Merhaba, ben Kadir Kahraman.5 yıllık deneyime sahip bir psikolog olarak bireylerin psikolojik iyi oluşunu güçlendirmeyi amaçlıyorum. İstanbul Aydın Üniversitesi Psikoloji bölümünü tam burslu kazanarak tamamladım. Eğitim sürecimde Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ve Bağcılar Toplum Ruh Sağlığı Merkezi gibi önemli kurumlarda staj yaparak geniş bir klinik deneyim kazanma fırsatı buldum.Son 3 yıldır Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda kurum psikoloğu olarak görev yapıyor, farklı yaş gruplarıyla düzenli görüşmeler gerçekleştiriyorum. Danışan odaklı, bilimsel temellere dayanan ve güvenli bir terapi süreci sunmayı önemsiyorum.Kaygı bozuklukları, depresyon, stres yönetimi, ilişki problemleri, özgüven çalışmaları ve kişisel gelişim alanlarında profesyonel destek sağlıyorum.
Sertifika / Seminer ve Kurslar:
Beylikdüzü, İstanbul
Psk. Kadir Kahraman
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Kadir Kahraman adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Kadir Kahraman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kadir Kahraman, Psikoloji. Size Kadir Kahraman tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoloji Randevusu.
Kadir Kahraman adresi nerede?Kadir Kahraman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Beylikdüzü İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kadir Kahraman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Kadir Kahraman uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Kadir Kahraman hangi dilleri konuşuyor?Kadir Kahraman ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Kadir Kahraman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kadir Kahraman tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.