Psikoloji · Daha fazla

Ankara 1 adres

Psikolojiye olan ilgim, insan ruhunun derinliklerini anlamaya olan merakım ve insanların daha sağlıklı, mutlu bir yaşam sürdürebilmesi için yardımcı olma isteğimle başladı. Üniversite eğitimimi psikoloji alanında tamamladıktan sonra, çeşitli terapi teknikleri ve danışmanlık yöntemleri üzerine eğitimler aldım. Kişisel gelişim ve psikoterapi alanlarında çeşitli deneyimler kazandım.Benim için her birey eşsizdir ve her bireyin kendine özgü bir hikayesi vardır. Bu nedenle her danışanıma, ihtiyaçlarına ve yaşam koşullarına göre kişisel bir yaklaşım sunuyorum. Amacım, sizlere sadece destek olmak değil, aynı zamanda yaşadığınız zorlukları daha iyi anlayabilmeniz ve bunlarla başa çıkabilmeniz için gerekli farkındalıkları oluşturmanıza yardımcı olmaktır.Siz de hayatınızda değişim, içsel huzur ve denge arayışındaysanız, birlikte bir yolculuğa çıkabiliriz. Kendinizi keşfetmeye, gücünüzü yeniden bulmaya ve duygusal sağlığınızı iyileştirmeye yönelik adımlar atmak isterseniz, size yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.Unutmayın, kendiniz için atacağınız küçük bir adım bile büyük bir değişimin başlangıcı olabilir.

Yetişkin
Çocuk

Çankaya, Ankara, Çankaya, Ankara

• Sigortası olan hastalar

• Sigortası olan hastalar

Röportaj

• B

İlayda hanım ile geçirdiğim her seans, bana çok şey kattı. Kendisi son derece profesyonel, nazik ve güven verici bir yaklaşım sergiliyor. Sadece bir terapist değil, aynı zamanda bir rehber ve bir destek kaynağı. Eğer hayatında kendini kaybolmuş hissediyorsan, İlayda hanıma başvurmanı kesinlikle tavsiye ederim. İyi ki tanıdım

• Online Danışmanlık  •

İlayda hanımla tanışmadan önce hayata karşı çok büyük bir motivasyon kaybım vardı sosyal hayatımı devam ettiremeyecek düzeydeydim şu an geçmişe baktığımda iki ayrı insan gibiyim güleryüzü anlayışı bilgisiyle alanında enlerden biri psikolog arayisindaysaniz gozunuz kapali tercih edebilirsiniz

• Psk. İlayda Zeynep Yumakgil Diğer  •

Çok nazik bir insan. Ben doktorlar söz konusu olduğunda çok fazla seçiciyimdir İlayda hanım benimle çok fazla ilgilendi Özellikle ADHD(DEHB) hakkında önerdiği ufak şeyler çok işime yaradı Her zaman iletişime açık olması benim tüm gerginliğimi yok etti. İlerde de onunla görüşmeyi düşünüyorum Her şey için azimle ilgilendi benimle İlayda hanım özellikle düzenli olarak durumumu takip etmesi kendimi toparlamami sağladı

• Psk. İlayda Zeynep Yumakgil Psikoloji Randevusu  •

• I

İlayda hanımı hayatımı olumsuz yönde etkileyen bir kaç sıkıntım yüzünden tercih etmiştim. Kendisinin bilgisi ve tecrübesi sayesinde beni dikkatlice dinleyip anlaması ve bana yol göndermesi kısa sürede hayatımı etkiledi. İlayda hanımı tanıdığım için şanslıyım :)

• N

İlayda hanımla yaklaşık 2 aydır tanışıyoruz. Şu an hayat kalitemin yükseldiğini, olaylara karşı bakış açımın değiştiğini ve daha sağlıklı bakmamı sağladı. İlayda hanımın beni anlaması ve bana özgün bir şekilde yol izlettirmesi çok etkiliydi. Psikolog arayışında olanlara kesinlikle önerebilirim.

• Online Danışmanlık  •

İlayda hanım ilk tanıştığımız andan itibaren çok samimi ve güven veren biri. Kısa sürede kendimi bulmamı sağladı. Farkındalık yaratan bir psikolog. İçtenlikle tavsiye ederim

• Online Danışmanlık  •

İlayda hanımla araştırmalarım sonucunda tanışma şansım oldu. Kendimi güvende hissettiğim aynı zamanda beni anlayan biriyle bu yolda beraber yürümek benim için çok özel ve güzel bir yolculuk. Benim hayatımı güzelleştirdiniz, sizinde hayatınız hep güzel olsun..

• Online Danışmanlık  •

Her seans sonrası kendime bir adım daha yaklaştığım ve seansların akıcı geçmesi sayesinde hiç bitmesin istiyorum. İyiki tanımışım dediğim nadir insanlardan

• Ö

Öfke problemlerim vardı taki ilayda hanımla konuşana kadar şu an hayata daha sakin bakıyorum sizede tavsiye ediyorum

• G

Son aylarda yaşadığım olaylar bende travma oluşturmuştu ve günlük hayatımı devam ettirmemi zorlaştırmaya başlamıştı. Travmalarım yüzünden olduğum insandan zıt bir karaktere dönüşmüştüm. Bu durum hem çevremi hem beni rahatsız etmeye başladığı için bir psikologla görüşmeye karar verdim. İşte bu noktada İlayda hanımla tanışmam benim için bir dönüm noktası gibi oldu. Kendisinin bana verdiği huzur, pozitiflik beni olduğumdan da iyi bir duruma getirdi. Hayatımda verdiğim en doğru karar İlayda hanımla tanışmak oldu. İyiki..