İstanbul, Kardiyoloji
Sahil Yolu No:2 Evliya Çelebi Mah., Tuzla • Harita
Tuzla Gisbir Hastanesi
Ataşehir Atatürk Mahallesi Turgut Özal Bulvarı No:11/A, Ataşehir • Harita
Acıbadem Ataşehir Hastanesi
Kaptan Paşa, Kaptan Paşa Mah. Piyale Paşa Bulv, Okmeydanı Cd. No: 4, 34384 Şişli/İstanbul, Şişli • Harita
Memorial Şişli Hastanesi
Haseki Cad.No:29/30, İstanbul • Harita
İstanbul Üniversitesi Kardiyoloji Enstitüsü
Atakent Mahallesi Turgut Özal Bulvarı No:46/1, İstanbul • Harita
İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kanuni Sultan Süleyman Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
.Kumrulu Sokak No:30 Küçükbakkalköy, Ataşehir • Harita
Nispetiye Caddesi No:40 Levent, Beşiktaş • Harita
Acıbadem Etiler Tıp Merkezi
İstanbul Beşiktaş Sait Çiftçi Devlet Hastanesi
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaBarbaros Bulvarı, İstanbul • Harita
İstanbul Beşiktaş Sait Çiftçi Devlet Hastanesi
Özel Halkalı Kent Hastanesi
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Kadın hastalıkları ve doğum, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazlaHalkalı Merkez Mahallesi Zafer Cömert Sokak No:4, Küçükçekmece • Harita
Özel Halkalı Kent Hastanesi
Özel Hizmet Hastanesi
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Nefroloji
, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk hematolojisi, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazlaOsmaniye Mevkii E5 Karayolu, Bahçelievler • Harita
Özel Hizmet Hastanesi
Özel İlgi Hastanesi
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi · Daha fazlaM.F.Çakmak Mah. Soğanlı Cad.No:77, Güngören • Harita
Özel İlgi Hastanesi
Gümüşsuyu Askeri Hastanesi
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Dermatoloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Tıbbi mikrobiyoloji, Psikiyatri, Endodonti · Daha fazlaMiralay Şefikbey Cad., İstanbul • Harita
Gümüşsuyu Askeri Hastanesi
Bağcılar Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Bülent Doğanlar Semt Polikliniği
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon
, Kulak burun boğaz · Daha fazlaMimar Sinan Mah. 1 Cad.No:20 Bağcılar, Esenler • Harita
Bağcılar Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Bülent Doğanlar Semt Polikliniği
Bilim Üniversitesi Tıp Fakültesi
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Geriatri, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Acil tıp, Adli tıp, Halk sağlığı, Fizyoloji, Aile hekimliği, Anatomi, Embriyoloji ve histoloji · Daha fazlaLevent Mah. Büyükdere Cad. No:120, İstanbul • Harita
Bilim Üniversitesi Tıp Fakültesi
İstanbul Haydarpaşa Numune Eğitim Araştırma Hastanesi Erenköy Semt Polikliniği
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Aile hekimliği, Psikiyatri · Daha fazlaEthemefendi Cad.Hatboyu Sok.No:28 Erenköy, Kadıköy • Harita
İstanbul Haydarpaşa Numune Eğitim Araştırma Hastanesi Erenköy Semt Polikliniği
Özel Ethica İncirli Hastanesi
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Tıbbi onkoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Tıbbi genetik, Diyetisyen, Psikoloji · Daha fazlaİncirli Cad.Pelinli Sok.No:14 Bakırköy, İstanbul • Harita
Özel Ethica İncirli Hastanesi