Psikolog

Yokuşbaşı Mahallesi Kıbrıs Şehitleri Caddesi No:59, Bodrum Harita

Özel Ada Polikliniği

• Ümraniye Özel Afiyet Hastanesi

Psikoloji, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları

, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazla

Namık Kemal Mahallesi Sütçü İmam Caddesi.No:8, Ümraniye Harita

Ümraniye Özel Afiyet Hastanesi

• Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi

Psikoloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Diyetisyen, Psikiyatri · Daha fazla

Kazlıçeşme Mahallesi Zakirbaşı Sokak No:32, Zeytinburnu Harita

Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi

• Aziz Mahmut Hüdayi Mahallesi Şemsipaşa Bostanı Sokak No:33 Daire:3, İstanbul Harita

Aden Psikoloji Danışmanlık ve Eğitim Merkezi

• Özel Yetkin Aile Danışma Merkezi

Psikoloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Pedagoji

Cemal Gürsel Caddesi Tuna Mah. No:148 D:6, Karşıyaka Harita

Özel Yetkin Aile Danışma Merkezi

• Reşatbey Mahallesi Atatürk Caddesi No 22/16 Gen İş Merkezi, Seyhan Harita

Özel Demo Danışmanlık Merkezi

• Mecidiyeköy Mahallesi Büyükdere Caddesi Kral apt. No:75/18 Mecidiyeköy, Şişli Harita

Dengeli Yaşam Psikolojik Danışmanlık Merkezi

• Neurovia Nöropsikiyatri Kliniği Beylikdüzü Şubesi

Psikoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Pedagoji

, Dil ve konuşma terapisi, Ergoterapi, Aile danışmanlığı, Psikolojik danışma ve rehberlik, Çocuk gelişimi · Daha fazla

Mevlana Mahallesi Evliya Çelebi Caddesi No:3D/4 Güneş Sitesi-2, Beylikdüzü Harita

Neurovia Nöropsikiyatri Kliniği Beylikdüzü Şubesi

• Uncubozköy Mh. 5516 Sk. No.11 Yunusemre, Manisa Harita

REM Psikoloji Atölyesi

• Bursa Şevket Yılmaz Eğitim Araştırma Hastanesi

Psikoloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, İmmünoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk nörolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi farmakoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Metabolik cerrahi · Daha fazla

Mimarsinan Mah. Emniyet Cad., Yıldırım Harita

Bursa Şevket Yılmaz Eğitim Araştırma Hastanesi

• Antalya Atatürk Devlet Hastanesi

Psikoloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Halk sağlığı, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz · Daha fazla

Anafartalar Cad.Üçgen Mevkii No:100, Muratpaşa Harita

Antalya Atatürk Devlet Hastanesi

• Alanya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

Psikoloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Psikiyatri · Daha fazla

Oba Mahallesi Fidanlık Caddesi No:19, Alanya Harita

Alanya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

• Özel Türkiye Hastanesi

Psikoloji, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları

, Gastroenteroloji, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazla

Merkez Mahallesi Darülacaze Cad. No:14/1, Şişli Harita

Özel Türkiye Hastanesi

• Bursa Yüksek İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

Psikoloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Nefroloji, Romatoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nefrolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Psikiyatri, Diş hekimi · Daha fazla

Mimar Sinan Mahallesi Emniyet Caddesi No:35, Yıldırım Harita

Bursa Yüksek İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi