Ürolog
İzmir Karşıyaka Devlet Hastanesi
Üroloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri · Daha fazlaAnadolu Cad.1595 Sok.No:382 İmbatlı, İzmir • Harita
İzmir Karşıyaka Devlet Hastanesi
Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Üroloji, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Adli tıp, Aile hekimliği, Psikiyatri, Diş hekimi, Ortodonti · Daha fazlaSelimiye Mahallesi Tıbbiye Caddesi, Üsküdar • Harita
Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Bursa Mudanya Şaziye Rüştü Devlet Hastanesi
Üroloji, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen, Psikiyatri, Diş hekimi · Daha fazlaHalitpaşa Cad.Ömerbey Mah. Şaziye Rüştü Dvh, Bursa • Harita
Bursa Mudanya Şaziye Rüştü Devlet Hastanesi
Özel Üsküdar Anadolu Hastanesi
Üroloji, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Diş hekimi · Daha fazlaHalk Cad.No:8, Üsküdar • Harita
Özel Üsküdar Anadolu Hastanesi
Özel Avrupa Şafak Hastanesi
Üroloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazlaMerkez Mah. Hastane Sok. No: 2/4-B, Gaziosmanpaşa • Harita
Özel Avrupa Şafak Hastanesi
Özel Mavi Deniz Tıp Merkezi
Üroloji, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen · Daha fazlaİnkılap Mahallesi Mehmet Akif Cad. No:101, İzmir • Harita
Özel Mavi Deniz Tıp Merkezi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi
Üroloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk hematolojisi, Çocuk nörolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen, Psikiyatri · Daha fazlaHastane Cad.Yörükselim Mah. No:32, Kahramanmaraş • Harita
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi
İstanbul Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Üroloji, İç hastalıkları, Romatoloji
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Spor hekimliği, Fizyoloji, Pratisyen, Tıbbi ekoloji ve hidroklimatoloji, Psikiyatri · Daha fazlaEski Londra Yolu, Bahçelievler • Harita
İstanbul Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Kocaeli Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi
Üroloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaÇiftlik Mahallesi İhsaniye Hastane Cad., Kocaeli • Harita
Kocaeli Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi
Mustafa Kemal Üniv. Araş. Uyg. Hast. Tayfur Ata Sökmen Kampüsü
Üroloji, İç hastalıkları, Hematoloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Halk sağlığı, Fizyoloji, Aile hekimliği, Diyetisyen · Daha fazlaSerinyol Beldesi Tayfur Ata Sökmen Kampüsü, Hatay • Harita
Mustafa Kemal Üniv. Araş. Uyg. Hast. Tayfur Ata Sökmen Kampüsü
Kocaeli Körfez Devlet Hastanesi
Üroloji, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Tıbbi biyokimya, Pratisyen · Daha fazlaYavuz Sultan Selim Mah. Çamlıtepe, Kocaeli • Harita
Kocaeli Körfez Devlet Hastanesi
İzzet Baysal Tıp Fakültesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi
Üroloji, İç hastalıkları, Nefroloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nörolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Adli tıp, Anatomi, Pratisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz · Daha fazlaGölköyü Kampüsü, Bolu • Harita
İzzet Baysal Tıp Fakültesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi
Özel Osmanoğlu Hastanesi
Üroloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Geriatri, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diyetisyen, Psikoloji, Jinekolojik onkoloji cerrahisi · Daha fazlaMerkez Mahallesi Dilaçar Sokak No:4, Şişli • Harita
Özel Osmanoğlu Hastanesi
Ordu Devlet Hastanesi
Üroloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri · Daha fazlaŞahincili Mahallesi Dr. Fahrettin Önsel Caddesi, Ordu • Harita
Ordu Devlet Hastanesi
Kahramanmaraş Mega Park Hospital
Üroloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya · Daha fazlaYavuz Selim Mah. 73045 Nolu Sok No : 32/A, Kahramanmaraş • Harita
Kahramanmaraş Mega Park Hospital
Tepecik Suat Seren Göğüs Hastalıkları Ve Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Alsancak Semt Polikliniği
Üroloji, Göğüs hastalıkları, Dermatoloji
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon · Daha fazlaKültür Mah. 1379. Sokak Vakıf Çınar Bulvarı No:33/2 Alsancak, İzmir • Harita
İstanbul Hospital
Üroloji, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji · Daha fazlaAtatürk Mah. Salıpazarı Cad.No:30, İstanbul • Harita
İstanbul Hospital
Özel Alanya Anadolu Hastanesi
Üroloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen · Daha fazlaKadıpaşa Mah. Stad Cad.No:28/A, Alanya/Antalya, Antalya • Harita
Özel Alanya Anadolu Hastanesi
Samsun Çarşamba Devlet Hastanesi
Üroloji, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Diş hekimi · Daha fazlaHelvacalı Mahallesi Hastane Caddesi, Çarşamba • Harita
Samsun Çarşamba Devlet Hastanesi
Manisa Şehir Hastanesi
Üroloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp · Daha fazlaAdnan Menderes Mahallesi 132. Sokak No:15, Manisa • Harita
Manisa Şehir Hastanesi