Merhaba, ben Kadir Kahraman.5 yıllık deneyime sahip bir psikolog olarak bireylerin psikolojik iyi oluşunu güçlendirmeyi amaçlıyorum. İstanbul Aydın Üniversitesi Psikoloji bölümünü tam burslu kazanarak tamamladım. Eğitim sürecimde Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ve Bağcılar Toplum Ruh Sağlığı Merkezi gibi önemli kurumlarda staj yaparak geniş bir klinik deneyim kazanma fırsatı buldum.Son 3 yıldır Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda kurum psikoloğu olarak görev yapıyor, farklı yaş gruplarıyla düzenli görüşmeler gerçekleştiriyorum. Danışan odaklı, bilimsel temellere dayanan ve güvenli bir terapi süreci sunmayı önemsiyorum.Kaygı bozuklukları, depresyon, stres yönetimi, ilişki problemleri, özgüven çalışmaları ve kişisel gelişim alanlarında profesyonel destek sağlıyorum.
Sertifika / Seminer ve Kurslar:
Şema Terapi
Beylikdüzü, Beylikdüzü, İstanbul
- Sigortası olan hastalar
e....ç
Kendimi güvende ve anlaşılmış hissettiğim seanslar oldu. Zorlandığım konularda farkındalık kazanmama yardımcı oldu. İyi ki yollarımız kesişmiş
P
p....b
Kendimi çok fazla açamayan biri olmam sebebiyle en başta önyargılarım ve kaygılarım olsada kendisinin ilgili anlayışlı ve empatik biri olması nedeniyle önyargılarımı kırdı ve seans süreçlerinde olan tavrı tutumu rahatlattı ve hayatımı yoluna koymamda büyük katkıları oldu :)
• Online Danışmanlık • Psikoloji Randevusu •
g....a
Kaygı sorunlarım nedeniyle görüşmeye başlamıştık. Kısa sürede çok etkili oldu terapi sürecimiz. Bulunduğumuz terapi ortamı ve iletisimimiz rahat hissettirdi. Çozum odaklı biri ve gerçekten etkili düşünsel yöntemler önerdi.
d....e
Referans aracılığıyla bulmuştum. Kendisi son derece ilgili, anlayışlı ve güven veren bir psikolog.
• Online Danışmanlık • Psikoloji Randevusu •
Ö
öz...e
Yıllardır danışmanlık aldığım tek psikolog. Çok memnunum Kadir hocam sayesinde yaşadığım problemlerin üstesinden geldim
Geri bildiriminiz için teşekkür ederim.
Kadir Kahraman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kadir Kahraman, Psikoloji. Size Kadir Kahraman tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoloji Randevusu, Psikoterapi, Bireysel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Öğrenci Koçluğu, Çözüm Odaklı Terapi, Online Terapi.
Kadir Kahraman adresi nerede?Kadir Kahraman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Beylikdüzü İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kadir Kahraman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Kadir Kahraman uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Kadir Kahraman isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kadir Kahraman, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Kadir Kahraman hangi dilleri konuşuyor?Kadir Kahraman ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Kadir Kahraman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kadir Kahraman tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Kadir Kahraman hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Kadir Kahraman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kadir Kahraman hangi sigortaları kabul ediyor?Kadir Kahraman tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.