- Depresyon ,
- Aile İçi İletişim Sorunları ,
- Sosyal Fobi ,
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu ,
- Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu) ,
Cumhuriyet Mahallesi, Gürpınar Yolu Caddesi No:2/87 Keleş Plaza (Perlavista Avm Yanı), Büyükçekmece 34500
Aile İçi İletişim Sorunları
Sorunlu Aile İlişkileri Terapisi
Stres Yönetimi
Süreklilik Anksiyete Ölçeği
Giza Eğitim ve Danışmanlık Merkezi
TMS - TMU (Transkraniyal Manyetik Uyarım)
Transaksiyonel Analiz
İlişki Terapisi
İmago Çift Terapisi
a....k
Gökçe Hanımla aslında kendim için değil ailem için terapist ararken tanıştık. Ancak şartlar beni Gökçe hanıma danışan yaptı... Terapiye başladığımız ilk günle bugün olduğum ben arasında o kadar fark var ki... Siz seansta olduğunuzu bile anlamadan bir bakmışsınız olaylar çözülmüş, zihinler açılmış seans bitmiş bile. Kendimi sevmemi, kendimi ve çevremi tanımamı, hayatı sevmemi sağladı. Üstelik en iyi hissettiğim günlerde bile yanına gitmeye can atıyorum. Yalnızca benim değil, sevdiğim insanların da yolunu aydınlatıyor üstelik. İyi ki kendisiyle tanıştık.
s....k
Yaklaşık 7-8 aydır Gökçe Hanım ile terapi sürecindeyim. Bu süreçte kendimi, düşüncelerimi ve duygularımı çok daha iyi tanımaya başladım. Anksiyetemle baş etme konusunda ciddi ilerleme kaydettim; artık hayata daha pozitif ve amaçlı bakabiliyorum. Gökçe Hanım’ın empatik yaklaşımı, sabırlı ve güven veren tutumu sayesinde her seansta kendimi gerçekten anlaşılmış hissediyorum. Terapi benim için dönüştürücü bir süreç haline geldi. Gökçe Hanım’ı gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.
• Giza Eğitim ve Danışmanlık Merkezi • Bireysel Terapi •
K
k.....
İlişki problemlerim içim gittiğim Gökçe hanım ile terapi sürecinde kendimi ve duygularımı daha iyi tanıdığımı hissediyorum. Hayata bakışım ve kendimdeki sebeplerini de görmem adına çok faydalı oldu
Z
z....b
İlk görüşme için beklediğimiz sadece bir tanışma olacakken sorunları anlattığımız evrelerde aralarda bize destek olabilecek yaklaşımlarda bulunduğu için aslında sürecin başladığını ve ilk görüşmeye kıyasla soru işaretlerimizi gidermeye başladığımızı fark ettik. Devam edeceğiz. Rahatlatıcı tavrı ve kaygılandığımız anlarda ki kontrolü bir danışan olarak ilk görüşmede gerçekten çok yardım ediciydi.
• Giza Eğitim ve Danışmanlık Merkezi • İlişki Terapisi •
Ş
ş.....
Gökçe hanım ile 1 senedir görüşüyoruz, kendimi daha iyi tanımak için başlamıştım. Enerjimiz çok güzel tuttu. Hayatımın her noktasında iyi ki gitmişim dediğim anlara tanıklık etmeye başladım. Kendini tanımak ve hayatı anlamlandırmak isteyen herkesin gitmesini öneririm :)
• Giza Eğitim ve Danışmanlık Merkezi • Bireysel Terapi •
Gökçe hanımla yaklaşık bir buçuk senedir terapi sürecimden geçiyorum. Bu yolu birlikte yürümek gerçekten çok keyifli. Klinik psikolog olarak kendi terapi sürecimden geçmek istiyordum. Seansa ilk başladığımız zamanlarda seansımın bir kısmını kendi terapi sürecime bir kısmını süpervizyona ayırıyordum dengeli bir şekilde ilerliyordu. Süreç bana çok şey kattı. Hem partnerimle hem de ailemle olan ilişkimi iyileştirebildiğimi söyleyebilirim ve bunu etrafımdaki insanlar da fark ediyor. Gökçe hanım oldukça tecrübeli, bunu seans sırasında çokça hissettiriyor, terapist kişiliğimi de çok şey kattı. Bir psikolog olarak şunu söyleyebilirim ki biliyor olmak yetmiyor, uygulayabilmek için destek almak gerekebilir terapiye başlamak için çok ciddi sorunlarınız olması gerekmez farkındalık kazanıp gündelik yaşamda daha işlevsel hale gelebilmek için terapi sürecinizden geçebilirsini ve Gökçe hanımla bu süreci çok keyifle geçirebilirsiniz tavsiye ederim ve Gökçe hanım iyi ki varsınız.
ay...l
Sevgili hocam ilk günden bu yana zekasıyla nokta atısı tespitleriyle esprileriyle beni her seans kendine hayran bırakıyor. Her seans kendi iç dünyama cocukluguma yolculuğa cıkıyorum ve hiç konuşacak bir şeyim olmadıgını sandığımda bile böyle oluyor. Çok çok memnunum iyiki hayatıma girmiş hocam. Sadece bana değil cocuguma eşime bile faydası oluyor cok seviyorum cok
g.....
MÜKEMMEL BİRİSİ YANİ HARİKA ÖTESİ BİR İNSAN BUNUNLA BİRLİKTE DE MUAZZAM BİR PSİKOLOG. HANİ İNSAN KOŞARAK GİDER Mİ PSİKOLOĞA YEMİN EDERİM GİDİYORMUŞ. CAPSLOCK AÇIK KALMADI SEVGİMDEN BAĞIRARAK YAZIYORUM.
Bunun yanında en zor anımda en yalnız hissettiğim anda arkadaşım vasıtasıyla tanıdım kendisini. Arkadaşım bana daha güzel bir hediye veremez bence. Yükümü hafifletti kalbimi ferahlattı. Seviyoruz kendisini ve diğer seans için gün sayıyoruz (bu akşam gittim durumu siz anlayabilirsiniz)• Giza Eğitim ve Danışmanlık Merkezi • Psikoloji Randevusu •
ez...n
Gökçe hanım ile bir sene önce yollarımız kesişti. Bir sene önceki halim ile şuanki arasında dağlar kadar fark var. Seanslarımız sayesinde ruhumu ve bedenimi daha iyi anlar daha çok sever hale geldim. Hayata karşı bakış açım değişti. Çözülmeyecek sandığım sorunlarımın farklı açılardan nasıl çözüleceğini görmemi sağladı. Seanslar sayesinde kendimle olan savaşım azalarak bitme seviyesine geldi. Kendimi dinlemeye, anlamaya ve sevmeye başladım.
Bunların dışında, Gökçe hanım ile olan seanslarımda daha önce kendime bile itiraf etmediğim şeyleri bir çırpıda anlattığım zamanlar oldu. İçimde biriktirdiğim duygu ve durumları anlamaya ve kabul etmeye başladım. Seanslarda bolca güldüm ve ağladım. İyi dileklerimle...• Giza Eğitim ve Danışmanlık Merkezi • Bireysel Terapi •
iş...l
Gökçe hanımdan bir yılı aşkın süredir destek alıyorum. İlk günden itibaren güçlenen bir bağımız var. Ağırlıklı olarak İş hayatında stres yönetimi, kaygı, depresyon konularında danışıyorum. Kendisi öncelikle beni çok iyi tanıyor. Hayatta farkındalığımı arttırıp kendimi daha iyi tanımama yardımcı oldu. Bunun faydası olarak ise hissettiğim duyguların nedenini görmüş oldum. İnsan niye böyle hissettiğini farkedince, olumsuz olan duygular için size olan etkisinin azaldığını farkediyorsunuz. İyiki yolum kesişmiş. Hayatımda daimi olacak insanlardan birisi kendisi.
• Giza Eğitim ve Danışmanlık Merkezi • Psikoloji Randevusu •
Gökçe Mamati isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gökçe Mamati, Psikoloji. Size Gökçe Mamati tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoloji Randevusu, Aile Terapisi, Online Terapi, Aile Danışmanlığı, Sorunlu Aile İlişkileri Terapisi, Aile İçi İletişim Sorunları, Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme, Beck Depresyon Ölçeği, Bireysel Terapi, Ergen Terapisi.
Gökçe Mamati adresi nerede?Gökçe Mamati şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mahallesi, Gürpınar Yolu Caddesi No:2/87 Keleş Plaza (Perlavista Avm Yanı) Büyükçekmece
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gökçe Mamati isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Gökçe Mamati uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Gökçe Mamati isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gökçe Mamati, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Gökçe Mamati isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gökçe Mamati tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gökçe Mamati hakkında ne düşünüyor?Toplam 60 hasta / danışan, Gökçe Mamati hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.