Etimesgut, Altındağ • Harita
Alife Hospital
Özel Şanmed Hastanesi
Genel cerrahi, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp · Daha fazlaErtuğrul Gazi Mah. Yunus Emre Cad. No: 76 Haliliye, Şanlıurfa • Harita
Özel Şanmed Hastanesi
yahyakaptan mahallesi elzem sokak Mars AVM 54/240 3.Giriş A 1 Blok 2.kat no 92, İzmit • Harita
Belma Altun Kapılı Muayenehanesi
İslam kerimov Caddesi mansuroğlu Mahallesi no1593/1 sokak Lider Centrio A blok kat 10 daire 101 Bayraklı izmir, İzmir • Harita
Mutlu Ünver Muayenehanesi
Medipol Bahçelievler Üniversite Hastanesi
Genel cerrahi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Nefroloji, Romatoloji, İmmünoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk gastroenterolojisi, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Psikiyatri, Diş hastalıkları ve tedavisi · Daha fazlaÇobançeşme Mahallesi Fatih Caddesi No:1/8, Bahçelievler • Harita
Medipol Bahçelievler Üniversite Hastanesi
Oba mahallesi Yüzbaşıoğlu sokak No:15/1/6 Küçüker plaza Kat:3 Daire:6, Antalya • Harita
Op.Dr. Serkan Bozkurt Genel Cerrahi ve Proktoloji Kliniği
Yüksek alan MH Ali Çetinkaya caddesi Kınay apt 35\5 Daire : 3, Antalya • Harita
Dr Hacı Mehmet Ulusal Kliniği
Özel Düzce Çağsu Hastanesi
Genel cerrahi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Psikoloji · Daha fazlaCumhuriyet Mahallesi D-100 Karayolu/DÜZCE, Düzce • Harita
Özel Düzce Çağsu Hastanesi
Hoşnudiye Mah. 738 Sok. No:8/E, Eskişehir • Harita
Op. Dr. İhsan Oruk Özel Muayenehanesi
Mansuroğlu mahallesi 1593/1 sokak no:2 kat:2 daire 16 Lider Centrio bayraklı, İzmir • Harita
Doç.Dr. Özhan Çetindağ
Kazlıçeşme Mahallesi Zakirbaşı Sokak No:32, Zeytinburnu • Harita
Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi
Özel Egeumut Hastanesi
Genel cerrahi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Acil tıp, Diyetisyen · Daha fazlaYıldırım Mahallesi Gar Sokak No:38, Turgutlu • Harita
Özel Egeumut Hastanesi
Ovacık Mahallesi D-100 Karayolu Üstü Symbol AVM (Koçtaş) Yanı, Başiskele • Harita
VM Medical Park Kocaeli Hastanesi
Alaeddin Keykubad Kampüsü 42075, Selçuklu • Harita
Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Farabi Hastanesi
Genel cerrahi, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Diş hastalıkları ve tedavisi, Psikoloji · Daha fazlaKosova Mahallesi Veysel Karani Caddesi Ebru Sokak No: 14, Selçuklu • Harita
Farabi Hastanesi
Konak, Lefkoşe Cd. No: 22, Bursa • Harita
Özel Doruk Nilüfer Hastanesi
Next Level A Blok Ofis Eskişehir Yolu (Dumlupınar Bulvarı) Kızılırmak Mahallesi No:3/114 Kat:24, Çankaya • Harita
Prof. Dr. Sezai Leventoğlu Muayenehanesi
Medicana Kadıköy Hastanesi
Genel cerrahi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Gastroenteroloji cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazla -
Levent Mahallesi Levent Caddesi No:4, Beşiktaş • Harita
Özel Avrupa Levent Polikliniği
Yenişehir Mahallesi Demokrasi Bulvarı No: 44, İzmit • Harita
Özel Konak Hastanesi
Denizli Özel Denipol Hastanesi
Genel cerrahi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji · Daha fazlaMerkez Efendi Mahallesi 29 Ekim Bulvarı No:102, Denizli • Harita
Denizli Özel Denipol Hastanesi
Yenimahalle Mh, Şehit Mesut Birinci Cad. No:85, Canik • Harita
Medicana International Samsun
Sırakapılar, 495. Sk. No:27, Denizli • Harita
Denizli Özel Egekent Hastanesi
ÖZEL AKTIP HASTANESİ
Genel cerrahi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Halk sağlığı, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Akupunktur, Ozon terapi · Daha fazlaKemer Köprü Mahallesi, Kadıoğlu Sokak No:30, Bartın • Harita
ÖZEL AKTIP HASTANESİ
Talatpaşa Caddesi Ortaklar Apt. No:45/3 Alsancak, İzmir • Harita
Mehmet Ali Koçdor Muayenehanesi
Topkapı, Turgut Özal Millet Cd,, İstanbul • Harita
İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi
Medicana Konya Hastanesi
Genel cerrahi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Nükleer tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Pedagoji · Daha fazlaMusalla Bağları Mah. Gürz Sok. No. 1 Selçuklu / Konya, Selçuklu • Harita
Medicana Konya Hastanesi