Psikoloji lisansını Yüksek Onur derecesiyle bitirmesinin ardından, öğrenimi sırasında Çocuk Gelişimi bölümünde çift anadal yapma hakkı kazanarak bu programı da başarıyla tamamladı. Daha sonra başarı bursuyla kabul edildiği Üsküdar Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans programını tamamladı. Klinik stajını Üsküdar Üniversitesi NP Hastanesi’nde yaptı.
Çocuk ve ergenlerle çalışmaya yönelik, büyük bölümü uluslararası geçerliliğe sahip birçok terapi eğitimini süpervizyon süreçleriyle birlikte başarıyla tamamladı. Bu eğitimler arasında Reyhana Seedat tarafından verilen Çocuk Merkezli Oyun Terapisi eğitimi ile Uluslararası Çocuk ve Ergen Odaklı Şema Terapi eğitimi başta olmak üzere, çocuk ve ergen ruh sağlığı alanındaki çeşitli uzmanlık eğitimleri yer almaktadır.
Uzun yıllardır çocuk, ergen ve ailelerle psikolojik danışmanlık ve psikoterapi alanında çalışmalarını sürdürmekte; çocukların duygusal, davranışsal ve gelişimsel gereksinimleri ile ergenlik dönemine özgü güçlükler konusunda ailelere bilimsel temelli ve bütüncül destek sunmaktadır.
- Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
- Ergenlik Bunalımı
- Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
İstanbul, İstanbul
Kabul edilmeyen sigortalar
Bu uzman sadece özel hastaları kabul etmektedir. Rezervasyon için cebinizden ödeme yapabilir veya sigorta şirketinizi kabul eden başka bir uzman bulabilirsiniz.
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
- Detaylı açıklamalar
n....p
Esra hanımla konuşmak terapi için çok iyi bir başlangıç .İyi ki varsınız
• başka bir yer • Diğer •
Hasibe hanımla tanışmam geçirdiğim zor bir süreç sonrası nefes almakta zorlanmam ve bedenimin uyuşması sebebiyle oldu. Bana çok nazik davrandı. Duygusal gelişimime öyle güzel katkılar sağladı ki. Ve onun desteğiyle panik atağı yönetebilmeyi öğrendim. Yollarımızın kesişmiş olmasına minnettarım. Hayat boyu onunla ara ara görüşmek istiyorum.
b....g
Esra hanım ile tanışıklığımız çok eski olmasa da almış olduğum terapi süreci boyunca kendimi çok rahat hissettim. Profesyonel yaklaşımı ile herkesle harika işler çıkaracağını düşündüğüm ve birçok kişiye tavsiye ettiğim bir psikolog oldu kendisi.
• başka bir yer • Diğer •
Esra hanım ile yaklaşık 1.5 yıl önce tanıştık. Oğlumun kaygı bozukluğu ve arkadaş ilişkilerinde ki zorlanmaları sebebiyle destek aldık. Daha önce de terapiye gitmişti ama esra hanımı hem çok sevdik hem de kalıcı değişimler oldu. Biz çok memnun kaldık.
• başka bir yer • Diğer •
Uzun zamandan beri hasibe hocayla terapilerim devam ediyor. Olaylara bakış açım değişti. Daha sağlıklı bakabiliyorum artık. Daha iyi hissediyorum. Durup düşünüyorum bir şey yapmadan önce sonuçlarını. Çok iyi geldi. Herkese tavsiye ederim.
m....e
Hayatımda kaygı, anksiyete, stres bir arada baş etmeye çalıştığım kötü bir dönemde Esra Hanım’la yollarımız rastgele bir şekilde kesişti. İyi ki de kesişmiş. Yaklaşık 6 aydır sürecimiz devam ediyor. Kendimde ki değişimi ise daha 2. Aydan farketmiştim. İşini seven ve işinde çok başarılı bir psikolog kendisi. İyi ki siz Esra Hanımcım
• başka bir yer • Diğer •
Kendimi bildim bileli içime kapanık biriydim. Ailemle iletişimim büyüdükçe daha da zayıfladı. Arkadaş edinmekte de zorluk yaşıyordum çünkü kendi alanımda daha rahat ve mutluyumdum; bu durum sosyal hayatımı ve ruh halimi etkiliyordu. Annemler ve öğretmenlerim sürekli bununla ilgili söyleniyorlardı bu beni daha çok bunaltıyordu. Üniversite sınavı senem gelince bu durum daha da problem haline geldi sürekli agresiftim stresliydim odamdan çıkmıyordum ailemle sürekli tartışırdık onlar da zorlanıyordu. Sonra iyi bir psikoloğa gitmeui deneyebileceğimizi söylediler ben başta karşı çıktım ama ne kadar iyi geleceğini bilmiyordum. Esra hanımla böyle tanıştık sınav senem boyunca çalıştık beraber. Gerçekten hayatım değişti stresimi, çalışmamı, sosyal hayatımı, ailemle ilişkimi yönetmemi sağladı aşamalı olarak tüm sorunlarımı teker teker ele aldık. Sene sonunda İTÜ'yü kazandım ailemle ilişkim çok daha iyi ve birçok arkadaş edindim. Esra hanım süreci çok iyi yönetti her zaman sabırlı ve güler yüzlüydü
f....i
Yeni bebeğimiz Doğunca kızımın davranışlarında çok büyük oranda değişiklikler oldu ve bir destek almamız gerektiğine karar verdik bir arkadaşım hasibe hanıma önerdi ve biz gerçekten çok memnun kaldık kardeş kıskançlığı ile ilgili sorunların üstesinden geldik beraber kızımla olan iletişimi de çok güzeldi vedalaşmak çok zordu emeklerine sağlık
ha...a
Kızımın davranışlarından çok bunaldık. Okuldan sürekli psikoloğa gidin gidin diye söylüyorlardı. Ben de arkadaşımın kızı gittiği için Esra hanımı aradım. O kadar faydası olduki bize resmen kızımı yeniden kazandım. Teşekkür ederim. Ben memnun kaldım tavsiye ederim. Bana da ödevler verdi beni de eğitti. Çok başarılı teşekkürler her şey için
• başka bir yer • Diğer •
Hasibe Esra Arlı Poşul isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hasibe Esra Arlı Poşul, Psikoloji.
Hasibe Esra Arlı Poşul adresi nerede?Hasibe Esra Arlı Poşul şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hasibe Esra Arlı Poşul isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hasibe Esra Arlı Poşul online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hasibe Esra Arlı Poşul isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hasibe Esra Arlı Poşul bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hasibe Esra Arlı Poşul ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hasibe Esra Arlı Poşul hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Hasibe Esra Arlı Poşul hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.