Adipsi (Susama Yokluğu), İstanbul
karaağaç sırtköy bulvarı alken Park Village, İstanbul • Harita
Psk Duygu Öztaş Park Village
Atatürk Mahallesi Sedef Caddesi Ata Blokları Ata 3-4 D:195, İstanbul • Harita
Vima Psikolojik Danışmanlık Merkezi,
Bahçeşehir 1. Kısım Mah. Doğa Parkı Cad. Bahçeşehir Park Dükkanları Gölet Mevkii No:13-15 HC, İstanbul • Harita
ORTHOROM SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZİ ( TERAPİ )
Adnan Kahveci Bulvarı No:30/2A, Bahçelievler • Harita
Özel Bahçelievler Çocuk Kliniği
QBMed Küçükbakkalköy Mah. Işıklar Cad. No:37 /1, İstanbul • Harita
Uzm. Dr. Nilgün Ünal Özel Muayenehanesi
Barış Mah, Westside İstanbul, Mehmetçik Caddesi, No :2/6 D:51 Beylikdüzü/İstanbul,, İstanbul • Harita
Psikosoft Danışmanlık Merkezi
Fevzi Çakmak Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:10, Pendik • Harita
Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Özel Pendik Şifa Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Alerji hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hastalıkları ve tedavisi · Daha fazlaDoğu, Ortanca Cd. No:66/3, 34899, Pendik • Harita
Özel Pendik Şifa Tıp Merkezi
İstanbul, • Harita
Kübra Uyanık
Medistate Kavacık Hastanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Romatoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk hematolojisi, Çocuk onkolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaRüzgarlı Bahçe Mahallesi Cumhuriyet Cad. No:24 Kavacık, Beykoz • Harita
Medistate Kavacık Hastanesi
Levent Caddesi Levent Mahallesi No:12, Beşiktaş • Harita
Özel Us Psikiyatri Enstitüsü
Kartaltepe mh, İncirli Cd. 110 Kat:3 D:8, 34145 Bakırköy/İstanbul, • Harita
Uygulamalı Psikoloji Enstitüsü
Eğitim Mahallesi Fahrettin Kerim Gökay Caddesi, İstanbul • Harita
İstanbul Medeniyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi
Levent Caddesi Levent Mahallesi No:12, Beşiktaş • Harita
Özel Us Psikiyatri Enstitüsü