Psikoloji daha fazla

İstanbul 1 adres

Psikolog Gülzade Aydemir, 2015 yılında İstanbul Üniversitesi’nde Psikoloji lisans eğitimini, ardından Okan Üniversitesi’nde Klinik Psikoloji yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. Lisans eğitimi süresince Fransız Lape Hastanesi ve Bülent Ecevit Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Kliniği’nde staj yaparak mesleki bilgi ve deneyim kazanmıştır.

2016-2020 yılları arasında Çin’de uluslararası bir anaokulunda görev almış, bu süreçte Türk aileler ve çocuklara yönelik psiko-sosyal destek çalışmaları gerçekleştirmiştir. Bu deneyim, kültürlerarası yaklaşımlar ve çocuk gelişimi konularında uzmanlaşmasını sağlamıştır.

2020 yılından itibaren Türkiye’de ergen ve yetişkinlere yönelik bireysel danışmanlık hizmeti sunmaya devam etmektedir. İleri Düzey Dinamik Psikoterapi alanında eğitim almış ve uygulayıcı uzmanlık unvanını kazanmıştır. Ayrıca, kişilik bozuklukları üzerine Otto Kernberg tarafından verilen eğitimi tamamlayarak bu alanda çalışmalarını derinleştirmiştir.

Travma terapilerinde etkili bir yöntem olan EMDR (Göz Hareketleriyle Duyarsızlaştırma ve Yeniden İşleme) eğitimini Davranış Bilimleri Enstitüsü’nde tamamlamış, 2. düzey EMDR uygulayıcısı olarak travma odaklı çalışmalarda bu yöntemi sıklıkla kullanmaktadır.

Bunun yanı sıra, kurumsal firmalarla sosyal koçluk projeleri kapsamında çalışmakta ve bireylerin sosyal, duygusal ve mesleki gelişimlerini desteklemektedir. Alanındaki güncel yaklaşımları ve bilimsel yenilikleri yakından takip ederek mesleki gelişimine sürekli katkıda bulunmayı hedeflemektedir.

Uzm. Kl. Psk. Gülzade Aydemir

Caddebostan mah Plaj Yolu Sokak No:3 Tümay Apartmanı Kat:4 Daire:8, İstanbul 34740

• Sigortası olan hastalar

Makaleler
Röportaj

• C

İlk seans için nereden anlatmaya başlayacağımı bilemesem de Gülzade hanımın yaklaşımı beni çok rahatlattı. Zaman nasıl aktı anlamadım. Seans çıkışında kafam daha netti. İyi ki başlamışım diyebilirim.

• Uzm. Kl. Psk. Gülzade Aydemir Randevu  •

• H

Ailevi sorunlarım için destek aldım. Tavsiye üzerine gülzade hanıma ulaştım. Bana çok iyi geldi. İlaç kullanmadan rahatladım tavsiye ederim

• Uzm. Kl. Psk. Gülzade Aydemir Psikoloji Randevusu  •

• F

İş yerinde uzun süredir maruz kaldığım mobbing ve buna bağlı gelişen yoğun anksiyete nedeniyle kendimi tamamen çaresiz, umutsuz ve tükenmiş hissediyordum. Terapiye başlamak benim için büyük bir adımdı. Yaklaşık 1 yıldır Gülzade Hanım’la düzenli olarak çalışıyoruz.
    Bu süreçte duygularımı tanımayı, sınırlar çizmeyi, kendime yeniden güvenmeyi öğrendim. Yavaş yavaş toparlandığımı, yeniden nefes aldığımı hissediyorum. Gülzade Hanım hem çok donanımlı hem de güven veren bir uzman. İyi ki yollarımız kesişmiş.

• Online Danışmanlık Psikoloji Randevusu  •

Gülzade Hanım’ı DoktorTakvimin'de gördüm, enerjisini daha fotoğrafından hissettim. O dönem yoğun panik atak, anksiyete ve depresyon yaşıyordum. İlk seansa gittiğimde 8-9 gündür duş almamıştım, hiçbir şey yapamıyor, uyuyamıyordum. Kaygıdan içim akıyordu. Bir gece hastanelik olunca randevu aldım. İyi ki almışım. Terapiyle, onun önerileri ve örneklemeleriyle yaşadıklarımı anlamlandırmaya başladım. Fiziksel semptomlar nedeniyle ilaç da kullandım ama terapiyi bırakmadım. Hem kendimi hem geçmişimi çözümlemeye başladım. Ailemle, özellikle babamla ilişkimde de büyük ilerleme kaydettik. Beni gerçekten anlayan bir çift gözle karşılaşmak çok değerliydi ve o kişi Gülzade Hanım’dı. Zaman zaman gitmek istemediğim oldu ama 4-5 seanstan sonra “iyi ki bırakmamışım” dedim. Travmalarıma daha sakin ve anlayışla bakabiliyorum artık. İyi ki Gülzade Hocam. Keşke terapistim değil de ablam olsaydı diyebileceğim biri. Tereddüt eden herkese gönülden öneririm.

