İstanbul, Psikolog
Tophanelioğlu Caddesi No:60/1 Altunizade, Üsküdar • Harita
Bahar Psikoloji Danışmanlık Merkezi
Levent Mahallesi Levent Cad. Alt Zeren Sokak No: 19 (Tsyd Çapraz Sokağı), İstanbul • Harita
Reem 1. Levent Nöropsikiyatri Merkezi Şubesi
Hakkı Yeten Cadddesi No:11 Teşvikiye, Şişli • Harita
Arkias Psikolojik Danışmanlık
Cumhuriyet Mahallesi Halaskargazi Caddesi No:115/5 Menekşe Apartmanı, Şişli • Harita
Çatı Danışmanlık Ve Eğitim Merkezi
Doktorlar Merkezi
Psikoloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji
, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Psikiyatri · Daha fazlaHarbiye Mahallesi Abdi İpekçi Cad. Reasurans Han No:57 E Blok K-3 Nişantaşı Teşvikiye, İstanbul • Harita
Doktorlar Merkezi
Merkez Mahallesi Perihan Sokak No:116/10, Şişli • Harita
Zen Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Bahçelievler Mah. Ata 2 Sitesi Erguvan Cad. No:27, İstanbul • Harita
Simya Çocuk Gelişim ve Psikolojik Danışma Merkezi
Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Psikoloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Acil tıp, Adli tıp, Fizyoloji, Aile hekimliği, Embriyoloji ve histoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Çocuk genetik hastalıkları · Daha fazlaFevzi Çakmak Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:10, Pendik • Harita
Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Güzelyurt Mahallesi 7. Caddesi Delta Plaza B2 Blok D:15, Beylikdüzü • Harita
İsdem İstanbul Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi
Psikoloji, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, İmmünoloji, Hematoloji, Geriatri, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Adli tıp, Halk sağlığı, Fizyoloji, Aile hekimliği, Anatomi, Embriyoloji ve histoloji, Pratisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Akupunktur, Çocuk romatolojisi · Daha fazlaCerrahpaşa Mahallesi Koca Mustafapaşa Caddesi No:34/E, Fatih • Harita
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi
Özel Surp Agop Hastanesi Polikliniği
Psikoloji, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazlaCumhuriyet Caddesi İnönü Mahallesi No:57/1-2 Elmadağ – İstanbul, İstanbul • Harita
Özel Surp Agop Hastanesi Polikliniği
Doctors Office Loca
Psikoloji, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Diş hekimi · Daha fazlaBahçeşehir 2. Kısım Avni Akyol Bulvarı Loca Sitesi C Blok No: 3/2 D:16, İstanbul • Harita
Doctors Office Loca
Ataköy 7-8-9-10. Mahallesi E-5 Çoban Çeşme Yanyol Caddesi No:22D/42 Nef 22, Bakırköy • Harita
Ema Psikoloji Danışma Merkezi
Zuhuratbaba Mahallesi Akmescit Sokak No:12/3, Bakırköy • Harita
Apamer Aktüel Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri
Caddebostan Mahallesi Caddebostan İskele Sokak No:4/5 Kozacıoğlu Apartmanı, Kadıköy • Harita
Özel Duyu Psikoloji Psikolojik Danışmanlık ve Kişisel Gelişim Merkezi
Acıbadem Maslak Hastanesi
Psikoloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Jinekolojik onkoloji cerrahisi · Daha fazlaBüyükdere Cad.No:40 Maslak, Sarıyer • Harita
Acıbadem Maslak Hastanesi
Barbaros Hayrettin Paşa Mah. 1997.Sokak A Bok Kat:4 Esenyurt D:21, Esenyurt • Harita
Mood Psikoloji Danışmanlık Merkezi
Özel Atalar Hastanesi
Psikoloji, İç hastalıkları, Genel cerrahi
, Gastroenteroloji cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Cerrahi onkoloji · Daha fazlaAtalar Mahallesi Üsküdar Caddesi No:101, Kartal • Harita
Özel Atalar Hastanesi
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikolog klinikleri