Ankara, İç Hastalıkları Uzmanı
Hakan Şatıroğlu Kadın Hastalıkları Doğum Ve Tüp Bebek Merkezi
İç hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum
Birlik Mahallesi 441. Cadde No:11, Ankara • Harita
Hakan Şatıroğlu Kadın Hastalıkları Doğum Ve Tüp Bebek Merkezi
T. Hilmi Cad. No:83/8 Kavaklıdere, Ankara • Harita
Nuri Çakır Muayenehanesi
Mustafa Kemal Mah. 47.Sok.62/A, Çankaya • Harita
Özel Nefrogrup Diyaliz Merkezi
Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Romatoloji, İmmünoloji, Hematoloji, Geriatri, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Acil tıp, Halk sağlığı, Pratisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Çocuk romatolojisi, Çocuk genetik hastalıkları · Daha fazlaEmniyet Mah. Mevlana Blv (Konya Yolu) No:29, Çankaya • Harita
Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Sincan Özel Damla Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum
, Aile hekimliği, Psikiyatri · Daha fazlaMareşal Çakmak Mahallesi Ankara Cad. No:216/17 M. Fevzi Çakmak Mah., Ankara • Harita
Sincan Özel Damla Tıp Merkezi
3.Cad.No:25 Bahçelievler, Ankara • Harita
Özel Gönül Diyaliz Merkezi
Özel 19 Mayıs Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Diyetisyen, Akupunktur · Daha fazlaNacı Çakır Mahallesi 761. Sokak No:2 Dikmen, Çankaya • Harita
Özel 19 Mayıs Hastanesi
Özel Medipark Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Diyetisyen · Daha fazlaReşit Galip Cad.No:10 GOP, Çankaya • Harita
Özel Medipark Tıp Merkezi
Özel Engin Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Dermatoloji, Genel cerrahi, Kadın hastalıkları ve doğum, Diyetisyen · Daha fazlaEmek Mahallesi 16. Sokak No:13, Çankaya • Harita
Özel Engin Tıp Merkezi
Işınlar Mahallesi Ragıp Tüzün Cad. No:39, Ankara • Harita
Rfm Yenimahalle Diyaliz Merkezi
Özel Çağdaş Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Pratisyen · Daha fazlaÇevreli Cad. Çaba Sokak No:3/1 Aydınlıkevler, Ankara • Harita
Özel Çağdaş Tıp Merkezi
Abdülkadir Geylani Cad. No:9 Ostim, Ankara • Harita
Yenimahalle Ostim Çağ Polikliniği
Ulubatlı Hasan Mah. Candan Sok.No:3 Ankara Cad., Ankara • Harita
Sincan 2 Nolu Sağlık Ocağı
İçişleri Bakanlığı Semt Polikliniği
İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Dermatoloji
, Genel cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Radyoloji, Aile hekimliği · Daha fazlaAtatürk Mahallesi İnönü Bulvarı B1 Blok Atatürk Eğt. Arş. Vilayetler Smt Plk, Ankara • Harita
İçişleri Bakanlığı Semt Polikliniği
Kamil Ocak Mah. Devrek Sokak No:28 Aktepe, Ankara • Harita
Keçiören Şevkat Sağlık Ocağı
- Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
- Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
- Ankara bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
- Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri