Op. Dr.
İsmail Murat Onyedi
Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi
Gaziosmanpaşa 1 adres
2002-2009 yılları arasında da araştırma görevlisi olarak İzmit Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde görev aldıktan sonra, 2009-2011 yılları arasında da uzman hekim olarak Çorum Devlet Hastanesinde göreve devam ettim.
Moldova Kişinev Çocuk Cerrahi Hastanesi, Özbekistan Nukus Karakalpakistan, Özbekistan Semerkand, Özbekistan Buhara hastanelerinde Plastik Cerrahi Uygulamaları (Damak, Dudak Yarıkları ve Yanık Cerrahi) üzerinde görev aldım.
- Yaralanmalar ,
Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu
Botoks
Burun Estetiği
me...k
3 sene önce burun estetiği oldum gerçekten çok nazik erkek burnu olduğu için beni 6 saat ameliyatta tutmuş sırf güzel bir burun olsun diye yüzümü çok değiştirdi gören herkes dönüp bir daha bakıyor şuan bir firmaya mankenlik yapıyorum teşekkürler hocam
• başka bir yer • Diğer •
sü...a
Güleryüzlü iyi niyetli harika bir doktor
Konuşunca Insanin ici rahatliyor ve yol gosteriyor.Murat hocadan ben memnun kaldim
Tesekkurler• Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi • •
ra....
7 yaşındaki kızımın yanağında büyük bir kitle çıkmıştı. Doktor Bey bizi çok özenli muayene etti. Çok güzel aydınlattı.Operasyonun olası risklerini de çok açık anlattı. Çünkü kitle yüz sinirinin üzerindeydi. Ameliyattan sonra sağ salim kucağımıza aldık, yara çok güzel dikilmişti,ameliyattan sonra yara bakımını da çok detaylı anlattı, şimdi bizi rahatsız edecek hiç iz kalmadı. Çok teşekkür ediyoruz, ellerine sağlık.
T
to...n
Hocam sol temporalde kitle operasyonu ve takip eden süreç içerisindeki yardım ve çabalarınızdan dolayı çok teşekkür ederim.Gerekli tetkikler yapıldıktan sonra durum hakkında bilgi vereceğim.selamlar...
Derice 60 evler / Erdoğan EROL• • •
se....
Ben Sefa Akman alnımdaki kistten ameliyat oldum hocam çok ilgilendi ve hepimiz çok memnun kaldık kendisi sorularınıza net cevap veriyor her konuda sizi net bir şekilde aydınlatıyor Allah kendisinden razı olsun hocama çok çok teşekkür ederim.
U
uğ...k
Hocam öncelikle iyi günler kolay gelsin diyorum. geçenlerde benim oğlumun ameliyatında göstermiş olduğunuz ilği ve alakanıza teşekkür ederim acaba suratında iz kalma olasılığı ne kadardır konuşmasına ve surat şeklinde bozukluk olurmu? oğlumun adı s. eray ÇAKMAK 3 yaşında suratına yapmış olduğunuz bir operasyondu.şimdiden teşekkür ederim .
is...i
çok iyii
İsmail Murat Onyedi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İsmail Murat Onyedi, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size İsmail Murat Onyedi tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu, Botoks, Burun Estetiği.
İsmail Murat Onyedi adresi nerede?İsmail Murat Onyedi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merkez Mahallesi Çukurçeşme Caddesi No:51 Gaziosmanpaşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan İsmail Murat Onyedi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İsmail Murat Onyedi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İsmail Murat Onyedi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İsmail Murat Onyedi bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İsmail Murat Onyedi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İsmail Murat Onyedi hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, İsmail Murat Onyedi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.