- Şişmanlık (Obezite)
- Kilo Problemi
- Tip 1 Diyabet
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Aşırı Kilo Alımı
Mansuroğlu , 286/1 sokak , no:15 , kat:4 , daire:19 Verapol Plaza, Bayraklı, İzmir 35530
- Sigortası olan hastalar
Çocuk ve Adölesanlarda Beslenme
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
b....a
4-5 aydır kilo vermek için gidiyorum. Bana özel diyet programı hazırlıyor. Kilo vermeye başladım. İstediğim zaman arasam ulaşabiliyorum. Gizem Hanım'dan çok memnunum. Her hafta listeyi değiştirerek ilerliyor ve bilimsel yaklaşıyor. Bu özelliğini beğeniyorum.
Çok mersi
T
t....m
Kilo vermek için arkadaş tavsiyesi üzerine başvurdum. 12 kilo verdim. 3 aydır gidiyorum, sürecim devam ediyor. Yaşam tarzıma göre diyet listesi hazırlıyor. Gizem Hanım tatlı sert bir uzman. Çok yumuşak olsa dinlemezdim bana da böyle bir uzman gerekiyordu. Danışanının fikirlerini de alarak ilerliyor. Her hafta kontrollere gidiyorum, ölçümlerimi yapıyor. Gerekli bilgileri veriyor, iyi bir diyetisyen.
Dyt. Gizem Selen Evci
Azminize sağlık , teşekkürler ..
a....e
Sağlıklı yaşam için yaklaşık 5-6 aydır birlikte çalışıyoruz. Kendisinden çok memnunum. Kilo kaybımda olumlu gelişmeler var. Sürecim devam etmekte. Güler yüzü ve desteğiyle güzel bir şekilde ilerliyoruz.
Dyt. Gizem Selen Evci
Dain olsun dilerim , teşekkürler ..
n....y
6 yıldır belirli aralıklarla danışmanlığımı yapıyor. Bir sürü danışan yönlendirdim. Her yönüyle dört dörtlük bir uzman. Kronik rahatsızlıklarımdan dolayı ben başka diyetisyenlerle zayıflayamadım. Gizem Hanım ihtiyacımı fazlasıyla karşılıyor. 7 / 24 kendisine ulaşabiliyorum. Herkese ayrı bir diyet listesi uyguluyor. Bilimsel yaklaştığını düşünüyorum. Sayesinde kilo veriyorum. Diyetisyenliğin amacı kilo verdirmek değil doğru beslenmeyi öğretmek. Kendisi işinde başarılı bir uzman. On üzerinden on puan veriyorum.
Teşekkürler, sevgiler
g....ş
Kilo vermek ve sağlıklı yaşam için başvurdum. 2.5 aydır gidiyorum, kilo vermeye başladım. Yaşam tarzıma göre diyet programı hazırlıyor. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Gizem Hanımdan oldukça memnunum. İletişimi oldukça iyi. Kendisi anlık dönüş yapıyor. Güven verici bir uzman, kendisiyle çalışmaktan çok mutluyum.
Dyt. Gizem Selen Evci
Çok teşekkür ediyorum sevgiler ..
n...
Gizem Hanımla bir yakınım sayesinde tanıştım. İlk diyetisyen tecrübemdi ve fazla kilolarım sağlığımı etkilemeye başlamıştı, bu yüzden yardım almak istedim. 18 kilo verdim, hala devam ediyorum. Gizem Hanım inanılmaz yardımsever, özverili biri. Onunla tanıştığım için çok mutluyum. Diyet irade meselesi evet, ama Gizem Hanım olmasaydı, bu kadarını yapamazdım.
Dyt. Gizem Selen Evci
Teşekkürler , sevgiler ..
s...
Gizem Hanıma bir arkadaşım vasıtasıyla ulaştım. Başvuru amacım sağlıklı bir şekilde kilo vermekti. Mayıs ortasında 131 kg olarak başladığım sürece şu anda 100 kg olarak devam ediyorum. Hedeflerimizi tek tek gerçekleştiriyoruz. Gizem Hanım'a son derece güler yüzlü, bilgili ve inanılmaz ilgili birisi. Kendisi ile keyifle zayıflıyorum. Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum. Bugüne kadar çalıştığım en iyi, en tatlı, en güler yüzlü diyetisyen.
Şahane bir metabolizma tip 1 diyabete rağmen, tebrikler ve teşekkürler
e...
Gizem'le 7 sene önce çalıştığım firmada zayıflattığı kişiler sayesinde tanıştım, hatta 7 sene önce de 2 ayda 7 kilo vererek çok güzel bir incelme sağlamıştık. Şu an da kilo vermek için 10 haftadır çalışıyoruz, kendisinden çok memnunum. Her konuda 10 veririm, herkese tavsiye de ediyorum. Yaklaşımı, nazikliği, kendine has tavrı, tarzı ve işini çok iyi bilen, enerjik bir uzman. Onun danışanı olduğum için çok mutlu hissediyorum.
d...
Diyetisyen Gizem Selen Evci'den daha önce ailemden destek alanlar olmuştu. Kan testlerimde bazı sonuçlarının yüksek çıkması üzerine ben de Gizem Hanıma başvurdum ve 2 ay gibi kısa bir sürede 10 kilo civarında zayıfladım. Gayet güler yüzlü ve çok başarılı bir diyetisyen, herkese tavsiye ederim.
Dyt. Gizem Selen Evci
Sağlıklı musmutlu olsun dilerim süreç , teşekkürler
I
i...
Gizem Hanıma arkadaşlarımın referansı ile ulaştım. Yaşıma göre olmam gereken kilonun çok üstüne çıkmıştım ve kendi başıma çözebilecek durumda değildim. Mayıs ayında başladık Gizem Hanım ile ve olağan yaşantımı çok zorlamadan, farklı ve lezzetli listeler ile ilerledik. Kendisi zaten çok pozitif ve bu pozitif yaklaşım bile başarabileceğinize inanmamızı sağlıyor. Şu anda 20 kilo civarında bir kilo vermiş durumdayım ve fiziksel görüntümün yanında kendimi mental olarak da çok sağlıklı hissediyorum. Gizem Hanım bu süreçte benim destekçim ve yol göstericim oldu.
Azminize sağlık , daim ve sağlıklı olsun kaybınız , teşekkürler
Gizem Selen Evci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gizem Selen Evci, Diyetisyen. Size Gizem Selen Evci tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kişiye Özel Diyetler, Sporcu Beslenmesi, Enteral Beslenme, Parenteral Beslenme, Alkali Diyet, Zayıflama Diyetleri, Kilo Verme Diyetleri, Kilo Problemi, Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme.
Gizem Selen Evci adresi nerede?Gizem Selen Evci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mansuroğlu , 286/1 sokak , no:15 , kat:4 , daire:19 Verapol Plaza İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gizem Selen Evci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Gizem Selen Evci uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Gizem Selen Evci isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gizem Selen Evci, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Gizem Selen Evci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gizem Selen Evci tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gizem Selen Evci hakkında ne düşünüyor?Toplam 335 hasta / danışan, Gizem Selen Evci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.