• I

Gülzade Hanım ile bir yıldan fazla bir zamandır görüşüyoruz çocukluğumdan beri mücadele ettiğim her şeyi beraber aydınlatıyoruz bütüncül yaklaşımı anlayışı her şeyiyle çok çok memnunum.

• Online Danışmanlık Online Terapi  •

• B

Kendisini DoktorTakvimin'den araştırarak buldum. İçerisinde bulunduğum sıkıntılı ruh halinden ve problemlerimden kurtulmama çok yardımcı oldu. Aktif olarak görüştüğümüz süreç boyunca bana çok destek oldu. Kesinlikle Gülzade Hanım'ı çok tavsiye ederim. Çevremde de kendisini tavsiye ettiğim çok tanıdığım oldu.

• Ö

Öncelikle 37 yıllık hayatımda ilk ve tek gittiğim psikolog olduğunu belirtmek isterim. Gülzade Hanım ile DoktorTakvimi üzerinden randevumu sık sık tekrarladım. Kendisi yaşamış olduğum süreç içerisinde çok destek oldu ve kendimi daha iyi hissetmemi ve bir anlamda hayatın yoğun karmaşası içerisinde bana nefes oldu.

Bu anlamda uzun zamandır gitmekteyim ve Gülzade Hanım tam anlamıyla hayatımın bir parçası konumundadır. Kaliteli ve etkin dinlemesi yanında, enerjisi ve bana göre en önemlisi AURA'sı ile insanın geçirdiği zamanı kaliteli hale getirmeyi başarıyor. En önemlisi belki de bugün yaşadığınız bir olayı anlattığınızda geçmişinizdeki benzer bir olay ile ilişkilendirebiliyor olması müthiş. Görmediklerimizi veya benzer hissedilenleri hissedemediğimiz noktada bizim hayat serüvenimizde klavuzluk ediyor.

Çevreme ve herkese tavsiye ederim.

•  •

Yaygın anksiyetem ve kaygılarım vardı. Araştırdığımda Gülzade hanımın alanda gayet profesyonel olduğunu gördüm. Seansa ilk gittiğim andan son seansıma kadar ruhen kendimi düşürdüğüm yerden beni profesyonelce karşıladı. Özellikle seanslarda Gülzade Hanım'ın verdiği bilimsel örnekler ve dayanaklar, sürecin aşırı kolaylaşmasına ve aynı zamanda hastanın kendini fark etmesine yardımcı olduğunu deneyimledim. Bu süreçte psikolojinin bir bilim olduğunu ve uzman bir kişiden alındığında aslında kaygıların insan bedeni tarafından normal karşılandığını gördüm.

• K

Son 1 yılı Gülzade Hanım ile devam eden ve hatta bir dönem 2 farklı psikolog ile görüşen biri olarak belki biraz uzun olacak ama neyi nasıl yazsam bilemiyorum. 1 sene önceki benim ruh halimde olup çözüm arayan ve yolu bu yoruma düşen herkes, sizi anlıyorum.Önceki terapistimle geçen 3 seneye rağmen terapide çok zor yol alan, atakları arasındaki zaman artsa da atak şiddeti sürekli artan,toparlanma süreci uzayan biriydim. Uyuma,odaklanma sorunları olan, her şey için kendini suçlayan,evden çıkmayan,sosyalleşmeyen,asla zevk almayan, zamandan kopuk yaşayan biriydim. Bağ kuramıyordum.İnsanların beni anlamayacağını düşünüyordum.İlk 3 ay oldukça zordu. Sıfırdan, yeni biriyle terapiye başlama, anlatma çok zor geliyordu ama ne zaman kapıdan içeri girsem tüm çalışanların,özellikle de Gülzade Hanım'ın güler yüzü beni her hafta daha iyi hissettirdi. 1 sene sonra bugün de kendisine olan minnet duygumu ve mesleki profesyonelliğine olan hayranlığımı paylaşmak istiyorum. İyi ki varsınız Gülzade Hanım.

• Uzm. Kl. Psk. Gülzade Aydemir Psikoloji Randevusu  •

İlişkilerde sürekli aynı şeyleri yaşıyordum. Kendimi hep suçlu yordum. Bu döngüyü fark edip nedenlerini anlamak bana iyi geldi.

• Uzm. Kl. Psk. Gülzade Aydemir Randevu  •