Uzman/Klinik Psikolog Gizem Özdemir lisans eğitimini Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi'nde tamamlamıştır. Gedik Üniversitesi'nde yüksek lisans eğitimini tamamlayarak Klinik Psikolog ünvanını almıştır. Bitirme projesi "Öz-şefkat ile Depresyon Arasındaki İlişkide Benlik Saygısı Aracı Rolünün İncelenmesi" isimli çalışmadır. Eğitim hayatı boyunca rehabilitasyon merkezinde, anaokullarında ve psikiyatri hastanelerinde stajlarını tamamlamıştır. Bayrampaşa Belediyesi'nde Mindfulness Terapi Ekolü ile 65 yaş üstü bireylere ev ziyareti temelli bir projede yer almıştır. Kartal Belediyesi'nde süpervizyon desteği ile çocuk, ergen ve yetişkin terapi seansları sürdürmüştür. Çeşitli kliniklerde online ve yüz yüze danışan görmeye başlamıştır. Uzmanlık alanları
bireysel terapi, depresyon, anksiyete, panik atak, çift danışmanlığı, sınav kaygısı, aile sorunları, özgüven sorunları, ilişki sorunları, özşefkat, yas danışmanlığı, ergenlik sorunları, oyun terapisi, sosyal fobi, motivasyonel görüşmedir.
Bilişsel Davranışçı Terapi, Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi, Oyun Terapisi ekollerinde eğitimi tamamlamıştır. Çocuk ve Yetişkin Değerlendirme Testlerini uygulamaktadır.

Yetişkin (İlgili adreslerde)
Çocuk (İlgili adreslerde)

Nefa Psikoloji

İçerenköy Mahallesi Üsküdar-İçerenköy yolu caddesi no:10/9 kat:8 Vip Plaza, İstanbul

Merdivenköy Mah. Fahrettin Kerim Gökay Cad. No:163/13 Can Apartmanı,, İstanbul

Psk.Gizem Özdemir 2

Makaleler

Merdivenköy Mah. Şair Arşi Cd. No:40/4,, Kadiköy, İstanbul 34732

Psk.Gizem Özdemir 2

Merdivenköy Mah. Fahrettin Kerim Gökay Cad. No:163/13 Can Apartmanı,, Kadıköy, İstanbul

Özel muayenehane

İçerenköy Mahallesi Üsküdar-İçerenköy yolu caddesi no:10/9 kat:8 Vip Plaza, Ataşehir, İstanbul 34638

Görüşler

• Ö

Görüşmeler boyunca kendimi rahat ifade edebildiğim ve yargılanmadan dinlendiğimi hissettiğim bir süreç yaşadım. Seanslarda ele alınan konulara yaklaşım biçimi, farklı bakış açıları kazanmama yardımcı oldu. Özellikle ihtiyaçlarıma uygun şekilde ilerlenmesi ve iletişimin açık olması benim için değerliydi. Süreç boyunca kendimle ilgili farkındalığımın arttığını düşünüyorum

• Nefa Psikoloji Oyun Terapisi  •

• B

​Anksiyeteyle başa çıkma ve kendime daha fazla şefkat gösterebilmede kendisiyle ilerlemek benim için çok faydalı oldu. Enerjisi,neşesi ve her zamanki nazik tavrıyla seanslar çok rahatlatıcı geçiyor. Kendimi çok daha iyi hissediyorum. Yaklaşımları ve mesleki duruşu gerçekten çok kıymetli.

• G

Depresyon tanısı ile başvurduk, Gizem hanımla sürecimiz başladı ve hala devam etmekte. Yaklaşık iki yıldır çok yol aldık. Profesyonel yaklaşımı, bizi yönlendirmesi seanslarimiza keyif kattı.

• Z

Ayrılık sonrası yaşadığım yoğun duygularla baş etmekte zorlanırken araştırmalarım sonucunda Nefa psikoloji'yi buldum, Züleyha hanımın tavsiyesi ile Gizem hanımla seanslarimiz basladi. Gizem Hanım'ın yaklaşımı bana kendimi güvende hissettirdi. Seanslar sayesinde duygularımı daha iyi anlamaya ve süreci daha sağlıklı yönetmeye başladım. Bu yolculukta yanımda olduğunu hissetmek benim için çok değerliydi.

• Nefa Psikoloji Psikoloji Randevusu  •

Eşimle birlikte zorlandığımız bir dönemde Nefa Psikoloji'nin önerisiyle Gizem Hanım'la görüşmeye başladık. İlk seanstan itibaren kendimizi rahatça ifade edebildiğimiz, güven veren bir ortam oluştu. Birbirimizi dinlemeyi, duygularımızı daha sağlıklı şekilde paylaşmayı yeniden öğrenmeye başladık. Seanslarda her iki tarafı da anlayışla dinlemesi ve sakin yaklaşımı, sürece daha umutlu bakmamızı sağladı. İlişkimizde uzun zamandır fark etmediğimiz noktaları görmemize yardımcı olan kıymetli bir süreç oldu.

• Nefa Psikoloji Çift Terapisi  •

Bireysel terapi sürecim boyunca kendimi ilk kez gerçekten anlaşılmış hissettim. Seanslar hem farkındalığımı artırdı hem de sorunlarımla baş etme gücü kazandırdı. Profesyonelliği ve yaklaşımı beni çok şaşırttı. Sürecimiz devam ediyor, çok ama çok güzel bir süreç olarak.

• Nefa Psikoloji Psikoloji Randevusu  •

İkili ilişkilerimde yaşadığım sorunlarla ilgili bu sürece başladım. Seanslar boyunca duygularımı daha net fark etmeye başladım. İlişkilerimde neden zorlandığımı anlamak benim için önemliydi.

• T

Uzun süredir yaşadığım anksiyete, aile içi iletişim ve çocuk yetiştirme konularında desteğe ihtiyacım vardı. Kendisiyle çalışmaya başladıktan sonra hem kendimi daha iyi anlamaya hem de yaşadığım sorunlara farklı açılardan bakmaya başladım. Empatik, anlayışlı ve yönlendirici yaklaşımı sayesinde her seansta kendimi daha rahat hissettim. Özellikle zorlandığım anlarda bana verdiği bakış açıları ve pratik öneriler hayatımda gerçekten fark yarattı. Profesyonelliği ve samimiyetiyle güven veren bir psikolog, kesinlikle tavsiye ederim.

• Online Danışmanlık Online Terapi  •

• R

Gizem hanıma 1 yıldır varılan ilişki sorunum ve ailedeki yaşadığım travmatik olaylar sebebiyle geliyorum. Birçok psikolog hızlıca tanı koymuştu ancak gizem hanımın önceliği beni detaylıca tanımak ve Farkındalık oluşturmak oldu. Sonrasında sorduğu sorular ve verdiği psikoeğitimler ile yapmam gereken ve gerekmeyenleri kavramaya aksiyon alabilmeye başladım. Özgüvenim yükseldi. Her şeyi sil baştan değerlendirdim ve yenilendi. Yüksek enerjisi ve anlayışlı yaklaşımları ile yolculuğum devam ediyor.

• Nefa Psikoloji Aile Terapisi  •

• Ö

Yaklaşık 7 aydır kendisiyle terapi yapıyoruz, kendimi çok rahat ve anlaşılmış hissediyorum. Çözemediğim konuların üstesinden gelebildiğimi görebiliyorum. Sayesinde 7 ayda çok yol kat ettim. Desteğe ihtiyacım olduğu her an ulaşabildim, her zaman sakince dinleyerek çözüm önerilerinde bulundu.

• Nefa Psikoloji Yetişkin Terapisi  •