İstanbul, Göğüs Hastalıkları

Kasap İlyas Mah. Org. Abdurrahman Nafiz Gürman Cd., Fatih Harita

İstanbul Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

• Avicenna Kartal Umut Hastanesi

Göğüs hastalıkları, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi · Daha fazla

Petrol İş Mah. Üsküdar Cad. No:45, Kartal Harita

Avicenna Kartal Umut Hastanesi

• Pendik Bölge Hastanesi

Göğüs hastalıkları, İç hastalıkları, Gastroenteroloji

, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi · Daha fazla

Doğu Mah. Nevbahar Sokak No:1 (Tavşantepe Metro Durağı Yanı), Pendik Harita

Koşuyolu cad., Harita

Buca Tıp Merkezi

• Prof. Dr. Yalçın Karakoca

Göğüs hastalıkları

Teşvikiye Mah. Hakkı Yeten Cad. Terrace Fulya Center 2 Kat 8 Daire 36 Fulya, İstanbul Harita

PROF.DR. YALÇIN KARAKOCA MUAYENEHANESİ

• Yalı Mahallesi Sahil Yolu Sokak No:16, Maltepe Harita

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Dragos Hastanesi

• Özel Medar Ataşehir Hastanesi

Göğüs hastalıkları, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi · Daha fazla

Kayışdağı Mahallesi Raci Caddesi No:1 İstanbul, Ataşehir Harita

Özel Medar Ataşehir Hastanesi

• Prof. Dr. Hacı Ahmet Bircan

Adnan Menderes Bulvarı Vatan Caddesi 34093, Fatih Harita

İstanbul Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi

• Medicana Ataköy

Göğüs hastalıkları, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Romatoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji · Daha fazla

Ataköy 2-5-6. Mahallesi Rauf Orbay Caddesi No:2/1Z, Bakırköy Harita

Medicana Ataköy

• Başıbüyük Mevkii Göğüs Ve Kalp Damar Hastalıkları, Maltepe Harita

İstanbul Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

Doktor Muayenesi

• Talimhane Sok.No:2, İstanbul Harita

İstanbul Haydarpaşa Numune Eğitim Araştırma Hastanesi Yeldeğirmeni Semt Polikliniği

Static Map Image