Psk. Kübra Işık Korkmaz

Psikoloji daha fazla

Ankara 2 adres

Psk Kübra Işık Korkmaz,2019 yılında Hacettepe Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun olmuştur. Mezuniyetinin ardından çocuklar ile çalışmaya başlamıştır. Şu an aktif olarak oyun terapisi, Attentioner Dikkatimi Topluyorum Programı, Moxo Dikkat Testi seanslarını sürdürmektedir. Çocuklarda kaygı problemleri, uyum sorunları, öfke, kardeş kıskançlığı, tırnak yeme gibi sorunlar üzerinde oyun terapisi ile çalışmaktadır. Ayrıca ebeveyn danışmanlığı seanslarını sürdürmektedir.

Psk. Kübra Işık Korkmaz

Ümitköy Mahallesi, Çankaya, Ankara 06800

Psk Kübra Işık Korkmaz 2

Güvenevler Mahallesi Cinnah Caddesi, Çankaya, Ankara 06800

• Sigortası olan hastalar

Çocuğum 2. sınıfa başladıktan sonra öğretmenleri tarafından çok hareketli olduğu, dikkatini sürdürmekte güçlük çektiği, kendini derse vermediği gibi yorumlar aldım. Öğretmenimiz destek almamızın iyi olacağını söyledi. Daha sonra araştırmalarım sonucunda Kübra Hanım ile tanıştık. Attentioner programını anlattı. Çocuğum ile seanslar sürerken benimle de veli görüşmeleri yaptı. Yeni dönemde 3. sınıfa başladık öğretmenimizden hiçbir şikayet almadım aksine derslerdeki dikkatinin ve başarısının arttığını belirtti. Evde de değişikliği fark ettik, ödevlerini yaparken hiç problem yaşamıyoruz.

• Psk Kübra Işık Korkmaz 2 Randevu  •

• G

Çocuğum kardeşi olduktan sonra kaygılanmaya başladı. Tırnak yeme, gece bizimle uyuma isteme gibi problemler yaşadık. Bu sebeplerden dolayı Kübra Hanım ile iletişime geçtik ve çocuğum için oyun terapisine başladık. Öncelikle süreci tüm detayları ile öğrenmek istedi. Çocuğumun kaygısının yanında bizim kaygılarımızı da hafifletmeye çalıştı. Süreç boyunca çocuğumuzdaki değişiklikleri gözlemledik ve problemlerimizin hepsini çözdük. Şimdi hala iletişim kurmak istediğim bir psikologtur kendisi. :)

• Psk. Kübra Işık Korkmaz Randevu  •